Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tudtok segíteni???
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
B_Ria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 13:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ildyko írta:
Sziasztok!

London-Luton repuloterrol hogy lehet eljutni tomegkozlekedessel London Viktoria-ra? Tudja valaki? Nagyon fontos lenne! Elore is koszike!

Nekem a legegyszerűbb volt a Green Line-nal bejutni, épp a Victoria Station sarkán tesz ki a busz, emlékeim szerint olyan 8-10 font volt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ildyko
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 19:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom a segitseget B_Ria, megerkeztem Viktoriara! Mosoly Mosoly
Vissza az elejére
B_Ria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 5. Péntek, 0:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ildyko írta:
Koszonom a segitseget B_Ria, megerkeztem Viktoriara! Mosoly Mosoly

Jó neked, én febr végén teszem meg az utat, feltéve, ha lesz addigra szállásom Forgó szemek Végül green line-nal tetted meg az utat? Mosoly
Üdv B.Ria
Vissza az elejére
ildyko
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 9. Kedd, 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia B_Ria!

Igen, green line-nal, ennel egyszerubb megoldas szerintem nincs is! Tok egyszeruen eljutottam, sokkal bonyolultabbra szamitottam! Jo volt! Mosoly

Te most nem vagy itt? Szerintem szallast fogsz talalni, rengeteg van. Hova szeretnel jonni, Londonba vagy mas varosba? Tanulni jossz vagy dolgozni? Mennyi ideig eltel itt Angliaban, miert mentel haza?

Szia

ildyko
Vissza az elejére
Albion
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Boldog új évet!

Szeretnék segítséget kérni Tőletek! A nagynéném 60 éves, 40 éven keresztül
dolgozott ápolónőként. Profi. Szeretne Angliában kórházi vagy idősek gondozását vállalni. Vannak-e lehetőségek és ha igen mik?

Köszönöttel Mariann!
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 17:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Albion írta:
Sziasztok! Boldog új évet!

Szeretnék segítséget kérni Tőletek! A nagynéném 60 éves, 40 éven keresztül
dolgozott ápolónőként. Profi. Szeretne Angliában kórházi vagy idősek gondozását vállalni. Vannak-e lehetőségek és ha igen mik?

Köszönöttel Mariann!

Apolonokent alig valami. Az NHS nagy penzugyi gondokkal kuzd es a felvetelt befagyasztottak (majd meglatjuk mi lesz, ha a kovetkezo tax year elkezdodik aprilisban). Valamint mivel korabban nagy noverhiany volt a korhazakban, most a dolog atfordult eppen az ellenkezojere. Vagy 10 eve kemenyen megindult a noverek kepzese, es most mar a frissen vegzettek is nagyon nehezen tudnak elhelyezkedni.

Carerkent el tudom kepzelni, hogy kap allast, rengeteg olyan ugynokseg van, ami live in care-re specializalodott, erdemes azokkal felvenni a kapcsolatot.
Vissza az elejére
Noika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 19:56    Hozzászólás témája: Barátokat keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok barátokat keresek windsor saines englefield green környékéről irjatok Nagyon boldog
Vissza az elejére
sebringi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 20:37    Hozzászólás témája: Sziasztok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Valak tudna nekem segiteni abban hogy D kategorias buszjogositvannyal milyen lehetosegek vannak,ugy hallottam hogy eleg sok sofort keresnek,ha esetleg van koztetek aki ebben tevekenykedik orommmel vennek egy ket hasznos infot,de barki akinek van valamilyen tudomasa a dologrol valaszolhat.
Kossz.
Vissza az elejére
ragyogas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 23. Kedd, 14:12    Hozzászólás témája: sziasztok, bocsi, hogy ide...:) Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom, előttem már volt, aki munka ügyben írt ide, és nem szerettétek, én csak azért teszem ezt, mert úgy láttam más témáknál régebben írtak be... így gondoltam olyan helyre lesek, ahol gyakrabban forok a kerék...
"Hm... sok itt az újnál újabb téma, és sajnos nem tudtam hova is írjak igazság szerint! Újat inkább nem nyitok növelve a számukat! Talán rámlel valaki, és segít!
Szeretnék a nyáron kimenni Angliába, valahová, dolgozni, és így nyelvet tanulni! Ha bárki tudna nekem ebben segíteni, akkor kérem írjon az: orsolyadezsi@freemail.hu-s e-mail címre! Előre is köszönöm a segítséget!"

Soly

ui.: Mégegyszer bocsánat, hogy ide írtam...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban