| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
B_Ria Újonc

|
Elküldve: 2006. December 25. Hétfő, 17:16 Hozzászólás témája: ESOL képzések |
|
|
| Tud valaki ilyet, ami mostanság indul és ingyenes? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Január 11. Csütörtök, 20:26 Hozzászólás témája: Re: ESOL képzések |
|
|
| B_Ria írta: | | Tud valaki ilyet, ami mostanság indul és ingyenes? |
Az ESOL-t szinte minden college indit, azokra, amiket az allam finansziroz, szinte lehetetlen bekerulni - mi tavaly osszel 6 helyre jelentkeztunk es most 1 helyre bejutott a parom, en ugy dontottem nem varok, elkezdtem fizetos iskolaba jarni. A kurzusok 3 honaposak, szaptemberben, januárban és áprilisban indulnak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bedett Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 16:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Ezek az ESOL képzések olyanok, mint mondjuk itthon az OKJ-sek?!
Úgy értem ad egy szakmát, amivel utána elvileg el tudsz helyezkedni?!
Van értelme ilyet elvégezni?
Kint mi a "trendi" -azaz mivel lehet többre jutni: ilyen jellegű képzésekkel egy keresett szakmában vagy inkább egyetemi végzettséggel?
Gondoltam rákeresek ezekre a képzésekre, de annyira még nem tudok angolul, h biztosan megértsek mindent, ezért gondoltam, h itt kérdezek rá 1-2 dologra...
Ami nagyon érdekel, az a lakberendezés. Ha valaki ezzel kapcsolatban meg tudja mondani,h hol és milyen képzést lehet találni / érdemes elvégezni, nagyon megköszönöm!
(Elsősorban nyelvtanulás szempontjábl szeretnék kimenni és ha már jól megy, akkor szeretnék mindenképpen valamilyen szakmát szerezni vagy egyetemet elvégezni...) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 865 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 16:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| bedett írta: | Sziasztok
Ezek az ESOL képzések olyanok, mint mondjuk itthon az OKJ-sek?!
Úgy értem ad egy szakmát, amivel utána elvileg el tudsz helyezkedni?!
Van értelme ilyet elvégezni?
Kint mi a "trendi" -azaz mivel lehet többre jutni: ilyen jellegű képzésekkel egy keresett szakmában vagy inkább egyetemi végzettséggel?
Gondoltam rákeresek ezekre a képzésekre, de annyira még nem tudok angolul, h biztosan megértsek mindent, ezért gondoltam, h itt kérdezek rá 1-2 dologra...
Ami nagyon érdekel, az a lakberendezés. Ha valaki ezzel kapcsolatban meg tudja mondani,h hol és milyen képzést lehet találni / érdemes elvégezni, nagyon megköszönöm!
(Elsősorban nyelvtanulás szempontjábl szeretnék kimenni és ha már jól megy, akkor szeretnék mindenképpen valamilyen szakmát szerezni vagy egyetemet elvégezni...) |
Az ESOL csak es kizarolag angol nyelvtanulas = English for Speakers of Other Languages.
Szakmai kepzeseket Technical College-ek csinalnak.
Valahol mar Iskola/Ovoda topikok kornyeken egyszer leirtuk az egesz angol iskolarendszert, legyi olvasd at.
http://www.magyaroklondonban.com/ftopicp-9094.html#9094
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bedett Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest
|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 17:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Az ESOL csak es kizarolag angol nyelvtanulas = English for Speakers of Other Languages.
Szakmai kepzeseket Technical College-ek csinalnak.
Valahol mar Iskola/Ovoda topikok kornyeken egyszer leirtuk az egesz angol iskolarendszert, legyi olvasd at.
http://www.magyaroklondonban.com/ftopicp-9094.html#9094
-seci[/quote]
OK,köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|