Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Cambridge
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Cambridge

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Judy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 1. Szerda, 11:53    Hozzászólás témája: Cambridge Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Van itt valaki Cambridgebol?? Kíváncsi volnék milyen ott az élet, lehet-e melot találni, mennyire drága a város..stb.
Nyáron készulunk ki és ha valaki tudna segíteni efféle infókban, az tokjo lenne.

Koszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Lexi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 5. Vasárnap, 19:06    Hozzászólás témája: Re: Cambridge Hozzászólás az előzmény idézésével

Judy írta:
Sziasztok!

Van itt valaki Cambridgebol?? Kíváncsi volnék milyen ott az élet, lehet-e melot találni, mennyire drága a város..stb.
Nyáron készulunk ki és ha valaki tudna segíteni efféle infókban, az tokjo lenne.

Koszi

Szia!

Nyáron lehet, h én is ott fogok kikötni! Ez a kettő jöhet szóba: London és Cambridge Nagyon boldog

Szállás ügyben ezt a honlapot ajánlom:

http://www.brettward.co.uk/
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 25. Szombat, 19:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Loot is nagyon jó, tele van mindenféle hirdetéseekel, szállást és állást is beleértve.

www.loot.com

Heni
Vissza az elejére
karajster
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 14:31    Hozzászólás témája: munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Én a mult heten voltam cambridgben. Munka keresés gyanánt. Főleg kávézókban és pubokban. Sajnos nem jártam sikerrel. És sajnos magyarokkal sem találkoztam, pedig megpróbáltam utána járni, hogy laknak e arra fele.
De hozzá kell tennem hogy én csak 1 napot toltottem el ott munka ügyben. Szóval fel a fejjel.
Vissza az elejére
Esther81
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 14:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én decembertől keresek albérletet Cambridge-ben, vagy lennék lakótárs, lehetőleg a Histon Road közelében.

Keresek ott élő magyarokat!

Várom a leveleket a szabados_eszter@hotmail.com címre.

Köszönöm, Szabados Eszter
Vissza az elejére
gittuska88
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 18. Hétfő, 21:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi itt lakunk Cambridgeben már lassan 5hónapja, és minden szupi itt. Elég nehézkesen indultak a dolgaink, de csak összejöttek.

Ha valaki tudna itt ingyen nyelviskolát kérlek segítsen.
Előre is nagyon köszönöm!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban