Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Jó és rossz tapasztalatok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 11:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Leotardo írta:

Üdv fórum, most írok először!

Ahogy nézegetem az angliai álláshirdetéseket, több helyen írják, hogy saját szerszámkészletnek lenni kell. Ezen én is csodálkozom, itt magyarországon még nem találkoztam ilyennel.

Pedig tenyleg igy van. Legalabb egy alap keszletel kell rendelkezni.
stifike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

. . . egy jó tapasztalatról szeretnék beszámolni. Az angolok fizetési hajlandóságával kapcsolatosan sok rosszat olvastam más topic alatt is.
Egy kicsit rendhagyó a story, de néha írjunk pozitívat is Kacsintó
Apukám vállalkozóként pneumatikus célgépek tervezésével, kivitelezésével foglalkozik. Több egyforma gépet értékesített MO.-on, ami után Londonból is kapott 2gépre megrendelést (a kinti megrendelő ugyanabba a cégcsoportba tartozott, mint az itthoni, valószínű ez volt a siker oka).
A gépek üzembehelyezését követően 2 hetes oktatást, utazási költséget, szállást, ellátást, tolmácsot biztosított a megrendelő. A fizetésről: 50% előleg, hátralevő rész 3hónapos sikeres működést követően.
Hogy hogynem, üzembehelyezést követően 2,5 hónap múlva a céget felszámolták, megszűnt. A Father végtelenül jóhiszemű volt, és nem zaklatta őket, nem is tudott a cégfelszámolásról.
Egyszercsak az itthoni vállalattól megtudta, hogy a London melleti üzemmel mi történt, és elkezdett utánajárni a pénzének.
Példás magatartással felkeresték a volt pénzügyi igazgatót, etc. és a hátralékot (~14000pound), késedelmi kamattal megküldék a számlánkra 3héten belül, a cég megszűnését követő 8.hónapban.
Még a Ft akkori állása miatt is jól jártunk Kacsintó

sorry for long writing

By(e)stifike
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
goa30
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 12:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én még új vagyok. Ma regisztráltam. Tud valaki valamit a Brick és a Babyguard au-pair közvetítőkről?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 22:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

underpower írta:
Erdeklodeset megtiszteltetesnek vettuk es szeretnenk
tajekoztatni,
hogy orommel alkalmaznank egy olyan szakembert mint On aki ilyen
remek multtal rendelkezik. Remeljuk hogy hamarosan szemelyesen is
udvozolhetjuk Ont Angliaban.

A munkarol egy kicsit irnek. A fizetes naponta 30 font , ez az osszeg
netto, kesobbiekben ( max 3-4 het ) ez emelkedni fog kb 40-50 font
koze . Autot, kozlekedest, szallast es szerszamokat a ceg allja teljesen
bermentesen. A ceg fizet evente egyszer egy repuloutat
Magyarorszagra es vissza es az otthon tartozkodasi idore fizetett
szabadsag jar ! Termeszetesen tobbszor is hazamehet evente de a
ceg csak egy ingyen utat all.

A repuloteren varni fogjuk es elszallitjuk a szallas es munkahelyre,
tolmacsolunk . Segitunk bankszamlat nyitni es minden egyebb hivatalos
ugyet segitunk elintezni . Kesobbiekben is barmikor szuksege van
segitsegre irodank On mellett all , akar egy munkahely valtoztatasban
is a segitsegere sietunk. Irodank EGY EGYSZERI DIJAT szamol fel ami
100 font , ( kb 36 ezer forint ) amit csak akkor kell kifizetni mikor
megerkezett .

Remeljuk ajanlatunk elnyerte tetszeset . Kerem ha az On elvarasai
talalkoztak a mi szolgaltatasunkkal azt jellezze felenk es egy
kovetkezo
mailben mindent megbeszelhetunk reszletesebben. Tisztelettel ,
Horvath Ilona . Mobil telefonszam . 0044 79 51 88 1616

A kintiek közül nem ismeri valaki ezt a "jó" asszonyt?

Ez rohej. Aki ennek bedol, az megis erdemli.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 22:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

goa30 írta:
Sziasztok!

Én még új vagyok. Ma regisztráltam. Tud valaki valamit a Brick és a Babyguard au-pair közvetítőkről?

Ezek magyarok? Mert mar naponta tunnek itt fel ujabb es ujabb ugynokseg nevek, es munkakozvetitok. Ha kulfoldi, akkor lehetseges, hogy jo ideje mukodik mar, de ha magyar, akkor valoszinuleg csak az utobbi 1-2 evben alakult.
Vissza az elejére
Leotardo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 0:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak megkérdem, Gera Zoli neve nem kerül szóba az angoloknál a hétköznapi beszélgetésekben?
Tudják, hogy magyar?
Lassan Puskás után ő lesz a leghíresebb focistánk.
Nem kérdezik tőletek, hogy ki ő?
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 10:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Leotardo írta:
Csak megkérdem, Gera Zoli neve nem kerül szóba az angoloknál a hétköznapi beszélgetésekben?
Tudják, hogy magyar?

nem, fogalmuk sincs hogy ki O. Eleg vicces Puskashoz merni. Itt csak beckemrol van szo, hogy Amerikaba szerzodik most es mennyit fog keresni.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 11:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Leotardo írta:
Tudják, hogy magyar?

nem, fogalmuk sincs hogy ki O. Eleg vicces Puskashoz merni. Itt csak beckemrol van szo, hogy Amerikaba szerzodik most es mennyit fog keresni.

Gera Zoltan szinmuvesz. Mi koze van neki a focihoz?
Pekhem meg csak addig lesz erdekes mar itt, amig poshspice reklamozza, azutan megy a sullyesztobe, focistakent vegul is ez mar megtortent.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 16:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Pekhem meg csak addig lesz erdekes mar itt, amig poshspice reklamozza, azutan megy a sullyesztobe, focistakent vegul is ez mar megtortent.
-seci

Hallottatok, hogy Beckhem megkapta az elso filmeszerepet? Kabe 2 mondat volt, de elindult a palyan a fiu.. marmint a filmes palyan.. Eleg ego.. Remeljuk enekelni nem fog
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 18:28    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Pedig biztos lehetsz benne, hogy fog. Abban van a nagy biznic... Nevető
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Leotardo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 0:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Egy színészért nem adnak 3,5 millió fontot és még 2 játékost szerintem. Bántott téged az az ember?
Vissza az elejére
Leotardo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 0:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Eleg vicces Puskashoz merni.

Nem mértem Puskáshoz, nem azt mondtam, hogy olyan híres mint Puskás, -akiről szerintem külföldön többet tudtak mint itthon,- itt csak a halálakor jöttek rá sokan mekkora név Ő a világban,hanem, hogy végre játszik külföldön egy tehetséges, jó magyar focista. Nézzetek meg pár összefoglalót milyen megmozdulásai voltak.
Vissza az elejére
Queen
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 8:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Mar ne is haragudjatok, de voltam nalatok kb. 3 honapja, es az eg vilagon semmi kezzelfoghato dolgogban nem tudtatok (akartatok) segiteni nekem.
Elkepzelheto hogy azert nem, mert a szallast nem rajtatok keresztul inteztem. Ki tudja. Hirdeteseiteket olvasva es a valosagot megtapasztalva, a Magyarok Londonban szamomra egy mesterkelt,
a segítsegnyujtas alcaja moge bujo, hitelt nem erdemlo szervezetnek , inkabb uzleti vallalkozasnak tunik.
Bocs ha rossz topikba irtam, bar ha igazam van, ugyis torlitek a hozzaszolasomat.

Udvozlettel:

Szabo Imre
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 9:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem, nem töröljük a hozzászólásodat, sőt...köszönjük ezt a kedves kritikát.
DE: 1.) Miért regisztráltál újra be és miért nem a régi neveden tetted fel ezt a kérdést? Egyszerűbb volt végig csinálni egy regisztrációt?
2.) Ha itt a saját bőrödön mást tapasztaltál akkor miért vagy újfent Magyarországon??? Mert hogy onnan írsz....
3.) Gondolhatnánk, hogy a rosszmájúságod annak köszönhető, hogy kijöttél és nem jött be a dolog haza is mentél, de nem hiszem hogy innen valaki félre vezetett volna.
4.) Gondolhatnánk.....de én nem ezt gondolom.
Ugyanis az IP címed megegyezik egy olyan tagunkkal aki az utóbbi 3 hónapban nem járt Angliában.
Na mindegy.
Ha örömet okozott Neked ez a megjegyzés, hát legyen egy jó napod.
Vissza az elejére
Queens
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 10:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello.

Eloszor is szeretnek gratulalni az elmes, bar a valosagot nelkulozo megallapitasokhoz, komoly nyomozoi venat felteteleznek. Mosoly

1., A hozzaszolasomat nem, de az accountomat toroltetek, ha jol latom.

2., Nem emlekszem a regi accountomra (ha egyaltalán volt), mivel rengeteg helyen vagyok regisztralva.

3., Az IP-cimemet felesleges nezegetni, mert routeren keresztul internetezem, dinamikus IP-t hasznalok, gyakorlatilag lenyomozhatatlan vagyok. A modemet jelen helyzetben nem lathatod kozvetlenul, ha megis latod, akkor valami simlisseg van a dologban, ugy erzem. Te nem? Mosoly
Ha ugy kivanom, generalok ujat, es te azt hiszel, amit hinni akarsz.

4., Fentiek ismereteben belathatod, hogy fogalmad sincs ki vagyok, nem tudhatod, voltam-e az elmult 3 honapban odakint, de elhiheted: voltam.

Nem azert vagyok itthon, mert nem jottek ossze a dolgok. Osszejottek, es hamarosan megyek vissza. Voltam nalatok, hidd el. Csalodtam, es atverve ereztem magam. Persze, jogos: ti nem kertek semmit, en miert varok el akarmit is? Jogos...

Tudod, az ember ha sokat tapasztal, megtanul a sorok kozott olvasni.
En mar nem hiszek sem nektek, sem az *Tiltott szó* Groupnak, sem a Crew Agency-nek, a Foremost Services-t pedig jobb meg sem említeni... bar ez nem ide tartozik, bocsanat.

A kovetkezo valoszinuleg az lesz, hogy miert irok ekezetek nelkul?
Mert igy szeretek...Mosoly

Szep napot neked is. Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Következő
4 / 11 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban