Tud valaki ilyet, ami mostanság indul és ingyenes?
Az ESOL-t szinte minden college indit, azokra, amiket az allam finansziroz, szinte lehetetlen bekerulni - mi tavaly osszel 6 helyre jelentkeztunk es most 1 helyre bejutott a parom, en ugy dontottem nem varok, elkezdtem fizetos iskolaba jarni. A kurzusok 3 honaposak, szaptemberben, januárban és áprilisban indulnak.
Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 16:25 Hozzászólás témája:
Sziasztok
Ezek az ESOL képzések olyanok, mint mondjuk itthon az OKJ-sek?!
Úgy értem ad egy szakmát, amivel utána elvileg el tudsz helyezkedni?!
Van értelme ilyet elvégezni?
Kint mi a "trendi" -azaz mivel lehet többre jutni: ilyen jellegű képzésekkel egy keresett szakmában vagy inkább egyetemi végzettséggel?
Gondoltam rákeresek ezekre a képzésekre, de annyira még nem tudok angolul, h biztosan megértsek mindent, ezért gondoltam, h itt kérdezek rá 1-2 dologra...
Ami nagyon érdekel, az a lakberendezés. Ha valaki ezzel kapcsolatban meg tudja mondani,h hol és milyen képzést lehet találni / érdemes elvégezni, nagyon megköszönöm!
(Elsősorban nyelvtanulás szempontjábl szeretnék kimenni és ha már jól megy, akkor szeretnék mindenképpen valamilyen szakmát szerezni vagy egyetemet elvégezni...)
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 818 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 16:57 Hozzászólás témája:
bedett írta:
Sziasztok
Ezek az ESOL képzések olyanok, mint mondjuk itthon az OKJ-sek?!
Úgy értem ad egy szakmát, amivel utána elvileg el tudsz helyezkedni?!
Van értelme ilyet elvégezni?
Kint mi a "trendi" -azaz mivel lehet többre jutni: ilyen jellegű képzésekkel egy keresett szakmában vagy inkább egyetemi végzettséggel?
Gondoltam rákeresek ezekre a képzésekre, de annyira még nem tudok angolul, h biztosan megértsek mindent, ezért gondoltam, h itt kérdezek rá 1-2 dologra...
Ami nagyon érdekel, az a lakberendezés. Ha valaki ezzel kapcsolatban meg tudja mondani,h hol és milyen képzést lehet találni / érdemes elvégezni, nagyon megköszönöm!
(Elsősorban nyelvtanulás szempontjábl szeretnék kimenni és ha már jól megy, akkor szeretnék mindenképpen valamilyen szakmát szerezni vagy egyetemet elvégezni...)
Az ESOL csak es kizarolag angol nyelvtanulas = English for Speakers of Other Languages.
Szakmai kepzeseket Technical College-ek csinalnak.
Valahol mar Iskola/Ovoda topikok kornyeken egyszer leirtuk az egesz angol iskolarendszert, legyi olvasd at.
http://www.magyaroklondonban.com/ftopicp-9094.html#9094
-seci
Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 17:57 Hozzászólás témája:
Az ESOL csak es kizarolag angol nyelvtanulas = English for Speakers of Other Languages.
Szakmai kepzeseket Technical College-ek csinalnak.
Valahol mar Iskola/Ovoda topikok kornyeken egyszer leirtuk az egesz angol iskolarendszert, legyi olvasd at.
http://www.magyaroklondonban.com/ftopicp-9094.html#9094
-seci[/quote]
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban