| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Evvi Mester

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
|
Elküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 15:33 Hozzászólás témája: Ingyen és bérmentve! |
|
|
| Sajnos én nem tudok semmit elajándékozni, de tudok egy helyet, ahol a házak elé vannak lerakva különböző dolgok, amiket el lehet vinni. Ez a hely a Tilgate. Térkép:http://en.wikipedia.org/wiki/Tilgate |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 21:02 Hozzászólás témája: cuccok |
|
|
Ingyen elvihető:
1db nokia sztereo, felvevőgombos, headset, vadonat új, még nem volt használva. Eredetileg 6280-hoz, de azonos csatlakozójú (3+6 tűs soros) típusokhoz is.
1db nokia USB adatkábel, szintén érintetlen új, a fentivel egyező illetve ahhoz kompatibilis készülékekhez.
1db PC Suite CD 6280-hoz, illetve angolnyelvű kézikönyv és egyéb információs anyagok.
És 1db Cohiba 3887-s USB WIFI adapter (használt).
Akit érdekel, dobjon egy privát üzit. Szvsz, annyit nem ér a cucc, hogy Londonból idejöjjön valaki érte, de innen a környékről talán igen (Portsmouth, Southampton). _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2006. December 30. Szombat, 17:29 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Ingyen elvihető 1 db női vázas montainbike. 18 sebességes, markolatváltós, jó állapotban. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Messi Haladó

Csatlakozott: Feb 27, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 19:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| van valakinek átalakítója,örömmel venném ha nem kell vagy megvenném! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Messi írta: | | van valakinek átalakítója,örömmel venném ha nem kell vagy megvenném! |
Nekem nincs, de igazabol nincs is ra szukseg! Nezz csak ra a britt konnektorra! Adott 3 nyilas, igaz? 2 vizszintes, 1 fuggoleges pedig feljebb, kozepen. Fogj valami vekony targyat (a biztonsag kedveert muanyag) es a fuggoleges nyilasba nyomd bele, mikozben a masik kettobe beledugod az europai villasdugot es... voala!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 15:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| Messi írta: | | van valakinek átalakítója,örömmel venném ha nem kell vagy megvenném! |
1 fontért már kapsz egy csomó boltban |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 16:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, de azok eleg konnyen tonkremennek... Ugyanis csak 1A-es biztositek van bennuk, venni bele masikat meg nem valami egyszeru.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 16:59 Hozzászólás témája: .. |
|
|
További lehetőség az is, ha szimpla dugaszról van szó (tehát nem telefontöltő, vagy hasonló reduktorral egybeépített eszköz), bemész egy boltba veszel egy standard itteni villásdugót és szépen kicseréled a madzag végén lévőt rá. Azt hiszem néhány pennis költség, kis idő ráfordítás és egy csavarhúzó (svájci bicska) kell csak és a jól végzett munka öröme a jutalom.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 17:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| WinneTWO írta: | Ja, de azok eleg konnyen tonkremennek... Ugyanis csak 1A-es biztositek van bennuk, venni bele masikat meg nem valami egyszeru.  |
Akkor a 3 fontosat kell megvenni.
Annyi, hogy az 1A-ra nem a porszívót kell bedugni, csak a telefont.Azzal évekig mükszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 16:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | | Annyi, hogy az 1A-ra nem a porszívót kell bedugni, csak a telefont.Azzal évekig mükszik. |
Ne tudd meg, nekem a hajszaritom vagott tonkre 3 atalakitot... Aztan tonkrement a hajszaritom. De a problema megoldodott vettem egy itteni hajszaritot.
Egyebkent hadnagy otlete is kivalo, bar azert nem vennek ra merget, hogy a lanyok/asszonyok is vallalkoznanak ra. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 16:17 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Nem olyan bonyolult, mert az itteni dugvillákat mind (én legalábbis még csak ilyet láttam) úgy árulják, hogy a villarészre rá van húzva egy cetli (kis formára vágott papírlap) amin pontos rajz van, hogy melyik vezetéket hová kell rögzíteni.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 23:54 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| hadnagy írta: | Nem olyan bonyolult, mert az itteni dugvillákat mind (én legalábbis még csak ilyet láttam) úgy árulják, hogy a villarészre rá van húzva egy cetli (kis formára vágott papírlap) amin pontos rajz van, hogy melyik vezetéket hová kell rögzíteni.  |
Tényleg nem nehéz, már nekem is sikerült lány létemre ez a mutatvány - Winnetwo téved! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 19:53 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| Finsbury írta: | | Tényleg nem nehéz, már nekem is sikerült lány létemre ez a mutatvány - Winnetwo téved! |
OK OK OK!!!! Tevedtem. Te meg ugyes lany vagy. Heeey! Nem is tudtam, hogy lany vagy!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrus Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 6. Kedd, 19:44 Hozzászólás témája: |
|
|
hello mindenkinek
csak megjegyeznem hogy nem csak 1A atalakito van hanem 3 as is ami direkt az erosebb elektromos dolgokra van azt hiszem 2.5 font vagy 3 teljesen mindegy de mukodik
na syia mindenkinek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Március 7. Szerda, 8:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Syrus írta: | hello mindenkinek
csak megjegyeznem hogy nem csak 1A atalakito van hanem 3 as is ami direkt az erosebb elektromos dolgokra van azt hiszem 2.5 font vagy 3 teljesen mindegy de mukodik
na syia mindenkinek |
3A-es es 13A-es van, legalabbis mi meg csak ilyennel talalkoztunk.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|