Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Magyar autóval Angliában
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar autóval Angliában
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kicsipiros
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 14. Szerda, 22:38    Hozzászólás témája: Ha a rendszámodat ellopják. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha a rendszámodat ellopják,akkor nem illegális a rendszámcsere.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 15. Csütörtök, 18:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Viccnek szántam a dolgot...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bigdady
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 21. Péntek, 7:19    Hozzászólás témája: Magyar autoval angliaban Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tud e valaki segiteni abban.hogy mennyibe kerül a komp Angliába?
elóre is köszi a választ
üdv.bigdady
Vissza az elejére
chizerino
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 21. Péntek, 16:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

www.directferries.co.uk

Tegnap este vettem meg én is. Calais-Dover 48.69 font.
Vissza az elejére
bigdady
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 21. Péntek, 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a gyors választ, sokat segitetél.
üdv. bigdady
Vissza az elejére
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 9:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello, mi is autóval fogunk kimenni, de átkelőhelynek a Csalagutat néztük ki. Az sokkal drágább mint a komp?
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 23:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Babe45 írta:
Hello, mi is autóval fogunk kimenni, de átkelőhelynek a Csalagutat néztük ki. Az sokkal drágább mint a komp?

Nem feltetlen. 61 fontert egy utra mar lehet foglalni jegyet. A vonat elonye, hogy akkor is megy, ha rossz ido es nagy szel miatt, a kompok nem jarnak.
Vissza az elejére
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 18:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez akkor olyan vonat lehet, ami púpon viszi az autókat... Köszi az infót! Bizony, épp most néztem a híradóban, hogy leállították a kompokat a nagy szél miatt. Ebből a szempontból jó a mi kis Kárpát medencénk... csak épp élni nem nagyon lehet benne Szomorú
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 19:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Babe45 írta:
Ez akkor olyan vonat lehet, ami púpon viszi az autókat... Köszi az infót! Bizony, épp most néztem a híradóban, hogy leállították a kompokat a nagy szél miatt. Ebből a szempontból jó a mi kis Kárpát medencénk... csak épp élni nem nagyon lehet benne Szomorú

NE aggodj a szel Magyarorszagot is eleri. MI az, hogy pupon viszi az autokat?

Ez olyan vonat, hogy belemesz az autoval a belsejebe, behuzod a feket, leallitod a motort, becsukodik mogotted az ajto es ennyi.
Vissza az elejére
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 20. Szombat, 13:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is ilyesmire gondoltam. Ez olyan pestiesen szólva: púpon, azaz nem a saját kerekén.Mosoly
Köszi a válaszod!
Vissza az elejére
Bonham
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 26. Péntek, 21:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello.

Nekem 2 het alatt meglett az angol jogsim ugy hogy voltam Wimbledonban. Osszesen 42 font volt...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Zsuzskamuzska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Vegigolvastam ezt a topicot es erdekes dolgokat lattam, de igazabol meg mindig nem egyertelmu minden...Bocsi...
Szoval...

A magyar nemzetkozi zoldkartyat nem azert adjak ki, hogy igazold vele, hogy ervenyes biztositasod van, ami az EU-ban mindenhol ervenyes? Akkor miert kell itt kulon biztositast fizetnem?

Ha itt kotok biztositast, akkor az otthon nem ervenyes (az elozo hozzaszolasaitokat figyelembe veve)? Azaz fizessek itt is es otthon is, mert ugyebar a magyar autora a magyar kotelezo biztositas az kotelezo...
A rendszamot ugyanis ha le is cserelem angolra, ha hazamegyek, akkor vissza kell cserelnem...ugye jol ertettem?

Ha itt is tartozkodom, hivatalosan, van Home Office-om, amiben benne van, miota dolgozom, nem jelenti automatikusan, hogy amikor jottem, autoval jottem...tehat johettem 2 hete is autoval.
Igen, fenykepezhetik a rendszamot, ha bemegyek London congestion charge-ba (lehet nem jol irtam...bocsi)...de ha nem megyek?
Bekerulhet a rendszerbe...de ki bizonyitja, hogy folyamatosan volt itt az autom?

A felreertesek elkerulese vegett mindez nem azt jelenti, hogy nem akarok angol biztositas fizetni es rendszamot cserelni, csak nem egyertelmu, hogy miert kellene ezt a sok hercehurcat vegigcsinalnom es ketszer fizetnem?
Elegge megoszloak a velemenyek, es tudom, hogy a szabaly az szabaly...de szerintem a magyar rakenyszerult a dolgok varialasara, hogy hogy csinalja hogy neki jo legyen es nem az allambacsinak(kiralyneninek), mert kulonben felkopik az alla mire mindent kifizet, amit kellene!!!

Udv mindenkinek....szep napot! Mosoly

Zsuzska
Vissza az elejére
myke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 2. Szerda, 17:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Azzal kapcsolatban kérném a sagítségeteket, hogy februárba megyek ki a párommal Norwich-ba és nem találtam egyetlen jó útvonaltervezőt sem, mert kocsival megyek ki. Valaki tudna nekem küldeni? Köszönöm előre is. Miki, Bori
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 2. Szerda, 23:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

viamichelin.co.uk - mi annyi tevedtunk el, hogy 1 honap utan vettunk egy GPS-t, nagyon meg tudja konnyiteni az ember eletet.
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 4. Péntek, 1:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

myke írta:
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban kérném a sagítségeteket, hogy februárba megyek ki a párommal Norwich-ba és nem találtam egyetlen jó útvonaltervezőt sem, mert kocsival megyek ki. Valaki tudna nekem küldeni? Köszönöm előre is. Miki, Bori

Egy másik lehetőség a theAA.com route plannere, igaz én csak Anglián belüli utak tervezésére használtam, de arra kiváló volt.
http://www.theaa.com/travelwatch/planner_main.jsp?database=B
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban