Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Londonba megy valaki
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonba megy valaki

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
dozoltan
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 1. Péntek, 23:07    Hozzászólás témája: Londonba megy valaki Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,

Megy valaki Magyarországról Londonba Január elején autóval, betársulnék

Zoltan
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
derexhun
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 2. Szombat, 11:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi 6-an jovunk vissza baratommal... Ha gondolod irj es megbeszeljuk a reszleteket...

Udv: DereX
Vissza az elejére
David1969
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 16:17    Hozzászólás témája: Hello Hozzászólás az előzmény idézésével

Januar 8-án (hétfőn) délután indulva megyünk Budapest-Calais-Dover-London útvonalon. Kombi Opel Astrával megyünk ketten, és még egy utast szívesen látunk a költségek racionalizalasa végett.
Telefonon tudunk egyeztetni: 0670 206 2380
Vissza az elejére
iceberg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 22:55    Hozzászólás témája: utitárs Hozzászólás az előzmény idézésével

Január 3-4 én indulok vissza Londonba. Két embert el tudok vinni.
T:06209274401
+447842770261
Vissza az elejére
gyurma
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 1. Hétfő, 23:06    Hozzászólás témája: Utazás Londonba Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi, jan 4 én indulok Londonba, van még 2 főnek és sok csomagnak hely, ha érdekel valakit, hivjon, a 70-3894920 on, vagy irjon a gyula@laczko.hu cimre.

Jan 9 én is megyek kifelé, és van sok helyem csomagoknak kivinni, ha kell valakinek valami szoljon.
Zsokaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 20. Kedd, 12:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Utitársat/társakat keresek.
Indulás:
MÁRCIUS ELSŐ HETÉBEN INDULOK!!!

Én Nottingham felé Lincolnba megyek!! de minden megoldható.

Hívj: 0630/ 505-2823
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Zsokaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 20. Kedd, 13:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BOCS, NEM ÉN HANEM A FÉRJEM MEGY KI!!

DE CSAK ÉN TUDOK IDE ÍRNI Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
xerox
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 11. Péntek, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi

Valaki megy Londonba 2007 aug vegen szeptember elso napjaiban?
Vissza az elejére
Andi0606
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 8. Péntek, 22:16    Hozzászólás témája: Londonba utazóknak jó megoldás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

június 18-án különjáratú buszal megyünk Londonba és június 25.-én jövünk vissza, ha valakit bármelyik irány érdekel, írjon. Kb.9-10 férőhely van még, 2 nagy csomag/fő befér, és az ár is nagyon kedvező.

email:bmarina@freemail.hu

Üdv.: Andi
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 16. Szombat, 14:36    Hozzászólás témája: Kocsival Budapestről London- Bristol 22-én Hozzászólás az előzmény idézésével

VW Passat, max 2 fő részére van helyem, Passau, Brüsszel Calais utvonalon.
gtl
Vissza az elejére
Ferike0011
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 3. Kedd, 21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi

Én 2007 szeptemberben indulnék és busszal mennék, ha valakinek van kedve velem jönni az írjon. MSN címem:feri0011@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Nory
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 5. Vasárnap, 10:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ferike0011 írta:
Hi

Én 2007 szeptemberben indulnék és busszal mennék, ha valakinek van kedve velem jönni az írjon. MSN címem:feri0011@freemail.hu

Szia
Én szept. 2án megyek londonba, busszal. Feltéve persze, ha akkora még van buszjegy. Ha nincs, akkor nem tudom, mi lesz velem, mert 3-án már ott kéne lennem Nevető
Te hányadikán terveztél menni?
Vissza az elejére
King_of_Orient
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 6. Hétfő, 14:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, én augusztus 18.-án mennék a cseh-busszal londonba, a buszjegy ára 20e ft (nagyon olcsó, lehet van még hely) Nincs kedve valakinek egy dupla ágyas szobát bérleni velem? Megúszható a lakbér+rezsi 55 font alatt, ha többen megyünk. Akinek van kedve, írjon: herceg@chello.hu. Ez az Msn címem is. +36202465424
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban