Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Encinek: londoni szállást keresek
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
B_Ria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 25. Hétfő, 17:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha minden összejön, szeretnék Londonba menni kb 3-4 hétre a lányommal. Ő addigra 2,5 éves lesz Mosoly Szállást keresek, minden megoldás érdekel, de a külön szobához ragaszkodom. Ja, és ahhoz is, hogy az Oxford streetig ne 2 óra legyen az út.
Ha esetleg valaki, aki kint él és hazajönne látogatóba, és kölcsönadná a szobáját/lakását arra az időre (természetesen pénzért) az is jó lenne.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
jazabel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 3. Szerda, 0:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SZia ENci! Én január 29.-én érkezem Londonba a barátommal! Egy franciaágyas szobára lenne szükségünk! Van rá esély?

Van egy francia ágyas szobám, ha érdekel írj.
Enci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 3. Szerda, 12:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lower Edmontonban kiadó egy szoba, /N9 / magyar házban.
Ha egyedül akarsz benne lakni 80/hét, ha ketten 110/hét.
07921190650
Vissza az elejére
twice
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 21:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci!

Érdeklödni szeretnénk, hogy 2007 május végétől hosszabb távra van e kiadó szobád 2-3 fő részére. Ha igen, akkor kb. mennyi lenne?
Elöre is köszi a választ!
Vissza az elejére
B_Ria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 21:55    Hozzászólás témája: A LÁTHATATLAN TINTÁM Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci
Elég lenne ennyi is egy félmondatban, hogy bocsi, de erre nincs szobám. De ne ignorálj lécci. Ha nem számíthatok tőled szobára, akkor írd le, keresek máshol, de egy gyerekkel utolsó pillanatban nem kellemes szoba után menni.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 22:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

B_Ria írta:
Ha minden összejön, szeretnék Londonba menni kb 3-4 hétre a lányommal. Ő addigra 2,5 éves lesz Mosoly Szállást keresek, minden megoldás érdekel, de a külön szobához ragaszkodom. Ja, és ahhoz is, hogy az Oxford streetig ne 2 óra legyen az út.
Ha esetleg valaki, aki kint él és hazajönne látogatóba, és kölcsönadná a szobáját/lakását arra az időre (természetesen pénzért) az is jó lenne.

Bocs, de én ebből nem látom mikor jönnél mivel nem tudhatom mikor lesz két és fél éves a lányod.
Azt sem vettem észre, hogy ezt kifejezetten nekem írtad volna, hisz mindenkihez szól.
Nem reagáltam épp e két okbol kifolyólag.
Egyébként ekkora gyerkőccel nem tudok szobát adni sajna.
Vissza az elejére
Whitehorse
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 23:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
Jan 23.án érkezem Londonba és csak 26.áig van foglalt szállásom, addigra szeretnék lakást találni. Egyedül vagyok. Van esetleg valami 5leted? Úgy értem, a hirdetéseket egyedül is át tudom nézni, csak gondoltam, talán van pár infó, amit csak te tudsz... Kacsintó Előre is köszönöm a legkissebb erőfeszítést is, amit értem teszel..... szia
Wh
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 9. Kedd, 7:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem sajnos abban az időpontban nincs szabad helyem.
Körbe telefonálok, ha van valakinél szólok.
Vissza az elejére
andi19
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 10. Szerda, 16:56    Hozzászólás témája: szállást keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci!

Január 17 körül utaznék ki Londonba. Előreláthatólag március végéig maradnék, de ha sikerül állást találnom, akkor tovább.
Kérdésem, hogy van-e kiadó szobád? Egy személy részére kell.

Válaszodat előre is köszönöm:
Andi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 10. Szerda, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon későn szoltál, nem tudok segíteni sajnos.
Vissza az elejére
andi19
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 10. Szerda, 19:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem baj, azért köszönöm a segítséget.

Andi
Vissza az elejére
somaaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 10. Szerda, 22:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jan 22-én utazok, tudsz segíteni a szállás keresésben?
Előre is köszi!
Vissza az elejére
-Dawn-
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 11. Csütörtök, 1:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Ket egyetemistanak ( ezek mi lennenk a baratommal Mosoly ) marcius 11-tol 16-ig (vagyis 5ejszaka) szuksege lenne egy kiado szobara. Esetleg tudnal segiteni?

Elore is koszi a valaszt!

Mosoly
Vissza az elejére
Whitehorse
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 11. Csütörtök, 19:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Minden esetre köszi:)
Wh
s emberré a ló....
Vissza az elejére
mower
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 12. Péntek, 22:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Enci

írtam privát üzenetet, remélem megkapod.

üdv
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
5 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban