Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Birmingham
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Birmingham

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
borkabosz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 1. Hétfő, 19:17    Hozzászólás témája: Birmingham Hozzászólás az előzmény idézésével

Bárki aki Birminghamben él, írjon, érdekelnek a kinti tapasztalatok, meg minden Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger
B_Ria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 18:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A barátnőm Birminghamben él, én is csatlakozni fogok hozzá még ebben az évben.
Ő kint nagyon unatkozik..vagyis dolgozik, meg család, meg minden, de társasága nincsen. Szeretne magyarokkal találkozni, tapasztalatot cserélni, stb.
Írjatok!! Neki még nincs nete a lakásban, de én majd közvetítek neki Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
andi19
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 19:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én szeretném egy kicsit kihasználni a lehetőséget, hogy többet megtudjak Birminghamről.
A tesóm megy ki kislányával március-április körül.
Olyan kérdéseim lennének, hogy mely részen érdemes lakást bérelniük?
Van-e ott iskola a közelben, amit esetleg javasolnátok (a kicsi most kezdené az elsőt, viszont 2008. decemberben jönnének vissza Magyarországra).
Vagy bármi jó tanácsot elfogadnánk.

Köszönettel:
Andi
Vissza az elejére
zsoka79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 9:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

3 napja elek Birminghamtol 15 kmre aupairkent, Forgó szemek szeretnek magyarokkal ismerkedni Mosoly Vicces ha valakinek van kedve, irjon a zsofi.grubics@gmail.com ra.

koszi!

Zsofi
Vissza az elejére
toscana10
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 5. Csütörtök, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ciao mindenkinek,
en most koltoztem Birminghambe, Bearwoodban lakom, 15 percre a citytol. Szivesen talalkoznek itt elo magyarokkal, noha ugy latom, nincsenek sokan.
Udvozlettel>
Norbert

a szamom: 07949902220
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
viktorf1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 10:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én a párommal érkeztem 2 hete Coventry-be. Ez sincs messze Birminghamtől. Valaki esetleg errefelé?
Vissza az elejére
cspapptimea
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 17. Szombat, 15:27    Hozzászólás témája: magyar csaladok Birmingham-ben Hozzászólás az előzmény idézésével

magyar, gyermekes csaladokat keresek Birmingham-ben barati szalak kotesere, hogy gyermekeink itt idegenfoldon is egy kicsit magyar kornyezetben lehessenek. en 3 eve elek itt, fiam 2 eves, lanyom 8 honapos. Bearwood-ban elunk.
szeretettel:
Timea
cspapptimea@freemail.hu
Vissza az elejére
guccsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! 32-éves vagyok,van C-kat jogosítványom,nagy tapasztalatom van az IKEÁS,KIKÁS,BRWS lapraszerelt bútorok összeszerelésében. Dolgoztam költöztető cégnél is több évet,de lényegében bármi szóba jöhet. Előre is megköszönöm annak aki tud nekem segíteni. guccsi@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban