| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lanyok Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 3. Szerda, 17:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello!20 éves lányok vagyunk, akik nyelvtanulás miatt szeretne a nyárra Angliában dolgozni!De nem tudjuk milyen úton induljunk el a munkakeresésben! Ha valaki tudna ajánlani valamilyen magyar honlapot ahol diákoknak hirdetnek angliai munkát, azt nagyon megköszönnénk! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stifike Újonc

Csatlakozott: Jan 10, 2007 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Bristol, United Kingdom
|
Elküldve: 2007. Január 10. Szerda, 12:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Mindenféleképpen szeretnénk barátnőmmel kimenni a UK -ba még ebben az évben. Sok infó világos, sokat olvastam a fórumon. Azonban vannak konkrét kérdéseim. Lehet-e olyat mondani, hogy az év valamely szakában nehezebb kint a munkavállalás (túlkínálat, nyárimunka, hivatali pihi)? A "gyenge angol" topic-ból adódik a nyelviskola kérdése. Mennyire lehet az angolt "utcaszinten" tanulni, illetve melyik nyelviskolákat javasoljátok? Barátnőm oroszul felsőfokon, angolul középfokon beszél. Van erre kereslet?
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
Zoli
Ha tud valaki alap angolt (IT szakmai good) igénylő melót, jelezze pls |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 10. Szerda, 19:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Lehet-e olyat mondani, hogy az év valamely szakában nehezebb kint a munkavállalás (túlkínálat, nyárimunka, hivatali pihi)? |
Lehet. Most az NHS-be szinte egy az egyben lehetetlen allashoz jutni a megszorito intezkedesek miatt. De mivel ti nem ebben az agazatban dolgoztok, titeket ez nem is erint. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rohamka Haladó

Csatlakozott: Jan 09, 2007 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Slough
|
Elküldve: 2007. Január 10. Szerda, 19:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| mi az az NHS..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Január 10. Szerda, 21:40 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Nemzeti egészségbiztosító (rendszer/szolgálat) _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
siroki Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 12. Péntek, 18:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv. Mindenkinek!
Latolgatom az angliai munkakeresést, ámde van egy bökkenő: 54 éves nő vagyok, alapnál kicsit több angol tudással. Gondolom konyhai, háztartási vagy egészen egyszerű betanitott munkára számithatnék, a kérdésem az, hogy ennyi idősen egyáltalán lehet munkát találni? Ha igen, akkor ez az idő beszámit-e a nyugdijba, ez lenne a 2. legfontosabb kérdés, ha valaki esetleg tudja. Előre is kösz, ha válaszoltok, fórumon, priviben, mindegy. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 12. Péntek, 22:32 Hozzászólás témája: |
|
|
| siroki írta: | Üdv. Mindenkinek!
Latolgatom az angliai munkakeresést, ámde van egy bökkenő: 54 éves nő vagyok, alapnál kicsit több angol tudással. Gondolom konyhai, háztartási vagy egészen egyszerű betanitott munkára számithatnék, a kérdésem az, hogy ennyi idősen egyáltalán lehet munkát találni? Ha igen, akkor ez az idő beszámit-e a nyugdijba, ez lenne a 2. legfontosabb kérdés, ha valaki esetleg tudja. Előre is kösz, ha válaszoltok, fórumon, priviben, mindegy. |
En ugy gondolom, hogy keves angollal, es 54 evesen, szinte lehetetlen itt elhelyezkedned. Ez nem egy jo pozicio a sikeres allaskereseshez.
Itt nagyon nagy a konkurencia, ezer mas ember van, ugyanarra az akar haztartasi, vagy betanitott munkara, aki beszeli a nyelvet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 1:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Lenne egy aupair munka egy nagyon kedves csaladnal! Kezdes minnel hamarabb!!!
2 kislany van, 9 es 12 evesek, az anyuka egyedulallo, van 2 cica is. Epsomban laknak, del Londonban! Angolbol eleg alapszint.
Heti £60/25 ora + 1-3 babysitting es ebben mar benne van a vasalas es takaritas!
Keresd Vivient: 07929797958 vagy +447929797958. Irhatsz emailt is: vivreflex@hotmail.com! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
padit Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 20:40 Hozzászólás témája: shoe |
|
|
Hello!
Sziasztok,cipőiparban szeretnék kint dolgozni akár javítás is szóba jöhet.Lehetséges e ilyen munkát kapni Londonban.Nem beszélek folyékonyan angolul, de nincs nagy problémám a nyelvel.
Köszi minden infót! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Garp Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Április eleje/vége kezdéssel keresek állást. Elsőre elvállalok bármit, amiből meg tudnék kint élni.
Amihez értek: rendszergazda, digitális hangvágás, szoba festés-másolás-tapétázás, egyéb kisegítő meló, B kategóriás jogsi, zenélek, klarinéton és szaxofonon.
Aminek örülnék: pl. számítógép összeszerelés, felügyelet internet caféban, technikusi munka, de amúgy BÁRMI, amivel kint el tudok indulni. McDonalds, kisegítő meló, sofőrködés, takarítás, mosogatás, vagonpakolás etc.....
Nem feltétlenül - sőt, ha lehet nem - Londonban. Elmegyek akár Belfastig is:)
Nagyon megköszönném az info-t, mert ilyesmi melót nem találok sehol.
Péter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
maniac Haladó

Csatlakozott: Jan 21, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Carlisle
|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 19:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Angliában szeretnék munkát vállalni, elég lapos angoltudással (rég volt már amikor tanultam), de annál nagyobb lelkesedéssel
Egy elég fura "szakma" iránt érdeklődnék, ezért a már kint élő és dolgozó magyaroktól kérdezem elsősorban. Immáron tíz esztendeje marcipán tortadíszeket készítek, melyeket kézzel formázok. Különböző virágok, ilyesmi.
Van esetleg valakinek olyan ismeretsége, aki ilyesmivel foglalkozik? Van erre egyáltalán kereslet? Eddig minden munkaközvetítőnél ahol "jártam", csak lestek.
Minden segítségnek örülnék és megköszönném!
Köszönöm, hogy végigolvastad és köszönöm, ha esetleg utána is jársz a kérésemnek az ismerőseid körében!
Üdv,
maniac |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 19:44 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Kétségtelen, hogy ezt pölö a németeknél, vagy akár a görögöknél is könnyebben el tudnád adni.
Próbálj nagy "cukrászatokat" keresni a neten (bár azt sem tudom itt vannak-e ilyennek), vagy esetleg esküvői rendezvényszervezőkön keresztül keresni valami lehetőséget, mert az esküvői torta azért itt is divat.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
maniac Haladó

Csatlakozott: Jan 21, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Carlisle
|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 21:11 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| avnire írta: | | Talan hivd fel a hampsteadi magyar cukraszdat, ott magyar a szemelyzet, hatha tudnak segiteni, vagy legalabb tippet tudnak adni. |
Köszönöm a válasz(oka)t, de konkrétan melyik hampsteadi cukrászdáról van szó? A guglival elsőre találtam hármat.
Mégegyszer köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|