Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Birmingham

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
borkabosz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 1. Hétfő, 19:17    Hozzászólás témája: Birmingham Hozzászólás az előzmény idézésével

Bárki aki Birminghamben él, írjon, érdekelnek a kinti tapasztalatok, meg minden Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger
B_Ria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 18:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A barátnőm Birminghamben él, én is csatlakozni fogok hozzá még ebben az évben.
Ő kint nagyon unatkozik..vagyis dolgozik, meg család, meg minden, de társasága nincsen. Szeretne magyarokkal találkozni, tapasztalatot cserélni, stb.
Írjatok!! Neki még nincs nete a lakásban, de én majd közvetítek neki Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
andi19
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 19:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én szeretném egy kicsit kihasználni a lehetőséget, hogy többet megtudjak Birminghamről.
A tesóm megy ki kislányával március-április körül.
Olyan kérdéseim lennének, hogy mely részen érdemes lakást bérelniük?
Van-e ott iskola a közelben, amit esetleg javasolnátok (a kicsi most kezdené az elsőt, viszont 2008. decemberben jönnének vissza Magyarországra).
Vagy bármi jó tanácsot elfogadnánk.

Köszönettel:
Andi
Vissza az elejére
zsoka79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 9:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

3 napja elek Birminghamtol 15 kmre aupairkent, Forgó szemek szeretnek magyarokkal ismerkedni Mosoly Vicces ha valakinek van kedve, irjon a zsofi.grubics@gmail.com ra.

koszi!

Zsofi
Vissza az elejére
toscana10
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 5. Csütörtök, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ciao mindenkinek,
en most koltoztem Birminghambe, Bearwoodban lakom, 15 percre a citytol. Szivesen talalkoznek itt elo magyarokkal, noha ugy latom, nincsenek sokan.
Udvozlettel>
Norbert

a szamom: 07949902220
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
viktorf1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 10:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én a párommal érkeztem 2 hete Coventry-be. Ez sincs messze Birminghamtől. Valaki esetleg errefelé?
Vissza az elejére
cspapptimea
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 17. Szombat, 15:27    Hozzászólás témája: magyar csaladok Birmingham-ben Hozzászólás az előzmény idézésével

magyar, gyermekes csaladokat keresek Birmingham-ben barati szalak kotesere, hogy gyermekeink itt idegenfoldon is egy kicsit magyar kornyezetben lehessenek. en 3 eve elek itt, fiam 2 eves, lanyom 8 honapos. Bearwood-ban elunk.
szeretettel:
Timea
cspapptimea@freemail.hu
Vissza az elejére
guccsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! 32-éves vagyok,van C-kat jogosítványom,nagy tapasztalatom van az IKEÁS,KIKÁS,BRWS lapraszerelt bútorok összeszerelésében. Dolgoztam költöztető cégnél is több évet,de lényegében bármi szóba jöhet. Előre is megköszönöm annak aki tud nekem segíteni. guccsi@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban