Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Barátkozás
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Akarsz cahtelni is?
Igen.
75%
 75%  [ 18 ]
Nem.
12%
 12%  [ 3 ]
Nem tudom...
4%
 4%  [ 1 ]
Mi az a "chat"?
8%
 8%  [ 2 ]
Összes szavazat : 24

Szerző Üzenet
rohamka
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 23:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ennyire rossz a kinti kaja? amikor németben voltam ott is íztelen és elég fura kaják voltak...mindig az otthoni gulyás után vágyódtam.. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 23:46    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy írországban élő kedves ismerősöm mondta, hogy ezek perverz élvezetet lelnek abban, hogy iztelen vackokat esznek étel gyanánt. Nevető

Én az átlag magyar ízléshez képest például kirívóan sótlanul eszek. De a sónak azt a fokú mellőzését, amit itt művelnek, már én is nehezen viselem.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rohamka
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 23:53    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Egy írországban élő kedves ismerősöm mondta, hogy ezek perverz élvezetet lelnek abban, hogy iztelen vackokat esznek étel gyanánt. Nevető

Én az átlag magyar ízléshez képest például kirívóan sótlanul eszek. De a sónak azt a fokú mellőzését, amit itt művelnek, már én is nehezen viselem.

Nevető Nevető Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 9:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En egy ev utan vettem eszre magamon az aklimatizalodas elso jeleit. Mikor egyszer csak ehetonek talaltam az elotte fureszpor izunek erzett sutni valo kolbaszt. Azota mar tobb mas etel kapcsan is ertek ilyen elmenyek. Nagyon boldog
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 10:46    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Előfordulnak itt is normálisan fűszerezett készételek, félkésztermékek, vagy például szárazárúk, de azok közül egyik sem helyi termék, hanem máshonnan hozzák be. Mosoly

Egyedül a tejalapú édességeik amiket kifejezetten ízletesnek tartok és egy-egy keksz féle.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Leotardo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 9:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A külföldön munkát vállalók által hazautalt összegek a szegényebb európai országok legfőbb külföldi bevételi forrásává váltak

http://index.hu/gazdasag/vilag/kulmu070117/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 11:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rohamka írta:
ennyire rossz a kinti kaja? amikor németben voltam ott is íztelen és elég fura kaják voltak...mindig az otthoni gulyás után vágyódtam.. Mosoly

Hat en sem szeretem a fuszeres kajakat, de itt szerintem nem is tudjak, mi az a fuszer. Na meg az akaszt ki, hogy mindenbe tesznek sargarepat! Lassan mar csak fuveket fogok enni!!
Egyszer viszont megkertek, hogy fozzek vmi magyarosat! Na, hat megettek, de azota nem kell foznom!! Nevető
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 11:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cytina írta:
rohamka írta:

Hat en sem szeretem a fuszeres kajakat, de itt szerintem nem is tudjak, mi az a fuszer.

Vegyel indiai szoszokat (pl tikka-mikkat) es tedd ra parolt csirkere.
-seci
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 12:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Vegyel indiai szoszokat

Vegyél bármit, ami nem angol és ízekkel fogsz találkozni. Nevető
Én többször főztem különböző magyar ételeket az én "gazdáimnak". Volt amit dícsértek is, de ténykérdés, hogy nem zargatnak vele, hogy főzzek gyakrabban. Mosoly
Az egyetlen dolog amire "rákaptak" az az egyszerű, mezei nokedli, azt meg is kellett tanítanom a család ifjabb hölgytagjának.
alexb
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 19. Péntek, 16:23    Hozzászólás témája: Udvozlet Hozzászólás az előzmény idézésével

Szewa minden kinek!
Jottem mondani, h ujabb tag /EN/ regelt az oldalra!
nem is ez a fontos, mert latom vagytok josokan!
Tsak jottem udvozolni Titeket, szep napot!Mosoly
alex
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 19. Péntek, 16:54    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi is üdvözlünk téged! Mosoly
Mindegy egyes új taggal egyre közelebb kerülünk a nem csekély 6000-s létszámhoz. Felkiáltás
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 10:14    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Már csak 4 kell a 6000. regisztrált taghoz.
Enci a szerencsés jubiláns kap valami extrát? Mert ha igen, akkor regisztrálok újra. Mosoly
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 10:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mosoly Mosoly Mosoly
Az élményt, hogy köztünk lehet. Mosoly
Vissza az elejére
sebringi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 20:47    Hozzászólás témája: Sziasztok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Valak tudna nekem segiteni abban hogy D kategorias buszjogositvannyal milyen lehetosegek vannak,ugy hallottam hogy eleg sok sofort keresnek,ha esetleg van koztetek aki ebben tevekenykedik orommmel vennek egy ket hasznos infot,de barki akinek van valamilyen tudomasa a dologrol valaszolhat.
Kossz.
Vissza az elejére
Tandri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 12:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Salisbury kornyekerol jelentkezzetek! Nagyon boldog
andi.torok@freemail.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő
11 / 15 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban