Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - ESOL képzések
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

ESOL képzések

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Továbbtanulás
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
B_Ria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 25. Hétfő, 17:16    Hozzászólás témája: ESOL képzések Hozzászólás az előzmény idézésével

Tud valaki ilyet, ami mostanság indul és ingyenes?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 11. Csütörtök, 20:26    Hozzászólás témája: Re: ESOL képzések Hozzászólás az előzmény idézésével

B_Ria írta:
Tud valaki ilyet, ami mostanság indul és ingyenes?

Az ESOL-t szinte minden college indit, azokra, amiket az allam finansziroz, szinte lehetetlen bekerulni - mi tavaly osszel 6 helyre jelentkeztunk es most 1 helyre bejutott a parom, en ugy dontottem nem varok, elkezdtem fizetos iskolaba jarni. A kurzusok 3 honaposak, szaptemberben, januárban és áprilisban indulnak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 16:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Mosoly

Ezek az ESOL képzések olyanok, mint mondjuk itthon az OKJ-sek?!
Úgy értem ad egy szakmát, amivel utána elvileg el tudsz helyezkedni?!
Van értelme ilyet elvégezni?
Kint mi a "trendi" -azaz mivel lehet többre jutni: ilyen jellegű képzésekkel egy keresett szakmában vagy inkább egyetemi végzettséggel?
Gondoltam rákeresek ezekre a képzésekre, de annyira még nem tudok angolul, h biztosan megértsek mindent, ezért gondoltam, h itt kérdezek rá 1-2 dologra...

Ami nagyon érdekel, az a lakberendezés. Ha valaki ezzel kapcsolatban meg tudja mondani,h hol és milyen képzést lehet találni / érdemes elvégezni, nagyon megköszönöm!

(Elsősorban nyelvtanulás szempontjábl szeretnék kimenni és ha már jól megy, akkor szeretnék mindenképpen valamilyen szakmát szerezni vagy egyetemet elvégezni...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 16:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bedett írta:
Sziasztok Mosoly

Ezek az ESOL képzések olyanok, mint mondjuk itthon az OKJ-sek?!
Úgy értem ad egy szakmát, amivel utána elvileg el tudsz helyezkedni?!
Van értelme ilyet elvégezni?
Kint mi a "trendi" -azaz mivel lehet többre jutni: ilyen jellegű képzésekkel egy keresett szakmában vagy inkább egyetemi végzettséggel?
Gondoltam rákeresek ezekre a képzésekre, de annyira még nem tudok angolul, h biztosan megértsek mindent, ezért gondoltam, h itt kérdezek rá 1-2 dologra...

Ami nagyon érdekel, az a lakberendezés. Ha valaki ezzel kapcsolatban meg tudja mondani,h hol és milyen képzést lehet találni / érdemes elvégezni, nagyon megköszönöm!

(Elsősorban nyelvtanulás szempontjábl szeretnék kimenni és ha már jól megy, akkor szeretnék mindenképpen valamilyen szakmát szerezni vagy egyetemet elvégezni...)

Az ESOL csak es kizarolag angol nyelvtanulas = English for Speakers of Other Languages.
Szakmai kepzeseket Technical College-ek csinalnak.
Valahol mar Iskola/Ovoda topikok kornyeken egyszer leirtuk az egesz angol iskolarendszert, legyi olvasd at.
http://www.magyaroklondonban.com/ftopicp-9094.html#9094
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az ESOL csak es kizarolag angol nyelvtanulas = English for Speakers of Other Languages.
Szakmai kepzeseket Technical College-ek csinalnak.
Valahol mar Iskola/Ovoda topikok kornyeken egyszer leirtuk az egesz angol iskolarendszert, legyi olvasd at.
http://www.magyaroklondonban.com/ftopicp-9094.html#9094
-seci[/quote]

OK,köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Továbbtanulás Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban