| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
beniani Újonc

|
Elküldve: 2006. November 27. Hétfő, 8:54 Hozzászólás témája: |
|
|
SOS segitsegre lenne szuksegem, nem tudsz valami au pair allast a jovo hettol Londonban, nagyon nagy szuksegem lenne ra .Alapszintu angolom van, de barmilyen munka is erdekelne amihez eleg mar alap angol.
Nagyon halas lennek ha tudnal segiteni.
Aniko
benedek_aniko@yahoo.com
07895634845
| Enci írta: | Friss hirdetés:
Keresek egy szorgalmas lanyt, nagy Balham-i hazba (SW17) jo angol tudassal! Heti 30 ora, tobbnyire hazimunka(8-11ig es 16-19ig) Hetvege szabad. Bebiszitteles nagyon ritkan. A fizetes 100 pounds/het. 2 fiu ( 9 es 12 evesek) 1 lany (6 eves)+ egy kis termetu kutya. Mindharom gyerek suliban, mivel az anyuka nem dolgozik, igy o viszi, hozza a gyerekeket. Bentlakassal, vagy bejarassal. Ha bentlakassal: sajat szoba, furdo, tv.
Csak olyanok jelentkezzenek, akiknek van legalabb egy ellenorizheto referenciajuk!!! Ha tudna valaki azonnal kezdeni, de legalabb karacsony elott, az szupi lenne! Ha erdekel a munka, hivd Vivient( o az anyuka): 07734260797 |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
holdvilag Újonc

|
Elküldve: 2006. November 28. Kedd, 9:31 Hozzászólás témája: trokán dóra |
|
|
Szia, Ildikó vagyok. Megoldottad már a gyerkőceid mellé a felügyeletet? Januárban készülök Londonba. Habár az angolom nagyon lukas cipőben jár a gyerekeket viszont nagyon szeretem. ha ez Téged nem zavar, érdekelne a dolog. amúgy Szlovákiáról vagyok Nyitra mellől Léváról. Várom válaszod szia szép napot Ildikó  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. November 28. Kedd, 12:13 Hozzászólás témája: Re: trokán dóra |
|
|
| holdvilag írta: | Szia, Ildikó vagyok. Megoldottad már a gyerkőceid mellé a felügyeletet? Januárban készülök Londonba. Habár az angolom nagyon lukas cipőben jár a gyerekeket viszont nagyon szeretem. ha ez Téged nem zavar, érdekelne a dolog. amúgy Szlovákiáról vagyok Nyitra mellől Léváról. Várom válaszod szia szép napot Ildikó  |
Ildiko, Enci csak bemasolta a hirdetest, nem o adta fel. Hivd, vagy irj sms-t a megadott telefonszamra! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Katesz Újonc

|
Elküldve: 2006. December 26. Kedd, 0:03 Hozzászólás témája: au-pair munkalehetoseg |
|
|
Sziasztok!
Januari kezdessel, egy 9eves kislany melle keresek au-pair-t a helyemre Walthamstowba.Heti 25orat kell dolgozni,zsebpenz 55font plusz fizeti a buszberletet.
Erdeklodni:07706608594 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
flower1205 Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 9. Kedd, 21:37 Hozzászólás témája: Mellekallast keresek |
|
|
Sziasztok!
Dec.2-an jottem Watfordba,mint au-pair,egy nagyon kedves csaladhoz.Most szeretnek masodallast keresni,de nem tudom,hogy hogy kezdjek hozza.
Ha ti mar voltatok ilyen helyzetbe,es tudtok kerlek segitsetek.
Vallalnek:baby-sittinget,tisztitast ,takaritast.
Segitsegeteket elore is koszonom:
Heni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Január 10. Szerda, 10:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Megkerheted a csaladot, hogy mondja az ismerosi koreben. Vagy kereshetsz neten, ingyenes ujsagokban, vagy kulonbozo kis boltok ablakaiban is szoktak lenni ilyen hirdetesek, ahol akar te is hirdethetsz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 11. Csütörtök, 22:49 Hozzászólás témája: |
|
|
11/01/07. Iwiw-rol, keressetek a Hungarian au pair agency-t, ha akarjatok ezeket a csaladokat. Emailcim alul.
"Kingston-ban 4 gyerekes csalad, heti 5.5 nap munka, azaz 38 ora, bent lakasos nagyon jo angol tudasra van szukseg, minimum 1 evig, fizetes £150 hetente. Azonali kezdes.
Cobham/Oxshott-ba, idos neni gondozassa, fozes, takaritas, auto vezetes, 5.5 nap munka azaz 45 ora, ben lakasos, brutto fizetes havi £1000. Tarsalgasi szinten kell beszelni az angolt, es szukseg van valami tapasztalatra, idosebb holgyett keresunk ide (40+ eves ). Jan 29 kezdes
Oxshottban 2 gyerekes csalad au pairt keress, heti 25 ora, vezetni kell, kulon apartmentet az au pairnek, heti £90, jo angol tudass, juli vegeig. Jan 29 kezdes
Sevenoaks mellett 2 gyerekes csalad au pairt keress heit £65 25 orara, barbadosba mennek februarban, visszik magukkal az au pairt!! Tarsalgasi szinut angol, vezetni kell. Lovakat tart a csalad. Kezdes 2 het mulva
Fiu au pairt anyuka melle, Hampshire megyeben videki csaladhoz, heti 25 ora, £75 a fizetes, 2 gyerek 1 & 5 evesek. Azonali kezdes
Ha valamelyik fenti munka erdekel, legyszives jelentkezz:
agnes@hungarianaupairagency.com vagy tel 020 8399 8663" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

|
Elküldve: 2007. Január 12. Péntek, 18:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| avnire írta: | 11/01/07. Iwiw-rol, keressetek a Hungarian au pair agency-t, ha akarjatok ezeket a csaladokat. Emailcim alul.
" |
Iwiw? Hogy lehet megtalalni ezeket ott? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 12. Péntek, 22:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| cytina írta: | | avnire írta: | 11/01/07. Iwiw-rol, keressetek a Hungarian au pair agency-t, ha akarjatok ezeket a csaladokat. Emailcim alul.
" |
Iwiw? Hogy lehet megtalalni ezeket ott? |
Olvasd a forumot, vagy az aprohirdeteseket. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

|
Elküldve: 2007. Január 13. Szombat, 23:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Koszi!
Ezeket a reszeket eddig meg nem fedeztem fel, pedig mar eleg regota fenn vagyok az iwiwen!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moncsa Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 16. Kedd, 18:42 Hozzászólás témája: Aupair surgosen |
|
|
Egy nagyon-nagyon kedves csalad keres aupairt amilyen hamar csak lehet, akar jovo hettol.
Az anyuka otthon van, a gyerekek 2,5 (lany) es 9 honaposak (fiu).
London 30 perc vonattal, a csalad egy nagyon szep kisvarosban lakik (West Byfleet), delnyugatra Londontol.
En itt vagyok december ota, es maradnek is, de kaptam egy osztondijat az egyetemtol, igy el kell mennem.
a szamom: 07942093256 (Molnar Monika)
a csalad vezetekes szama: 01932355726 (az anyuka neve: Minu) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 1:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Lenne egy aupair munka egy nagyon kedves csaladnal! Kezdes minnel hamarabb!!!
2 kislany van, 9 es 12 evesek, az anyuka egyedulallo, van 2 cica is. Epsomban laknak, del Londonban! Angolbol eleg alapszint.
Heti £60/25 ora + 1-3 babysitting es ebben mar benne van a vasalas es takaritas!
Keresd Vivient: 07929797958 vagy +447929797958. Irhatsz emailt is: vivreflex@hotmail.com! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

|
Elküldve: 2007. Január 24. Szerda, 2:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Au pair kerestetik egy nagyon kedves csaladnal Greenfordban!
Nyelv: alap, kezdes 2 het mulva!
Amit tudnod kell:
full time
3 gyerek: 3.5 eves kislany es 2 2.5 eves kisfiu
vezetni kell
takaritas, vasalas nincs
£100/het.
Oneletrajzokat: etiennelorna@yahoo.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Január 24. Szerda, 11:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Április-május környékén mennék ki au-pairnak. Van olyan, aki akkor fejezné be a kinttartózkodását és keres maga helyett másikat? Megköszönöm, ha ide írna egy rövid levelet:
radika@citromail.hu
Üdv Mindenkinek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bionsen Újonc

Csatlakozott: Sep 22, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: sw3 Chelsea
|
Elküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 17:30 Hozzászólás témája: |
|
|
SOS keresek a helyemre valakit.
A melo Sheperd`s Bushban van, a metroallaomassal szemben, egy nagyon jo fej csaladnal. Heti kb 20-25 ora munka, £50/ het, nem sok, de nem is kell megrepedni a melotol. Ket fiu van, az egy 7 eves, a masik 6 honapos. A melo nagyreszt annyi, hogy a nagyot reggel el kell vinni az iskolaba, (kb 5 perc gyalog) es delutan felszedni, a kicsi pedig nemsokara nurseribe megy. Vasalni kell csak, meg megkajat melegiteni, anyuka megfoz meg megmutat mindent. Fozni csak magadra, mosni is, + neha bedobni a nagyobbik kolok ruhait. Anyuka kicsit bacilusfobias, de ki lehet birni.
Az anyuka is meg az apuka is valtott muszakban dolgozik, de tobbnyire az egyik itthon van.
Nekem megbetegedett a nagymamam, ezert kell lepasszolnom oket. Olyan jojjon, aki magabiztos az angoljaban, mert a csalad gyarilag nigeriai, es komoly kihivas az elso par nap. Nyelviskola van a sarkon.
mail:bionsen08@hotmail.com -ra, vagy
tel: +447913814908 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|