| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Akarsz cahtelni is? |
| Igen. |
|
75% |
[ 18 ] |
| Nem. |
|
12% |
[ 3 ] |
| Nem tudom... |
|
4% |
[ 1 ] |
| Mi az a "chat"? |
|
8% |
[ 2 ] |
|
| Összes szavazat : 24 |
|
| Szerző |
Üzenet |
rohamka Haladó

Csatlakozott: Jan 09, 2007 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Slough
|
Elküldve: 2007. Január 13. Szombat, 23:38 Hozzászólás témája: |
|
|
ennyire rossz a kinti kaja? amikor németben voltam ott is íztelen és elég fura kaják voltak...mindig az otthoni gulyás után vágyódtam..  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Január 13. Szombat, 23:46 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Egy írországban élő kedves ismerősöm mondta, hogy ezek perverz élvezetet lelnek abban, hogy iztelen vackokat esznek étel gyanánt.
Én az átlag magyar ízléshez képest például kirívóan sótlanul eszek. De a sónak azt a fokú mellőzését, amit itt művelnek, már én is nehezen viselem. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rohamka Haladó

Csatlakozott: Jan 09, 2007 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Slough
|
Elküldve: 2007. Január 13. Szombat, 23:53 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| hadnagy írta: | Egy írországban élő kedves ismerősöm mondta, hogy ezek perverz élvezetet lelnek abban, hogy iztelen vackokat esznek étel gyanánt.
Én az átlag magyar ízléshez képest például kirívóan sótlanul eszek. De a sónak azt a fokú mellőzését, amit itt művelnek, már én is nehezen viselem. |
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 9:02 Hozzászólás témája: |
|
|
En egy ev utan vettem eszre magamon az aklimatizalodas elso jeleit. Mikor egyszer csak ehetonek talaltam az elotte fureszpor izunek erzett sutni valo kolbaszt. Azota mar tobb mas etel kapcsan is ertek ilyen elmenyek.  _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 10:46 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Előfordulnak itt is normálisan fűszerezett készételek, félkésztermékek, vagy például szárazárúk, de azok közül egyik sem helyi termék, hanem máshonnan hozzák be.
Egyedül a tejalapú édességeik amiket kifejezetten ízletesnek tartok és egy-egy keksz féle. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Leotardo Újonc

Csatlakozott: Jan 14, 2007 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Ungarn
|
Elküldve: 2007. Január 17. Szerda, 9:40 Hozzászólás témája: |
|
|
A külföldön munkát vállalók által hazautalt összegek a szegényebb európai országok legfőbb külföldi bevételi forrásává váltak
http://index.hu/gazdasag/vilag/kulmu070117/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Január 17. Szerda, 11:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| rohamka írta: | ennyire rossz a kinti kaja? amikor németben voltam ott is íztelen és elég fura kaják voltak...mindig az otthoni gulyás után vágyódtam..  |
Hat en sem szeretem a fuszeres kajakat, de itt szerintem nem is tudjak, mi az a fuszer. Na meg az akaszt ki, hogy mindenbe tesznek sargarepat! Lassan mar csak fuveket fogok enni!!
Egyszer viszont megkertek, hogy fozzek vmi magyarosat! Na, hat megettek, de azota nem kell foznom!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Január 17. Szerda, 11:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| cytina írta: | | rohamka írta: | ennyire rossz a kinti kaja? amikor németben voltam ott is íztelen és elég fura kaják voltak...mindig az otthoni gulyás után vágyódtam..  |
Hat en sem szeretem a fuszeres kajakat, de itt szerintem nem is tudjak, mi az a fuszer. |
Vegyel indiai szoszokat (pl tikka-mikkat) es tedd ra parolt csirkere.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 17. Szerda, 12:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: |
Vegyel indiai szoszokat |
Vegyél bármit, ami nem angol és ízekkel fogsz találkozni.
Én többször főztem különböző magyar ételeket az én "gazdáimnak". Volt amit dícsértek is, de ténykérdés, hogy nem zargatnak vele, hogy főzzek gyakrabban.
Az egyetlen dolog amire "rákaptak" az az egyszerű, mezei nokedli, azt meg is kellett tanítanom a család ifjabb hölgytagjának. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
alexb Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 19. Péntek, 16:23 Hozzászólás témája: Udvozlet |
|
|
Szewa minden kinek!
Jottem mondani, h ujabb tag /EN/ regelt az oldalra!
nem is ez a fontos, mert latom vagytok josokan!
Tsak jottem udvozolni Titeket, szep napot!
alex |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 19. Péntek, 16:54 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Mi is üdvözlünk téged!
Mindegy egyes új taggal egyre közelebb kerülünk a nem csekély 6000-s létszámhoz.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 10:14 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Már csak 4 kell a 6000. regisztrált taghoz.
Enci a szerencsés jubiláns kap valami extrát? Mert ha igen, akkor regisztrálok újra.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 10:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Az élményt, hogy köztünk lehet.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sebringi Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 20:47 Hozzászólás témája: Sziasztok! |
|
|
Valak tudna nekem segiteni abban hogy D kategorias buszjogositvannyal milyen lehetosegek vannak,ugy hallottam hogy eleg sok sofort keresnek,ha esetleg van koztetek aki ebben tevekenykedik orommmel vennek egy ket hasznos infot,de barki akinek van valamilyen tudomasa a dologrol valaszolhat.
Kossz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tandri Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 12:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Salisbury kornyekerol jelentkezzetek!
andi.torok@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|