Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

fontos kérdések
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
veiszgyuri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 17. Kedd, 11:14    Hozzászólás témája: NI szám munkahely nélkül Hozzászólás az előzmény idézésével

Ithonrol keresek munkát, lenne is de NI szám nélkül nem veszik fel a kapcsolatot sem velem.

Azt lehet hogy kérek egy interjú időpontot interneten és kimegyek az interjura , mondjuk kapok NI számot és utána már minden megy mint a karikacsapás!

Tehát konkrét munka nélkül adnak-e NI számot és mit jelent az interju mert beszélni annyira nem tudok gondolom a hivatalnok meg nem fogja nekem betüzni hogy mit kérdez?
Zsolesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 4. Szombat, 14:19    Hozzászólás témája: Targonc?! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Targoncás jogosítványom van (magyar), szeretném kicserélni angolra, ha valaki ezzel kapcsolatba valami hasznos tanácsot tud adni, HOL? MIT KELL CSINÁLNI? azt elore is megkoszonom! (KÖSZI! )

MÁS
Ha valaki már ebbe dolgozik mit jelent ez pontosan, hogy : COUNTER BALANCE AND REACH LICENCE mert ez szinte minden álláshoz oda van írva!

Ha valami munkát is tudtok Londonban az maga a ...

Köszönök minden segítséget előre is!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 3. Szerda, 11:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Tud valaki segiteni abban, hogy hol tudnek utannanezni, hogy milyen jogai es kotelessegei vannak egy aupairnek? Pontosan? Mert en dolgozom egy csaladnal, de azt gondolom, hogy nem minden ok!
Hallottam, hogy vannak direkt ezzel foglalkozo irodak is?
Koszi!
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 3. Szerda, 13:49    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

A jogaid és kötelességeid (de főleg a kötelességeid) az adott családdal kötött, mindkét részről aláírt, szerződésedben vannak (kell, hogy legyenek) bennefoglalva. Ami attól eltér, illetve amiről az nem rendelkezik az szóbeli megállapodás alapján mehet, de egyik félre nézvést sem kötelező, illetve nem számonkérhető (az más kérdés, hogy ők rajtad számon fogják kérni, viszont Te a számonkéréseddel mehetsz a sóhivatalba).
Gondolom vannak alap jogi kritériumok is az ilyen jellegű foglalkoztatásra, de ezeket sajna nem ismerem.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 16:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi!
Hat igen, az a helyzet, hogy nincs szerzodes. (De szerintem ez a legtobb aupairnal igy van.) Szoval ezert erdekelnenek pontosabban a reszletek, hogy ilyenkor mit tehetek. Gondolom barmit, ha nem irtam ala semmit, de azert erdekelne nehany dolog!
Vissza az elejére
Bonham
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 16:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello.

Én még nem vagyok kint Angliában, de én kiírtam magamnak azokat a dolgokat is, hogyha tanács kell hová fordulhatok. Pl. nekem egy Citizens Advice Bureau nevű szervezetet mondtak, akik ingyenes tanácsadást nyújtanak. Keress rá neten és ott találsz telefonszámokat is. Általában minden London boroughban van ilyen. Azt hallottam, hogy gyakorta foglaltak a vonalaik, de sok próbálkozás után elérhetőek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 17:05    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerződés híjján bármit megtehetsz, de ők is. Úgyhogy ha gondod van kezdj el csomagolni mert, vagy mész magadtól, vagy rendkívül kedvesen kiraknak. Ha van egy kis szerencséd, akkor elmehetsz szó nélkül (és esetleg pénz nélkül is), de ha kekeckedni akarnak veled, akkor még a hatósággal is adódhatnak gondjaid (már ha ők felhívjűk rád a hatóság figyelmét).
Ez van, ezzel számolni kell sajnos... Felkiáltás
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 5. Péntek, 10:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azert ennyire nem rossz a helyze, hogy hatosga, meg ilyenek, csak igy csendesen erdeklodok. Meg ha csomagolok, akkor legyenek erveim, hogy miert. Azt a cimet pedig megnezem, koszonom!
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 15:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cytina írta:
Azert ennyire nem rossz a helyze, hogy hatosga, meg ilyenek, csak igy csendesen erdeklodok. Meg ha csomagolok, akkor legyenek erveim, hogy miert. Azt a cimet pedig megnezem, koszonom!

Egy au pairnek elvileg konnyu hazimunkat kellene vegeznie es a gyerekekre kellene vigyaznia heti max 25 oraban. Ezt nagyon keves csalad tartja be. Ha a te csaladod is ilyen , probald meg megbeszelni veluk, vagy keress mas helyet. Mivel ez nem egy szerzodeses allas, ugysem tudod ervenyesiteni a jogaidat, akarmik is azok.
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 16:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi!
A legnagyobb gondom az, hogy eddig csak egy csaladnal dolgoztam, aztan most becsatlakozott egy masik is, tehat 2 csalad gyerekeire vigyazok ugyanazon penzert. Erre gondolom nem sok pelda van.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cytina írta:
Koszi!
A legnagyobb gondom az, hogy eddig csak egy csaladnal dolgoztam, aztan most becsatlakozott egy masik is, tehat 2 csalad gyerekeire vigyazok ugyanazon penzert. Erre gondolom nem sok pelda van.

Hat ez szivas, jol kihasznalnak azert a kis au pair fizetesert..
Arrol mar halllottam, hogy igy alkalmaztan nanny-t, hogy tobb csalad gyerekere vigyazott a nanny, de egy nanny nem 50-70 fontot kap ezert hetente!
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 11:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, en is igy gondolom, ezert erdekel, hogy ezt igy kell e csinalnom vagy nem.
Koszi! Valoszino, hogy hamarosan meglepek innen!
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 9. Kedd, 9:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cytina írta:
Ja, en is igy gondolom, ezert erdekel, hogy ezt igy kell e csinalnom vagy nem.
Koszi! Valoszino, hogy hamarosan meglepek innen!

A csaladdal beszeltel mar???
Sokszor a problemara az a megoldas hogy le kell ulni, es megbeszelni veluk ha valami nem tetszik...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 9. Kedd, 10:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Beszeltem is meg nem, mintha kerulnek ezt a temat. Szerintem ok is tudjak, hogy nem franko igy. Itt tudom, hogy nekem kell lepni.
Vissza az elejére
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 17. Szerda, 19:55    Hozzászólás témája: minimal ber Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok,az lenne a kerdesem,hogy angliaba hivatalosan mennyi a minimalber?(nem a min oraber)
mivel nagyon sok topic van es naok ota keresem, ezert itt kerdeznem meg.koszonettel,

u.i. kellene viszont egy olyan topic ahol a szakmaknak megvan a hivatalos angol megfeleloje, mint pl gipszkartonszerelo, vagy cukrasz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
4 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban