Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Hungarian Job&Travel Centre
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Hungarian Job&Travel Centre

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Babikaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 25. Szerda, 10:44    Hozzászólás témája: Hungarian Job&Travel Centre Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó vagy rossz tapasztalatok valakinek??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 25. Szerda, 16:37    Hozzászólás témája: Re: Hungarian Job&Travel Centre Hozzászólás az előzmény idézésével

Babikaa írta:
Jó vagy rossz tapasztalatok valakinek??

Azt sem tudom mi ez. Mi ez?
Vissza az elejére
Babikaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 25. Szerda, 20:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Olyan munkaközvetítő mint pl. az *Tiltott szó*. Illetve remélem nem olyan. Tervezném velük a kimenetelt,de idáig 1 véleményt hallottam róluk,bár az jó volt! SEGÍTSETEK!!
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Április 25. Szerda, 21:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Babikaa írta:
Olyan munkaközvetítő mint pl. az *Tiltott szó*. Illetve remélem nem olyan. Tervezném velük a kimenetelt,de idáig 1 véleményt hallottam róluk,bár az jó volt! SEGÍTSETEK!!

*Tiltott szó*??? Itt a forumban keress ra, van egy tema, csak roluk.
Vissza az elejére
Babikaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 26. Csütörtök, 12:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Halihó!!!
Nem az *Tiltott szó* érdekel,csak az előtted hozzászóló nem tudta mi ez amit én keresek,ezért hoztam fel példának!!
A Hungarian Job&travel Centerről itt nem találtam semmit,ezért nyitottam ezt a topicot. Szoktam olvasni a fórumot,és tudom hogy az *Tiltott szó*-ról sok helyen szó van. Forgó szemek
Vissza az elejére
Babikaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 13:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Úgy látszik senki nem tud róluk semmit. Most akkor ez jó???
A honlapukon az áll: 1998 óta működő cég,ELŐRE SEMMILYEN PÉNZT NEM KÉR,CSAK sikeres közvetítésnél (miután minden szerződés alá van írva),akkor kér 60 ezer forintot. Segít a szálláskeresésben is. Ha jól értelmezem,angol-magyar cég (ami akár előny is lehet)
Bejegyzési-,adó-, és munkaerőközvetítési szám is fel van tüntetve,leellenőrizhető (bár én még nem tettem meg,elöbb véleményt szerettem volna).
Bővebb info:
www.jobandtravelcentre.hu

LÉGYSZI HA TUDTOK SEGÍTSETEK HOGY ÉRDEMES-E ŐKET VÁLSZTANI!!!!!!
Vissza az elejére
friand
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 13. Péntek, 14:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én is elég szimpinek találtam a jobandtravelt, de több olyan iroda van, ami csak kiteszi az ígéreteket a kirakatba. Ezért is örültem, hogy az egyik ismerősöm rajtuk keresztül ment ki és mindent korrektül intéztek. Igaz, 60.000.-et kellet leperkálnia, de akkor már megvolt a meló.
Még valami: igaz, hogy a munkavállalótól pénzt elkérni jogszabályellenes, de van annyi eszük a közvetítőknek, hogy ezt ne a közvetítésért, hanem mindenféle másért (pl. regisztráció) kérjék el. Ez elég jó kiskapu. De amondó vagyok, hogy ha korrekt a cég, akkor ám legyen ez az ára.
Vissza az elejére
benjo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 4. Kedd, 13:37    Hozzászólás témája: GBR Hungary kft. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Volt londoni magyar ujra kimenne. Érdemes-e foglalkozni a fent említett céggel?. Jó és rossz tapasztalatokat várok. üdv: benji
Vissza az elejére
leszel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 9. Péntek, 8:48    Hozzászólás témája: GBR Hungary Hozzászólás az előzmény idézésével

GBR Hungary Kft. - szintén ez a cég érdekelne. Liverpoolba közvetítenek. Jó vagy rossz tapasztalatok? Bármi? Nagyon fontos lenne!
Köszik
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban