Elküldve: 2007. Szeptember 19. Szerda, 0:01 Hozzászólás témája: Tanárok regisztrációja
Sziasztok, a tanári regisztrációról az alábbi infót szereztem be. Magyarországról is el lehet indítani, magyar címre is visszaküldik a szükséges dolgokat. Az alábbi linken található űrlapot kell kitölteni, az ott megadott címre visszaküldeni az ott megadott dokumentumok fénymásolatával együtt. Azt írják, hogy kb. 1 hónap, míg visszaigazolást kapsz az anyag beérkezéséről (ezt nekem 1 hét alatt igazolták vissza), és 4 hónap múlva kapod meg a döntést.
A diploma hiteles másolata kell. Én az Orsz. Ford.Irodánál csináltattam a Bajza utcában Pesten. Ha beviszed a diploma fénymásolatát az egyetem v. főiskola pecsétjével lepecsételve, és odaírva, hogy "hiteles másolat", akkor csak pár ezer Ft-ba kerül az egész.
Az itteni interjúkon eddig tőlem mindig kérték az erkölcsi bizonyítványt, mivel tanításhoz kell ez is. Ezen kívül még az ittenit is meg kell csináltatni, ami 38 font.
Az EEA-ba az EU is beletartozik, ha ez valakinek nem világos.
Dear Bea,
Thank you for your e-mail.
Teachers trained in countries belonging to the EEA can apply to have their qualifications recognised for the award of Qualified Teacher Status in England.
When we receive the completed form we will then be able to assess whether you meet the requirements.
For further information about teachers from the EEA, please go to our website:
http://www.gtce.org.uk/reg/obtaining_qts/010EEA
Should you have any queries, please contact the Teachers’ Qualifications section on +44 (0) 121 345 0140.
Regards
Simon Johnston
Teachers Qualifications
General Teaching Council for England
Victoria Square House
Victoria Square
Birmingham
B2 4AJ
Tel: 0121 345 0140
Fax:0121 345 0100
Email:TQhelpdesk@gtce.org.uk
Web:www.gtce.org.uk
Voltak még itt kérdéseim azzal kapcsolatban, hogy mi a különbség a QTS, Dfes, DCSF között. Közben utánajártam, a fenti Simon tájékoztatott, hogy ezek mind ua.-t jelentik. Tehát, ha tanítani szeretnél, akkor a fenti dologra lesz csak szükséged,meg egy CBR-ra (erkölcsi). Én a CBR-t a StaffBank Recruitmentnél csináltattam, a hammersmithi irodájukban. 38 fontba kerül. Egy magyar lány is dolgozik ott. E-mail címük: info@staffbankjobs.com. Web: www.staffbankjobs.com
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban