Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

kérdések
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 17. Vasárnap, 20:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SCguy! 1: magyar állampolgár: EU tag vagy,tehát bárhova mehetsz,ahol EU-ban magyar ember szabadon melózhatsz,illetve.ahol kvótába beférsz,szaktudás miatt!!!!!!!!!!!!!(ha zárt a piac,de nemtudják hazaivalfeltölteni a posztot, mehetsz!!! Nevető London,vidék?? Hát Londonban a szállás,közlekedés drága, vidék meg kisebb, bár sok nagyon nagy város van.. próbálld meg pl. gummtree-n több oldalonhirdetni magatokat!!!és talán ide is irhatod, miben utazol! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
keszti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 30. Szombat, 23:49    Hozzászólás témája: segítség Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy:
jan.15.-én megyünk ki Angliába-Londonba meg szeretném érdeklődni hogy kb. mennyi idő után találtatok munkát mert öszintén nagyon fosunk hogy csak el...aszuk a pénzt és nem is találunk munkát barátom angolja középfok enyém alapfok. köszike
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 31. Vasárnap, 0:05    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Erre sajnos megvan az esély, ahogy arra is, hogy már az első napon (héten) besikerül valami elfogadható. Nincsenek bevált sémák és megbízható jóslatok ebben a témában.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
riple
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 3. Szerda, 15:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

üdv sziasztok, az érdekelne hogy motoros futárként menyit lehet keresni ?

köszi
Vissza az elejére
treszy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 3. Szerda, 21:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

riple,

Min 3 fontot mindenhol kapsz egy melóért, a többi sok mindentől függ: van e saját mocid, gyakorlat, saját szakállra dolgozol, cégnek..stb. 400-1200ig lehet keresni hetente. Régebben én is nézegettem, de túl bonyolultnak tűnik bekerülni a körforgásba... Ezek szerint te motorozol Kérdés
Vissza az elejére
riple
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 4. Csütörtök, 7:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

treszy írta:
riple,

Min 3 fontot mindenhol kapsz egy melóért, a többi sok mindentől függ: van e saját mocid, gyakorlat, saját szakállra dolgozol, cégnek..stb. 400-1200ig lehet keresni hetente. Régebben én is nézegettem, de túl bonyolultnak tűnik bekerülni a körforgásba... Ezek szerint te motorozol Kérdés

köszia a választ, régeben mototroztam, és most megint fogok
Vissza az elejére
Trudika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 20:16    Hozzászólás témája: telesales Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A "telesales" munka mit takar Angliában? Szó szerint táveladás, de nem igazán értem, h ez mit jelent...
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 13:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt takarja, hogy telefonon keresztul igyekszel mindenfele termekeket, szolgaltatasokat eladni a mit sem sejto embereknek. Kapsz egy listat, hogy kiket kell felhivni, azokat hivogatod es igyekszel meggyozni oket, hogy vegyek meg az altalad ajanlott szolgaltatast. Engem rendszeresen mobiltelefon tarifakkal bombaznak, nagyon elegem van toluk. Eleg stresszes munka, sokat szidjak az embert.
Vissza az elejére
Trudika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 20:33    Hozzászólás témája: telesales Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen a segítséget!
Na ilyen munkát biztos nem vállalnék, itthon is hivogatnak, és agyrém... Mosoly
Vissza az elejére
ChrisKrav
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 13. Kedd, 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok kinti testvéreim!

Áprilisba szertnék kimenni és dolgozni Angliába!
Az angol tudásom nagyon alap! De milyen eséllyel induljak el hogy ott találok helyben munkát és nem itthonről keresem azt.
Egyébként HEGESZTŐ a szakmám és kiváncsi lennék hogy ott kint mennyire kelendő ez a foglalkozás? És mit fizetnek érte?
Ha bárki bármilyen infót tud azt nagyon megköszönöm!
Vagy ide vagy a toth_krisz @freemail.hu -ra.

Legyetek rosszak.

Üdv
Krisz
Vissza az elejére
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 1:18    Hozzászólás témája: szótár PDA-ra, navigáció Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok fórumosok.

Nem tudtam hova tegyem az alábbi két kérdést, remélem itt is kapok rá választ
- tudtok valami nagyon jó fullos szótár progit pocketpc-re?
- londonban mlyik a leginkább használt navigációs program? pl(itthon az IGO)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 10:07    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

A pocketpc-s proginak utánnanézek és ha lesz akkor felteszem neked.
Az, hogy milyen nav-t használsz, leginkább attól függ, hogy milyen mélyen akarsz a zsebedbe nyúlni (és persze, hogy milyen rendszert akarsz hozzá használni). Én pölö Mapview GPS 2-t használok és nem csak Londonban. Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 10:14    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Oké azt megköszönném ha utánanéznél.már kerestem a guglival de semmi olyan ami megfelelne. Szomorú
Nagyon mélyen nem akarok zsebbe nyúlni elfogadhtaó áron vmi ami kint is sláger.
Mert itthon egyenlőre az Igo használom.

hadnagy írta:
A pocketpc-s proginak utánnanézek és ha lesz akkor felteszem neked.
Az, hogy milyen nav-t használsz, leginkább attól függ, hogy milyen mélyen akarsz a zsebedbe nyúlni (és persze, hogy milyen rendszert akarsz hozzá használni). Én pölö Mapview GPS 2-t használok és nem csak Londonban. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 10:26    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Az IGO-t szinte egyáltalán nem ismerem sajnos. De ha van hozzá UK mapset, akkor talán szerezd be azt és azzal meg is van oldva a dolog. Mosoly
abott
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 12:55    Hozzászólás témája: Re: szótár PDA-ra, navigáció Hozzászólás az előzmény idézésével

Londonb0y írta:
sziasztok fórumosok.

Nem tudtam hova tegyem az alábbi két kérdést, remélem itt is kapok rá választ
- tudtok valami nagyon jó fullos szótár progit pocketpc-re?
- londonban mlyik a leginkább használt navigációs program? pl(itthon az IGO)

Üdv Mindenkinek!

Én most készülök a jövő hónapban ki Londonba vagy Bristolba a feleségemmel és én is ezeket a progikat gyűjtöttem be a biztonság kedvéért.

Ha van IGO-d angol map-ot lehet hozzá szerezni ha kell elküldöm email-ben. A szótárnak a Lingvosoft-ot javaslom. Ha nagyon kell felteszem a honlapomra www.luohan.fw.hu

Remélem segítettem

üdv abott
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Következő
5 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban