Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkát keresek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
joker21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 15:47    Hozzászólás témája: Munkát keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Szijasztok!

Harmadéves pécsi közgazdász vagyok és a szintén harmadéves, de jogász barátnőmmel szeretnénk valami úton-módon hasznosan, munkával eltölteni a nyarunkat, ha lehet Angliában, Írországban, vagy akár Hollandiában. Szóval nem ragaszkodnánk mi annyira Londonhoz.
Mindketten elég jol beszéljük a nyelvet, meg tudjuk értetni magunkat.
Valamiféle vendéglátóipari, szállodai munkára gondoltunk első sorban, de természetesen sok más is szóba jöhet: pl. ujságkihordás, portai munka, farmi munka.
Ha valaki tudna segíteni a keresésben, akkor írjon bátran egy eemilt!
Hálás lennék érte.
Köszi: Viktor

U.i.:ha van esetleg megbizhato munkaerő közvetitőről tudomásotok azt is szivesen veszem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 16:14    Hozzászólás témája: joker! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia joker!

Olvastam a üzidet! a fórumon.
Hát szóval, hogy is mondjam, én is ki szerettem volna menni nyáron Londonba, dolgozni, és a nyelvet tanulni, de legjobban a nyelv miatt!
Nekem sokan azt tanácsolták, hogy nyáron nem érdemes ki menni, mert az ottani diákok, is mennek nyáron dolgozni, és nekünk az biztos, hogy 0% esélye annak, hogy kapunk munkát! Szomorú
Nem tudom, hogy nektek, hogy lenne szerencsétek, de ne dd fel!
Ja azt is mondták, itt a fórumon, hogy gázos 3-hónapra ki menni, mert mire megigényelsz egy bizonyos számot, amivel munkát tudsz vállalni, az max:1-hónap!
Tehát nem tudom, hogy érdemes-e neki vágni.
De ne add fel!
Ha van valami kérdésed, nyugodtan írj!
Sok sikert: Gabi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 21. Kedd, 1:28    Hozzászólás témája: Re: joker! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
Szia joker!

Olvastam a üzidet! a fórumon.
Hát szóval, hogy is mondjam, én is ki szerettem volna menni nyáron Londonba, dolgozni, és a nyelvet tanulni, de legjobban a nyelv miatt!
Nekem sokan azt tanácsolták, hogy nyáron nem érdemes ki menni, mert az ottani diákok, is mennek nyáron dolgozni, és nekünk az biztos, hogy 0% esélye annak, hogy kapunk munkát! Szomorú
Nem tudom, hogy nektek, hogy lenne szerencsétek, de ne dd fel!
Ja azt is mondták, itt a fórumon, hogy gázos 3-hónapra ki menni, mert mire megigényelsz egy bizonyos számot, amivel munkát tudsz vállalni, az max:1-hónap!
Tehát nem tudom, hogy érdemes-e neki vágni.
De ne add fel!
Ha van valami kérdésed, nyugodtan írj!
Sok sikert: Gabi

Üdv: Péter
Ui: remélem ,nyáron együtt iszunk itt valamelyik kocsmában:-))

Legutóbb sealspietro szerkesztette (2006. Április 16. Vasárnap, 20:39), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Edityork
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 19:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Yorkba szeretnék menni dolgozni hosszútávra. Azért mennék ebbe a városba, mert barátnőm már ott van és lenne szállás, segítség odakint (persze, nem ragaszkodom hozzá mindenféleképpen). Ellenben munkalehetőség tekintetében nem tud - egyenlőre -segíteni. Pénzügyön dolgozom és rendelkezem diplomával, angolul erős középfokon beszélek. Ami fontos lenne, hogy bármilyen munkát szivesen elvállalok/elvállalnék - értsd mosogatás, housekeeping, stb, csakhogy vhol el tudjam kezdeni, mert nagyon szeretnék kint élni - és nem elsősorban a pénz miatt. Előre is köszi segítségeteket. Edit
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 20:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A pénzügyi munkával kapcsolatban talán tudok felvilágositással szolgálni. Én is pénzügyön dolgozom. Ugye jól értem, hogy pénzügyből van diplomád? Azzal már lehet valamit kezdeni, gyakorlatod is van, és angolul is tudsz.

A York-i helyzetről nem tudok semmit mondani, de ügynökségeket tudok ajánlani. És azt is, hogy melyik Accounting Body-t érdemes megkeresni egy itteni képzettség megszerzéséhez.

Heni
Vissza az elejére
Edityork
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 21:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Heni!
Egészen pontosan mérnöki a dipim, pü-i számviteli ügyintézői tanfolyamom van és jelenleg mérlegképes könyvelőnek tanulok. A gyakszim egy bő év a pü-ön, egyenlőre. Nem tudom, vajon érdemes-e akkreditáltatnom a pü-i sulimat, bár biztos hasznos lenne... mindenféleképp akarok kint tanulni tovább. Csakhát a munka a legfontosabb.....bármilyen segítséget szívesen veszek!! Köszi előre is! Edit
Vissza az elejére
ildikom
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 22. Szombat, 12:47    Hozzászólás témája: York Hozzászólás az előzmény idézésével

Editnek!

Szia. Ildikó vagyok, 3 hete élek York-ban és magyar ismerősöket keresek. Te mikor jössz ki? Esetleg összetudnál hozni a barátnőddel?

Az E-mail címem: ildikomari@vipmail.hu

Szia!
Vissza az elejére
monyka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Yorkshire-i csaladok keresnek aupair part aug-tol. Jelenleg a baratommal vagyunk itt, de nyaron vegzunk, es segitunk uj aupaireket talalni a csaladoknak. Az egyik csalad egy 11eves srac melle keres fiut, a masik egy 9 eves fiu, es 11eves novere melle egy lanyt. Egyik csaladnal van lehetoseg egyuttlakni. A fiunak rendelkeznie kell jogsival.
Ha erdekelnek a reszletek csak irj!
Vissza az elejére
Edityork
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 18:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Monika!
Én júni 9-én megyek ki Yorkba (sikerült munkát találni, mint felszolgáló) a nyári szezonra, így nagyon is érdekele az au pair állás nyár végétől! Email címem: edit250718@freemail.hu.
Edit
Vissza az elejére
verabuba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 13:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

üdv mindenkinek és örülök, h találtam egy ilyen fórumot!
nos..a kérdés a következő:

testvéremmel szeretnénk a nyarat külföldön, lehetőleg nagybritanniában hasznosan eltölteni. Munkát keresünk, ahol együtt, de legalább elérhető távolságban lehetünk egymástól (hugom kevéssé tud még angolul), hogy pénzt, tapasztalatot gyüjtsünk, gyakoroljuk a nyelvet.
leginkább vmi gyermektáborbéli munka lenne a jó, de erről gondolom sokan ábrándoznak.

tudtok valami linket, irodát, embert, szervezetet..akármit javasolni, ami megbizható kiindulási pont lehet?vagy tapasztalatokat megosztani, miképpen kellene ezt intézni..

köszönettel:
Veronka
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. December 29. Péntek, 22:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

verabuba írta:
Sziasztok!

üdv mindenkinek és örülök, h találtam egy ilyen fórumot!
nos..a kérdés a következő:

testvéremmel szeretnénk a nyarat külföldön, lehetőleg nagybritanniában hasznosan eltölteni. Munkát keresünk, ahol együtt, de legalább elérhető távolságban lehetünk egymástól (hugom kevéssé tud még angolul), hogy pénzt, tapasztalatot gyüjtsünk, gyakoroljuk a nyelvet.
leginkább vmi gyermektáborbéli munka lenne a jó, de erről gondolom sokan ábrándoznak.

tudtok valami linket, irodát, embert, szervezetet..akármit javasolni, ami megbizható kiindulási pont lehet?vagy tapasztalatokat megosztani, miképpen kellene ezt intézni..

köszönettel:
Veronka

Azert nem artana tudni, hogy mihez ertetek, milyen az angolotok, mit tanultatok, miben van munkatapasztalat stb. Igy nehez barmit is tanacsolni.
Vissza az elejére
budha
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 1. Hétfő, 16:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Fiatal pár vagyunk,a párom 7 hónapja Angliában dolgozik,szeretne váltani,mert erősen kihasználják(hotel,vendéglátás).
Én itthon egy gép és motorgyártó cégnél termelés vezető,fejlesztő és tesztmérnök vagyok sokéves gépgyártási tapasztalattal.
Műegyetemen végeztem mechatronikai mérnökként, de repülőgépész technikus és közúti jármű gépész technikusi képesítésem is van.
Ezen kívül a szolnoki reptiszti főiskolán tisztehellyettesként végeztem,ahol az akkori reptechnikát okították részünkre.
A kérdésem az lenne van-e lehetőségem elhelyezkedni ezekhez hasonló területeken,természetesen a párommal együtt.
Előre is köszönöm segítségeteket.
Z
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 1. Hétfő, 17:42    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehetőség van, de nagyon valószínű, hogy csak nagyon alúlról tudod elkezdeni...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
verabuba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 2. Kedd, 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kedves Artin!

hugom 18 éves, idén érettségizik egy művészeti szakközépiskolában..az ő angolja gyengécske.én 23 vagyok, angol, történelem, kulturális antropológia szakos egyetemista(elte), de külföldi munkatapasztalatom még nincsen. gyermekekkel van tapasztalatom, ezért szivesen vállalnám a táboroztatást és egy táborban bizonyosan huginak is akad elfoglaltság.kézműves dolgokban is határozottan jártasak vagyunk, talán az is jelent valamit.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Január 2. Kedd, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

verabuba írta:
kedves Artin!

hugom 18 éves, idén érettségizik egy művészeti szakközépiskolában..az ő angolja gyengécske.én 23 vagyok, angol, történelem, kulturális antropológia szakos egyetemista(elte), de külföldi munkatapasztalatom még nincsen. gyermekekkel van tapasztalatom, ezért szivesen vállalnám a táboroztatást és egy táborban bizonyosan huginak is akad elfoglaltság.kézműves dolgokban is határozottan jártasak vagyunk, talán az is jelent valamit.

Akkor gondolom az au-pairseg kilove nalad a hugod miatt.

MAr egy parszor leirtuk itt a forumon, de azert leirom most is.

1. NEm konnyu gyakorlat nelkul munkat talalni
2. Nyaron szinte minden munkat a szunidos angol diakok vegeznek, pontosan azert, amiert ti is szeretnetek. A nyelvgyakorlast kiveve.

Ettol persze meg van eselyetek, de szerintem jo ha mar kora tavasszal elkezditek a munkakeresest interneten. A magyar munkakozvetitoket keruljetek!!!!

Itt van 2 hasznos link. A masodik konkretan egy nyari tabor honlapja munkakkal.

http://www.summerjobs4students.co.uk/

http://www.campbeaumont.co.uk/summer-camp-jobs/index.asp

Sok sikert!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban