| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
akvamarin2004 Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 11:36 Hozzászólás témája: Personal assistant (PA) |
|
|
| Sziasztok!2007 júniustól tervezem,hogy kimennék Angliába personal assistant-nak,azaz kerekesszékes emberek mellé segítőnek.Az angolom nagyon jó,de ezen a területen még tapasztalatlan vagyok.Első körben 3 hónapra mennék.Eddig 3 angol ügynökséggel léptem kapcsolatba:Active Assistance,Origincare,Ena.Van-e tapasztalatotok velük?Minden véleményt,tapasztalatot szívesen veszek a PA munkával kapcsolatban is.Köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 16:57 Hozzászólás témája: Re: Personal assistant (PA) |
|
|
| akvamarin2004 írta: | | Sziasztok!2007 júniustól tervezem,hogy kimennék Angliába personal assistant-nak,azaz kerekesszékes emberek mellé segítőnek.Az angolom nagyon jó,de ezen a területen még tapasztalatlan vagyok.Első körben 3 hónapra mennék.Eddig 3 angol ügynökséggel léptem kapcsolatba:Active Assistance,Origincare,Ena.Van-e tapasztalatotok velük?Minden véleményt,tapasztalatot szívesen veszek a PA munkával kapcsolatban is.Köszönöm! |
Hummm... Lehet, hogy masok megkontraznak, de a PA az a fonok titkarnoje sznobul Mint a sales assistant (az az elado a boltban).
Szerintem te carer allast keresel.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 17:13 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Speciel a gumtree-n például szoktak imígyen hirdetni állásokat "carer/PA". Persze ez nem jelent semmit. Tény, hogy a Personal assistant kevésbé az ápolási teendőkben, inkább egyéb területeken hivatott segítséget nyújtani a rászorulóknak (közlekedés, vásárlás, stb.). _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 20:13 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
Lepj kapcsolatba az ILA-val, ( Independent Living Alternatives), ez egy nonprofit szervezet, es egy PA adatbankot szolgaltat azoknak a mozgasserulteknek, akik PA-t keresnek maguknak. Egy Valcsi nevu magyar lany is dolgozik ott, ez a munkahelyi telefonszama:020 89069265.
http://www.ilanet.co.uk/
http://www.i-l-a.fsnet.co.uk/ILA%20WEB%20SITE/
Croydonban is van egy hasonlo szervezet, annak is valahol megvan a cime, majd utananezek.
Nincs tapasztalatom ezekkel az ugynoksegekkel ugyan, de szerintem bizhatsz bennuk. Biztos talalnak neked majd valami melot, megha csak 3 honapra is maradnal.
Biztositaniuk kell majd manual handling taininget is, vigyazz nagyon magadra, majd ha dolgozol, probalj meg nem, vagy a legkevesebbet emelni, nehogy meghuzd a hatadat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 22:46 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
Na, megvan.
Disability Croydon
St Oswald's Paris Hall
St Oswald's Road
Norbury
SW16 3SB
Tel:020 864 50 868
A ficko neve: Simon. Ot 18-20 evesen erte autobaleset, es akkor az egyetlen lehetoseg az otthon volt, amit nem tudott megszokni. Es kesobb kiepitett egy PA halozatot, es ezt is vezeti ezen a kornyeken.
A PA-k kulon lakasokban elnek, nem kell a fogyatekos emberrel egyutt lakni, eleg jo fizetest kapnak 18K evente.
A munkarend, emlekeim szerint ugy van, hogy az egyik heten 3 napot, a masik heten 4 napot dolgozik az ember (24 ora). 2 nap dolgozol, ket nap szabad. (mar nem remlik, hogy hogy volt, vszinu hulyesegeket beszelek)
Szerintem vagy irj, vagy hivd fel a fickot es kerdezd meg tole, hogy van e mostansag "vacancy", illetve kerj tole egy jelentkezesi lapot, hatha feljon valami a kozeljovoben. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|