Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

megélhetés költségei
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 16:22    Hozzászólás témája: Re: ..Okoska Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
hadnagy írta:
Mert nálad valószínűleg a főtt étel dominál. Mosoly
De szerintem sokan értékelnék ha betennéd a Te heti bevásrlólistádat.

Szoval bevasarlo lista. Azelott Asda hivok voltunk itt videken a Tesco jott be.
Kenyer 2 zacsi tartos 98p darabja.
Kenyer tigris, friss sutes 73p
Tej 2x4 pint 1 font darabja.
Tescos fagyasztott csirke 2 csomag 2,5 kg sulyu 2,65 csomagonkent.
Sutni valo 2 kg-os hasabkrumpli 3 csomag egyenkent 1,20-ert.
Sonka 1 csomag 40-50 dkg 1,45-ert.
German salami 2 csomag darabja 99p.
Fel kilo paradicsom 65p.
Harom darabos kaliforniai paprika csomag 1,25.
Kigyo uborka 65p.
Margarin 500g-os 56p.
Orso teszta 1kg 53p.
Tejfol 3 doboz egyenkent 66p.
Cola 8 db 2 literes uveg 5,30
Tomb sajt 1 kg 3,40.
Camembert sajt 89p
Daralt kave fel kilo 1,87.
Olaj 3 literes 1.62
Nesquik cereal 1 doboz 1,72
Csoki 2 db 400g-os tabla egyenkent 1,45
Sos mogyoro 500g 1,89
Banan 1,5 kg 1,23-ert.
Mandarin 1 csomag 1,27
Prezli 2 doboz darabja 67p
Mososzer 1.89
2 uveg cseh sor egyenkent 99p

A vegosszeg: 49,94

Hi Christine !

Azt hiszem ados vagyok egy bejelentkezessel Nalad,mert mar Angliaban dolgozom.Reszint a Te segitseged vett ra,hogy kijojjek dolgozni,amikor voltal olyan kedves,hogy elkuldted a 16th Edition-t.Igaz,jelenleg meg nem a szakmaban vagyok,de epitgetem a jovomet,hogy mielobb vill.szer.
legyek.jelenleg Kitchen Porter vagyok a Hotel Intercontinentalban.
Ebbe az a jo,hogy a kaja ingyen van,es eleg jol foznek,bar ez szemelyzeti kaja.Igy nekem nem kell kajara koltenem,csak minimalisat.
Az arak jok,ha meg foz az ember,ami nagyritkan nalam elofordul,akkor
is keveset koltok,ezert meg kell gondolni,hogy milyen allasert valtok.
Ha valaki a fuszeres magyar kajat szereti,ajanlom a lengyel es az indiai boltokat,mert ott hasonlo izek vannak fuszerben.
Mindenkinek kivanok jo es olcso bevasarlast,es sokat fizeto munkat.

goalkeeper
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 8:58    Hozzászólás témája: Re: ..Okoska Hozzászólás az előzmény idézésével

goalkeeper írta:
[
Hi Christine !

Azt hiszem ados vagyok egy bejelentkezessel Nalad,mert mar Angliaban dolgozom.Reszint a Te segitseged vett ra,hogy kijojjek dolgozni,amikor voltal olyan kedves,hogy elkuldted a 16th Edition-t.Igaz,jelenleg meg nem a szakmaban vagyok,de epitgetem a jovomet,hogy mielobb vill.szer.
legyek.jelenleg Kitchen Porter vagyok a Hotel Intercontinentalban.
Ebbe az a jo,hogy a kaja ingyen van,es eleg jol foznek,bar ez szemelyzeti kaja.Igy nekem nem kell kajara koltenem,csak minimalisat.
Az arak jok,ha meg foz az ember,ami nagyritkan nalam elofordul,akkor
is keveset koltok,ezert meg kell gondolni,hogy milyen allasert valtok.
Ha valaki a fuszeres magyar kajat szereti,ajanlom a lengyel es az indiai boltokat,mert ott hasonlo izek vannak fuszerben.
Mindenkinek kivanok jo es olcso bevasarlast,es sokat fizeto munkat.

goalkeeper

Szia!

Orulok hogy ide ertel! Mosoly Hogy erzed itt magad?
kittyconty
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 17:34    Hozzászólás témája: Akkor újra... :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Párommal június környékén akarnánk Angliába menni dolgozni!
Nos a kérdésem az lenne, hogy kb mennyi pénz kellhet a kezdetekben (kiutazás, kaja, szállás... amiből kint ki lehet húzni min. 1 hónapot kettőnknek)?
Ja és ha valaki tud jó munkát, vagy megbízható közvetítőt, kérem szóljon! Párom sofőrködni szeretne (C, E), én kezdetekben babysitterkednék!
Előre is köszi mindenkinek!
Kitti
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 13:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Kitty! Ha veszed a fáradtságot és csak ezt a topicit olvasod végig, amibe beleírtál, megtudsz belőle mindent, ami érdekel.
A Londonban élők nagyon segítőkészek, sok hasznos dolgot beírnak, amiről nekünk itthon gőzünk sincs. De ne várdd, hogy mindenkinek újra leírkálják ugyanazt.

Sok szerencsét Nektek!Mosoly
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:
rohamka írta:
én most megyek ki jövő héten..teljesen biztosba..van állás,szállás stb..
1100 fontot fogok keresni/hó..
szállás: 200 font/hó
megélhetésZavart
egyéb kint tartózkodási költségek: ?

na szóval szerintetek így mennyit fogok tudni kb megtakarítani havonta?tudok egyátalán félretenni?

Félre tenni bármit tucc ..... csak lét nem Nevető

Ha nem szórod a pénzt 400-at biztos félre tudsz tenni.
Vissza az elejére
kittyconty
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cijja Babe45!
Köszi szépen, már elkezdtem olvasni, csak egy hozzám szegezett válasz jobban megnyugtat!
Még eléggé tartok tőle mi fog kint várni!? Főleg, hogy a szüleim elég bizonytalanul állnak a témához! Zavart
Mind1, nem tud elrettenteni semmi! Nagyon boldog
Köszi mégegyszer!!! Kitty
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 19:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kitty: ne foglalkozz senkivel, vágjatok neki. Mi is ezt fogjuk tenni a barátommal egy év múlva. Addigra jön össze a pénzünk. Pont olyan elszántak vagyunk, mint Ti. Remélem, egyszer találkozunk Londonban!Mosoly
Más topicokba is érdemes beleolvasgatni, sokat megtudhatsz belőlük - hála a londoni magyaroknak!Mosoly
Vissza az elejére
kovi1120
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 15:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló mindenkinek. A nyáron fogok kiutazni Angliába.A kedves rokon értesített hogy van fix állás-szállás.Kérdezném hogy nehézkes a hivatalos iratok beszerzése, honosítás ( pl:jogsi, stb.), kell-e ezekért fizetni.Mi a leg tisztább, még itthon a Nagy Követségen lezongorázni, vagy kint Angliában.Ja még valami ezen ügyintézések csak Londonban
kivitelezhetők, vagy vidéki hivatalokban is megoldhatóak?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 15:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kovi1120 írta:
Helló mindenkinek. A nyáron fogok kiutazni Angliába.A kedves rokon értesített hogy van fix állás-szállás.Kérdezném hogy nehézkes a hivatalos iratok beszerzése, honosítás ( pl:jogsi, stb.), kell-e ezekért fizetni.Mi a leg tisztább, még itthon a Nagy Követségen lezongorázni, vagy kint Angliában.Ja még valami ezen ügyintézések csak Londonban
kivitelezhetők, vagy vidéki hivatalokban is megoldhatóak?

Ha szansz egy napot a forum topikjainak olvasasara, akkor minden kerdesedre megtalalod a valaszt.
A kovetsegre ne menj, ott semmit sem csinalnak veled.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Norbert77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 22:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello all

Kicsit bosszankodom most már én is mert nem hiszem el hogy enyi értelmes ember probál beirní és rájövök hogy valami gond van velük pl lusták.(tisztelet a kivételenek)

Ugyanis én kb 2-3 hónapja olvasom a fórumot vegyesen de eddig őszintén nem volt olyan kérdés amire a kintiek nem adtak volna rendes kerek lényegretőrő és segítőkész választ.

PL: VAN SEARCH OPCIO TESSÉK BEIRNI HOZZÁ KÖZELI SZAVAT

ÉS HA LEHET NE A LEGFELSŐ VAGYIS MOST AZ OKOSKÁBA TEGYETEK ALAP KÉRDÉSEKET HANEM TESSÉK A FÁRADTSÁGOT VENNI ÉS KERESNI OLVASNI MIT HOL MENNYI ECT.

Bocsánat ha kicsit erős voltam

By egy lelkes olvasó Forgó szemek
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Január 19. Péntek, 16:04    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Éljen a topic szétoffolás!!!!! Nevető

Szerintem az osszes cikket, amit ide irtunk az elmult N evben bele kellene tenni egy marha nagy file-ba. Akkor lehetne keresni, olvasgatni, stb.
Ez igy kicsit kezd ertelmetlenne valtni, jogsi info most mar van kb 4 helyen (es mont nem szamitom az off-topic-okat!)
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kovi1120
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 20. Szombat, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért ne vegyétek le a fejünket, mert rossz helyen érdeklődünk. Én pl. miután elkűldtem az üzenetet, utánna oda álltam a tükör ele és meg kérdezetem magamat hogy-te maraha biztos hogy ebbe a topikba kellett írnod nem egy másikba,vagy esetleg szétnézni valahól máshól-.Ellöb utóbb ugyis kiigazodunk a honlapon, nem az a szándékunk hogy elcseszük a topikot.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Január 20. Szombat, 20:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kovi1120 írta:
Azért ne vegyétek le a fejünket, mert rossz helyen érdeklődünk. Én pl. miután elkűldtem az üzenetet, utánna oda álltam a tükör ele és meg kérdezetem magamat hogy-te maraha biztos hogy ebbe a topikba kellett írnod nem egy másikba,vagy esetleg szétnézni valahól máshól-.Ellöb utóbb ugyis kiigazodunk a honlapon, nem az a szándékunk hogy elcseszük a topikot.

Nem szedjuk le. Olvasd el az osszes topikot (mar aminek ertelme van), szanj ra 2 teljes napot! Aztan utana kerdezz Mosoly
-seci
Vissza az elejére
Aliz79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, ha lehet.
Nyár végén mennék ki Anglia-London szociális ellátás területére dolgozni (bácsik-nénik segítése, öltözetés, bevásárlás.bla-bla).
A cég, aki intézi, SureCare.
Hallottatok Ti már róla????
Nekem ennyit mondtak: jelentkezés, erkölcsi..bla-bla...utána lesz egy TELEFONOS INTERJÚ Sokkolt Kérdés Kérdés , ami alapján eldől, hogy mehetek.e vagy sem.
Van ilyen????Telefon alapján el lehet dönteni, hogy alkalmas vagyok????
Bevett szokás ez???Találkoztatok már ilyennel???
Pénzt nem kell semmit adnom, csak a repjegyet fizetni.
Fizetés: 200-400Ł/week, gondolom before tax, ugye??? Tehát ebből lejön még az adó? Akkor mennyi maradhat kb? tudom, hülye kérdés, de még sosem voltam kint:-((
Ennyi elég, ha nagyon spórolok???Kenyér-víz evészet.
A szállás 40-50Ł/week, persze ez csak egy szoba, fürdő+konyha közös 2 másik emberrel, mindez Londonban. Ez valós?????
No, sz'al van valami ötletetek, hogy hol lehet megtudni, hogy ez a SureCare cég valós-e meg stb...?? Kérdés
Előre is nagyon köszönöm!!!
Vissza az elejére
stifike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 26. Péntek, 17:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Aliz
A telefonos beszélgetés elsődleges célja a megfelelő angol nyelvtudás felmérése, ez természetes, mindenhol így csinálják.
A fizetés, amit írsz több mint elégnek tűnik, bár nem én vagyok a legkompetensebb, nem voltam kint, csak számoltam.
A minimalbér 5.5P/h, ez 220p/week, és ebből is már, ha ügyes vagy kb. 60-80ezer Ft-ot megtakaríthatsz.
De lesznek nálam okosabbak is Kacsintó
Üdv Stifike
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Következő
3 / 20 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban