Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Telefonálás haza...
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Balu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 16:13    Hozzászólás témája: mobilitás Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok

lehet, hogy elavultnak tűnik amit írok, de pont most vagyok abban a helyzetben, hogy kint keresek állást, és ki is megyek két hétre, a hírek alapján muszáj rendelkeznem English phone number-el, ha nem akarok lemaradni az állásinterjúkról, szóval:
kérdeztem a hazai szolgáltatót, és azt a feleletet kaptam, hogy a kint vásárolt SIM káryához, sajna csak a kint vett feltöltőkártya a jó...
de sebaj, majd veszek egy párat

üdv mindenkinek,
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 16:24    Hozzászólás témája: Re: mobilitás Hozzászólás az előzmény idézésével

Balu írta:
sziasztok
lehet, hogy elavultnak tűnik amit írok, de pont most vagyok abban a helyzetben, hogy kint keresek állást, és ki is megyek két hétre, a hírek alapján muszáj rendelkeznem English phone number-el, ha nem akarok lemaradni az állásinterjúkról, szóval:
kérdeztem a hazai szolgáltatót, és azt a feleletet kaptam, hogy a kint vásárolt SIM káryához, sajna csak a kint vett feltöltőkártya a jó...

Miert vartad azt, hogy mukodni fog a magyar feltoltokartya az angol SIM-mel? Ez kicsit olyan, mintha azt varnad, hogy az angol telefonfulkebe lehessen 100Ft-ost dobalni Mosoly

Viszont feltoltokartyat - ha mar angol SIM kartyat szereztel - kapsz minden boltban. Sot egyes feltoltos-kartyakat fel lehet tolteni bankkartyarol is (pl Visa/MasterCard tutin megy, fuggetlenul attol, hogy magyar vagy angol), kb ugyanugy, mint a kaparos kartyat, csak mas magikus szamot kell felhivni es utana begepelni a kartyaszamot.

Elvben penzkivevo automataknal is lehet tolteni, de nem tudom, hogy ez mukodik-e magyar bank-kartyaval... Egyszer ki kellene probalni, hogy az OTP kartyarol lehet-e mondjuk O2 kartyat tolteni!

Arra azert figyelj, hogy a telefonod kartyafuggetlen legyen, mert hiaba veszel itt ingyen vagy jelkepes osszegert egy SIM kartyat, ha azt a telefonod nem fogja szeretni.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Balu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 31. Szerda, 9:27    Hozzászólás témája: Re: mobilitás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia seci,

köszi a villámgyors reagálást, nos sejtettem, hogy valami ilyen feleletet fogok kapni, az elavult kifejezés talán fedi, hogy nekem néha vannak ideáim. Mivel felhívtsam a szolgáltatót itthon, már sejtettem, hogy nem műkszik ily 1*-űen a dolog, pedig szerintem technikailag feltöltőkártyás világméretű cégeknél akár lehetne...
amúgy meg kösz az infókat
a függetlenítés már elintézve, nem akartam magamnak meglepetést szerezni odakintre:)

seci írta:
Balu írta:
sziasztok

Miert vartad azt, hogy mukodni fog a magyar feltoltokartya az angol SIM-mel? Ez kicsit olyan, mintha azt varnad, hogy az angol telefonfulkebe lehessen 100Ft-ost dobalni Mosoly

Viszont feltoltokartyat - ha mar angol SIM kartyat szereztel - kapsz minden boltban. Sot egyes feltoltos-kartyakat fel lehet tolteni bankkartyarol is (pl Visa/MasterCard tutin megy, fuggetlenul attol, hogy magyar vagy angol), kb ugyanugy, mint a kaparos kartyat, csak mas magikus szamot kell felhivni es utana begepelni a kartyaszamot.

Elvben penzkivevo automataknal is lehet tolteni, de nem tudom, hogy ez mukodik-e magyar bank-kartyaval... Egyszer ki kellene probalni, hogy az OTP kartyarol lehet-e mondjuk O2 kartyat tolteni!

Arra azert figyelj, hogy a telefonod kartyafuggetlen legyen, mert hiaba veszel itt ingyen vagy jelkepes osszegert egy SIM kartyat, ha azt a telefonod nem fogja szeretni.

-seci

Audry
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 21:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Igaz az, hogy O2 kártyával tudok ingyen smst küldeni angol telefonszámra?
Korlátlanul vagy meg van szabva, hogy 1 hónapba mennyit küldhetek?

És a telefonálás szintén angol számmal mennyibe kerül O2nál?

Köszi!
Adrienn
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 13. Vasárnap, 0:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
falcon6782 írta:
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek ezt a linket: http://www.2u.co.uk/cheapcalls/
Egy próbálkozást megér!

Hat meg Mosoly 7p a landline es 20p a mobil.

Amit egy par cikkel elobb postoltam ott (a legjobb) 0.5p a landline es 6p a mobil.

-seci

hol is van ez a 6p a mobil ?
irnal errol kicsit bovebet
koszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Babikaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 20. Szerda, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én egy Tesco-s feltöltőkártyás sim-et vettem,és 5 percig beszéltem rajta (magyar mobilt hívtam) és nagyon minimális összeg (kb.75p) ment le róla. Ugyanez a hívás a magyar kártyámról 1200 Ft-ba került volna, úgyhogy (lehet hogy ennél is van olcsóbb) de nekem tök jó!
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 22. Péntek, 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Tudsz esetleg arrol infot, hogy a hivott felnek mennyi a percdija?
Koszi!
Vissza az elejére
pandi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 27. Szerda, 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valaki segítsen nekem..Hogyan tudok telefonálni Londonba Magyarországról? A telefonszám így kezdődik: 07-70..ez elé jön a 44-es országhívó vagy ez egy mobilszám?
Köszi a segítséget!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 8:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elhagyod a nullát. Tehát 0044770......
Vissza az elejére
script
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 23. Kedd, 19:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En ma kaptam meg a Mobil world-tol a kartyam szombaton rendeltem 10 font-ert.
Callinglandline or mobile /U.K./ 15p
sms /U.K/ 7p
international sms 15p
voicemail 15p
Hungary Landline 7p
Mobile 20p

Ezemkivul mas egyeb Eu-s orszagis felvan meg tuntetve a magyarhoz hasonlo tarifaval.Mivel feltolto kartyas igy csak a cimet kellet meg adnom az uzletben hova kuldjek meg persze a 10 penzt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban