Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Wimbledon
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 15:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Határozotan jobban vagyok. Igy ma este Tootingba iszunk!! Ha valakinek van kedve, velünk tarthat!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 1. Szerda, 20:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagy a csend errefelé... Keresztapa, milyen volt a vasárnapi buli? Sokan voltatok?
Ezen a hétvégén lesz valami? Timi, Tomi, veletek mi van, úgy volt, hogy ti is jöttök múlt héten, aztán mégsem...
Enci, Ti már ráértek hétvégén?
Vissza az elejére
timkeeeee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 10:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szioka Agi!
Igen szerettem volna menni, csak elmentem itthonrol es mar keson jottem haza mikor lattam, hogy mikor akartol talalkozni Szomorú Igy sajnos lemaradtam rola. Na de ma megbeszelhetjuk ha raertek holnap, vagy vasarnap mikor talalkozzunk es akkor ott leszek Mosoly
Varom a valaszotokat, kellemes napot!
Vissza az elejére
hmary
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, négy hónapja vagyok Angliában. Sajnos nem Londonban, hanem onnan 30km-re Reigateben. 4 hónap alatt sajnos csak két magyarral találkoztam, és szeretnék minél több barátot szerezni itt.
Nem ismertek véletlenül olyat, aki Reigateben, vagy esetleg Redhillben lakik?
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 14:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Holnap, szombat estére megbeszélhetünk valami kis pub-os, beülős, nem táncolós partit, ha jó így nektek is.
Lehet a hely ismét Wimbledon, akár a Village, akár máshol, ha valaki máshol is tud helyet, mert általában minden tömve van ilyenkor.

Keresztapa? Van más programotok? Csatlakoztok? Megint megjátszhatnánk az este 8-at.

Ági
Vissza az elejére
timkeeeee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 22:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nekem jo, de en nem ismerek egy helyet sem, sot Wimbledont sem nagyon, de majd csak megtalalom Mosoly csak mondjatok cimet.
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 12:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Timi,

mehetünk Southfields-be is, mi szívesen átugrunk, ha tudsz 1-2 jó pub-ot, ahol helyet találunk. Mikorra gondoltál? Lehet előbb is, 7 körül is, ha ráérsz.

Ági
Vissza az elejére
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 15:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Ha jól láttom végülis nem jött össze a szombati kocsmázás?! Bocsi ,de volt egy kis dolgom Liverpoolban és csak most jöttem vissza. Most meg megyek Chelsea meccset nézni Tooting-ban.Egész este ott leszünk, ha esetleg valakit érdekel mi a Mc Donald' s mellett leszünk a kocsmába! Nem a "THE BAR2FAR"-ban! 07980915988
Vissza az elejére
Nita
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 15:54    Hozzászólás témája: Wimbledon Hozzászólás az előzmény idézésével

SZiasztok

En meg Qveenborough-ba vagyok esetleg valaki van itt.????????????

Nita
Vissza az elejére
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 16:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi Nita, de azt sem tudom merre van az a hely! Még nem találkoztam vele! Egy kicsit be tudnád határolni?
Vissza az elejére
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 16:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Közben megkerestem! Ha igaz lent van a tengerparton,keleten? A Thames torkolatánál. Szép hely? Még sose jártam arra!
Vissza az elejére
bagoly83
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 16:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok, lakik valaki camberley kornyeken? jov.heten koltozunk, szivesen megismerkednek magyarokkal
Vissza az elejére
timkeeeee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 20:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!

Sajnalom a tegnapi dolgot, nekem ez nagyon nem akar osszejonni Szomorú . Probaltam neked privat uzenetet kuldeni nem tudom, hogy megkaptad e.
Kellemes estet mindenkinek!
Vissza az elejére
Agnes
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 6. Hétfő, 9:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,

nem jött meg az üzeneted Timi , majd megpróbálok én először üzenni, és akkor válaszolj arra. Mit csinálsz Te szombat esténként, hogy sosem jön össze a találka?Mosoly
Keresztapának: Nem jött össze a kocsmázás szombatra, de én is voltam tegnap Chelsea meccset nézni valahol Chelsea-ben.Mosoly
Láttam viszont, szépen felújítják a Prince of Wales-t!Mosoly

üdv.Ági
Vissza az elejére
timkeeeee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 6. Hétfő, 10:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ehh Agi ne is kerdezd epp ezaz, nem csinaltam semmit, csak nem volt netem Szomorú nekialltak festei a szobat es delutanra kipakoltak mindent en meg majd megorultem, hogy nem volt netem... Nem cserelhetnenk telszamot?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
4 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban