Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Telefonalas haza

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
plum
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 17. Péntek, 13:47    Hozzászólás témája: Telefonalas haza Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Atbongesztem a forumot - majd kiesik a szemem -, de nem talalok arra vonatkozolag semmit, hogy ki tud olcsoert hazatelefonalasi lehetosegrol. Tudom, hogy vannak calling cardok, de azok csak vonalasrol erik meg igazan illetve tudom, hogy elofizetesesek kapnak ingyen perceket, amit felhasznalhalhatnak elobb emlitett calling cardok hivasara.
Na, de regen volt az O2-nel nehany 0870-es szam, amit mobilrol lehetett hivni es 2-3 pottyre jott ki percenkent hetvegen, ha vonalast hivtal otthon. Meg augusztusban hasznaltam, azota nem sikerul es most kb. 14 potty / perc, ami meg mindig nem sok csak epp 7szerese a 2 pottynek. Szoval tud valaki meg egy mukodo szamot, amit mobilrol lehet hivni (akar kartyasrol is) es ilyen olcso vagy beszeljek kevesebbet es baratkozzam a 14 potty/perc arral?

koszi: Plum
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 18. Hétfő, 14:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Nekem van egy kodom, talan 4-5 p/ perc, de a hivasfogadonak nagyon hozos, kb 400Ft/perc.
Neked ez a 14p kartyas? Melyik mobolcegnel?
Vissza az elejére
plum
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 21. Csütörtök, 11:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Kartyas. O2. 0870 7990 990. Kb. 14p/perc hetvegen vonalasra. Most rohannom kell! Boldog karacsonyt!

Plum
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 22. Péntek, 11:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi! Neked is Boldog Karacsonyt!
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 12. Hétfő, 18:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mobile World simcard, otthoni vezetekesre mindig 7p per min Felkiáltás
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban