Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonba megy valaki

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
dozoltan
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 1. Péntek, 23:07    Hozzászólás témája: Londonba megy valaki Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,

Megy valaki Magyarországról Londonba Január elején autóval, betársulnék

Zoltan
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
derexhun
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 2. Szombat, 11:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi 6-an jovunk vissza baratommal... Ha gondolod irj es megbeszeljuk a reszleteket...

Udv: DereX
Vissza az elejére
David1969
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 16:17    Hozzászólás témája: Hello Hozzászólás az előzmény idézésével

Januar 8-án (hétfőn) délután indulva megyünk Budapest-Calais-Dover-London útvonalon. Kombi Opel Astrával megyünk ketten, és még egy utast szívesen látunk a költségek racionalizalasa végett.
Telefonon tudunk egyeztetni: 0670 206 2380
Vissza az elejére
iceberg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 22:55    Hozzászólás témája: utitárs Hozzászólás az előzmény idézésével

Január 3-4 én indulok vissza Londonba. Két embert el tudok vinni.
T:06209274401
+447842770261
Vissza az elejére
gyurma
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 1. Hétfő, 23:06    Hozzászólás témája: Utazás Londonba Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi, jan 4 én indulok Londonba, van még 2 főnek és sok csomagnak hely, ha érdekel valakit, hivjon, a 70-3894920 on, vagy irjon a gyula@laczko.hu cimre.

Jan 9 én is megyek kifelé, és van sok helyem csomagoknak kivinni, ha kell valakinek valami szoljon.
Zsokaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 20. Kedd, 12:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Utitársat/társakat keresek.
Indulás:
MÁRCIUS ELSŐ HETÉBEN INDULOK!!!

Én Nottingham felé Lincolnba megyek!! de minden megoldható.

Hívj: 0630/ 505-2823
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Zsokaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 20. Kedd, 13:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BOCS, NEM ÉN HANEM A FÉRJEM MEGY KI!!

DE CSAK ÉN TUDOK IDE ÍRNI Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
xerox
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 11. Péntek, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi

Valaki megy Londonba 2007 aug vegen szeptember elso napjaiban?
Vissza az elejére
Andi0606
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 8. Péntek, 22:16    Hozzászólás témája: Londonba utazóknak jó megoldás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

június 18-án különjáratú buszal megyünk Londonba és június 25.-én jövünk vissza, ha valakit bármelyik irány érdekel, írjon. Kb.9-10 férőhely van még, 2 nagy csomag/fő befér, és az ár is nagyon kedvező.

email:bmarina@freemail.hu

Üdv.: Andi
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 16. Szombat, 14:36    Hozzászólás témája: Kocsival Budapestről London- Bristol 22-én Hozzászólás az előzmény idézésével

VW Passat, max 2 fő részére van helyem, Passau, Brüsszel Calais utvonalon.
gtl
Vissza az elejére
Ferike0011
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 3. Kedd, 21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi

Én 2007 szeptemberben indulnék és busszal mennék, ha valakinek van kedve velem jönni az írjon. MSN címem:feri0011@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Nory
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 5. Vasárnap, 10:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ferike0011 írta:
Hi

Én 2007 szeptemberben indulnék és busszal mennék, ha valakinek van kedve velem jönni az írjon. MSN címem:feri0011@freemail.hu

Szia
Én szept. 2án megyek londonba, busszal. Feltéve persze, ha akkora még van buszjegy. Ha nincs, akkor nem tudom, mi lesz velem, mert 3-án már ott kéne lennem Nevető
Te hányadikán terveztél menni?
Vissza az elejére
King_of_Orient
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 6. Hétfő, 14:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, én augusztus 18.-án mennék a cseh-busszal londonba, a buszjegy ára 20e ft (nagyon olcsó, lehet van még hely) Nincs kedve valakinek egy dupla ágyas szobát bérleni velem? Megúszható a lakbér+rezsi 55 font alatt, ha többen megyünk. Akinek van kedve, írjon: herceg@chello.hu. Ez az Msn címem is. +36202465424
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban