Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Eszak-London
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szentesyl
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 26. Kedd, 21:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!! Sokkolt 3nap múlva repülök, elég hirtelen jött a dolog, szóval a barátaimat és a vsaládomat sajnos otthon kell hagynom:-))) Nagyon örülnék, hogyha megkönnyítené a helyzetemet egy barát vagy barátok. Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 17:16    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez most csak egyetlen napon múlott, mert én ma reggel tértem vissza és ha jól értem, Te holnap jösz... Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szentesyl
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 20:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,

Igen holnap repülök, Luton a cél állomás, ott is fogok lakni, szívesen vennék egy pár jó tanácsot és társaságot.... Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 20:56    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Én sajnos ahhoz túlmessze vagyok töled... Szomorú
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szentesyl
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kár... Síró vagy nagyon szomorú
Vissza az elejére
TotyaBarca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 1. Hétfő, 23:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Északiak! Mosoly

Úgy látom szépen erősődik az északiak "serege" ! Nagyon boldog Hajrá csak így tovább! Mosoly Úgy olvastam hogy néhányan jártok az On And On-ba szórakozni. A munkám kapcsán néha én is felbukkanok ott de sajna csak délelőtt amikor unatkozó öregemberek megeszik a reggeli kiflijüket. Azt szeretném kérdezni esténként milyen zenére lehet kikapcsolodni? HA már volt róla szó sorry hogy nem vettem észre.

Üdv Harringey- ből

Totya
Vissza az elejére
Panka76
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 3. Szerda, 22:06    Hozzászólás témája: walthamstow Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Él még ez a topic? Én most költözöm észak-keletre,Walthamstowba,a környékről keresek embereket,akikkel lehetne talizni.
Írjatok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bator
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 5. Péntek, 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En is eszak-londoni vagyok, es en is baratokat keresek. Kb 1 honapja erkeztem, es Potters bar mellett lakok jelenleg.

Zsuzsi
Vissza az elejére
annamstel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 5. Péntek, 23:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Eszakiak! Laza

Eszak-nyugat is jatszik?

Northoltban valaki?

Vagy Ealing, Harrow, Greenford??

Please, please, please... uncsi igy egyedul... Szomorú
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 6. Szombat, 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na vegre!! kb 2 honapja keresek embereket Greenfordban! Mert en itt lakom!!!
Vissza az elejére
batrea
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 7. Csütörtök, 16:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Baratokat keresek East Finchley kornyekerol. Van valaki? Ha te is egyedul vagy, irj 1 uzit,a szamom:06706032256
Koszi, Andi
Vissza az elejére
scsillla
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 10. Vasárnap, 18:00    Hozzászólás témája: Radlett Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Radlettben vagy kornyeken van valaki???

Csilla
Vissza az elejére
delyrium
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 11. Hétfő, 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

En Perivaleben vagyok! Nagyon boldog
Vissza az elejére
delyrium
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 11. Hétfő, 11:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cytina írta:
Na vegre!! kb 2 honapja keresek embereket Greenfordban! Mert en itt lakom!!!

Udv!

Most latom, hogy en pedig itt a szomszedban. Jo lenne mar valakivel talakozni.
Vissza az elejére
akorosy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 27. Szerda, 9:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Van itt valaki Hackney környékéről?Mi júli 8-án repülünk ki és ott fogunk lakni/dolgozni észak Londonban, egyenlőre 4-en, de egy hónapon belül egy 20 fős magyar kolonia fogy összegyűlni:)Ha valaki arrafele él akkor nem bánom ha pár infót megosztana, milyen a környék, milyen a közlekedés, stb...
Előre is köszi, 8.-án érkezünk:)

Hello
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Következő
11 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban