Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Eszak-London
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 18. Szombat, 0:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Trichterwinde írta:
Szia Hadnagy!
még dilemmázok. elég sokat.

melyik repülőtársasággal érdemes utazni?

Nezd meg melyiknel kapod meg ugyazazt a jegyet a legolcsobban.

Sajnos tul sok variacio mar nincs, mivel a Skyeurope mar nem repul Bp-Ldn utvonalon.

Maradt a BA, Wizz es a jo oreg Malev (ami piszok draga). A Ryanair repul Sarmellekre, gondolom ez remek a nyugat magyarorszagiaknak, nekem kevesbe.

aze a MALEV sem dragabb mindig. 10 fonttal kerult tobbe a legutobb amikor vettem jegyet, mint a tobbi es vonattal bejovok a Victoriara, ami ugyan dragabb, de gyorsabb mint a busz. Es mar 2x jartam igy iden, hogy MALEVvel mentem, mert az jott ki a legolcsobbra, vagy nem volt sok kulonbseg,, de a klubtagsagom miatt valasztottam a MALEVot.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Indyjoe
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. November 18. Szombat, 23:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Trichterwinde írta:
Szia Hadnagy!
még dilemmázok. elég sokat.

melyik repülőtársasággal érdemes utazni?

Szia Trichterwinde!

Ha hosszú időre jössz, akkor nagy csomagod van, a fapadosokkal megjárhatod. Az a csibész Easyjet kilónkét már 5 fontot számol fel a 20 kg feletti plusz súlyért, ha pedig egynél több csomagot adsz fel, akkor plusz csomagonként még 10-et rád vág. Amikor én kijöttem Angliába, 34 kilós volt a bőröndöm ....szóval ezt is érdemes beleszámolni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 10:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
aze a MALEV sem dragabb mindig. 10 fonttal kerult tobbe a legutobb amikor vettem jegyet, mint a tobbi es vonattal bejovok a Victoriara, ami ugyan dragabb, de gyorsabb mint a busz. Es mar 2x jartam igy iden, hogy MALEVvel mentem, mert az jott ki a legolcsobbra, vagy nem volt sok kulonbseg,, de a klubtagsagom miatt valasztottam a MALEVot.

Most neztem a husveti arakat, es a BA oldalan 49 font a single (adoval,mindennel). Meglepodve vettem eszre, hogy a BA oldalon lehet foglalni Malev jaratokat is, ami szinten 49 font, ha a Malev a Gatwick-re repul.
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Meglepodve vettem eszre, hogy a BA oldalon lehet foglalni Malev jaratokat is, ami szinten 49 font, ha a Malev a Gatwick-re repul.

Már nekem is feltűnt. Meglátásom szerint ezek amolyan közös járatok.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Trichterwinde
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
köszi a válaszokat. én egy igazi sokcuccalnyaralnimenős csajszi vagyok Mosoly úgyhogy ez még külön dilemma. de egyelőre még az is hogy menjek, v maradjak. mire elég 280 font egy hónapban? ennyit kapnék au-pairként ahova mennék...
repülni gyűlölök, ezért gondolatba jött épp a túlsúly miatt a busz is mint lehetőség. árakról még nem tájékozódtam annyira, már ami a jegyeket illeti.
Finchleyről mi a véleményetek? milyen környék? ott lakik a "családom", ahol egyébként fiatal anyuka magyar és a párja brit plussz két csemete.
köszi a segítségeteket, a tanácsokat.
még annyi... az első időkben, új tel. v. sim kártya, esetleg némi kaja, üdítő, internetcafé, ilyesmi... mennyibe kerülne nekem kb...? tudom hogy drága kint az élet, de viszonyítani nem tudok...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Trichterwinde
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 21:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

úgy értve, h most nem nyaralni mennék, de még nyaralni is sok cuccal megyek...
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Trichterwinde írta:

még annyi... az első időkben, új tel. v. sim kártya, esetleg némi kaja, üdítő, internetcafé, ilyesmi... mennyibe kerülne nekem kb...? tudom hogy drága kint az élet, de viszonyítani nem tudok...

Uj simkartya: Feltoltos kb. 10 fontert de nincs rajta max 1-2 font credit. Ha elofizetsz akkor kaphatsz ingyen telefont. De eleinte nem hinnem, hgy ertelme lenne elofizetesest venni, nem hinnem, hogy kihasznalnad. es min. 15 font havonta.

A belvarosban 1 ora internet 1-1.50 font. De tegnap epp focimeccsrol jovet a 3-as zonaban lattam egy tablat, ahol 60 pennyert 1 ora internetet reklamoztak.

A kaja attol fugg, hol veszed. Lidl olcsobb, Tesco, Sanisbury dragabb, de jobb minoseg, nagyobb a valasztek. Hetente kb. 10-30 font kozott szamits a kajara, persze ha nem eszel nagyon sokat. Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Trichterwinde
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 22:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Trichterwinde írta:

Uj simkartya: Feltoltos kb. 10 fontert de nincs rajta max 1-2 font credit. Ha elofizetsz akkor kaphatsz ingyen telefont. De eleinte nem hinnem, hgy ertelme lenne elofizetesest venni, nem hinnem, hogy kihasznalnad. es min. 15 font havonta.

A belvarosban 1 ora internet 1-1.50 font. De tegnap epp focimeccsrol jovet a 3-as zonaban lattam egy tablat, ahol 60 pennyert 1 ora internetet reklamoztak.

A kaja attol fugg, hol veszed. Lidl olcsobb, Tesco, Sanisbury dragabb, de jobb minoseg, nagyobb a valasztek. Hetente kb. 10-30 font kozott szamits a kajara, persze ha nem eszel nagyon sokat. Nagyon boldog Nagyon boldog

Szia! Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Azt mondta a "családom" tehá
t ahova mennék, hogy náluk kapok kaját, szállást, ellátást so az azon felüli költségeket számolgatom, mi kerül ki ebből a pénzből. köszik h tájékoztattál. úgy hiszem annyira tán nem tragikus igy elsőre a heti 70 font, ha az első időkben megpróbálok spórolni és beosztani. A net fontosabb mint a kaja Nevető Vagyis inkább 1 óra net mint 1 szenya Laza Mégegyszer köszi a segíséget.
üdv
T.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 23:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Finchleyről mi a véleményetek? milyen környék? ott lakik a "családom", ahol egyébként fiatal anyuka magyar és a párja brit plussz két csemete.

Finchley jo kornyek, en is meg anno ott voltam au pair. A belvaros vagy 30-40 perc metroval, Camden csak 15 (Northern line). Rengeteg kelet-europai lakik azon a kornyeken, es, ha a net fontos, van 1 fontos netcafe a kornyeken boven. Van 3 nyelviskola is.. meg valogatni is tudsz. East Finchleyben volt regen egy magyar etterem, nem tudom meg van e meg..
Ja, es sok jo pub van azon a kornyeken, a kedvencunk volt a Joiners, es az abalak alatti bor sofa Mosoly
Az a 70 font sem rossz, remeljuk jo kijossz majd a csaladdal!
Vissza az elejére
Trichterwinde
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 23:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Idézet:

Finchley jo kornyek, en is meg anno ott voltam au pair. A belvaros vagy 30-40 perc metroval, Camden csak 15 (Northern line). Rengeteg kelet-europai lakik azon a kornyeken, es, ha a net fontos, van 1 fontos netcafe a kornyeken boven. Van 3 nyelviskola is.. meg valogatni is tudsz. East Finchleyben volt regen egy magyar etterem, nem tudom meg van e meg..
Ja, es sok jo pub van azon a kornyeken, a kedvencunk volt a Joiners, es az abalak alatti bor sofa Mosoly
Az a 70 font sem rossz, remeljuk jo kijossz majd a csaladdal!

Köszönöm a tanácsokat és a segítséget! El se hiszitek mennyit segítetek ezzel... a szüleim nem akarják hogy menjek, ezért a sok vacillálás, de egyre inkább úgy érzem, hogy nekem igenis ott a helyem Mosoly Köszi!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. November 20. Hétfő, 7:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Au pairként 70 fontból simán kijössz, ha nem dohányzol.
Kajádat szállásodat állják...költeni csak apróságokra kell.
Közeli ismerőseim között vannak olyan au pairek akik 60 -65 fontot kapnak egy hétre és vesznek minden héten maguknak valilyen apróságot és még heti 20-30at félre is tesznek.
Vissza az elejére
Sylvia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 20:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

70£ bol csak akkor lehet sporolni ha az ember nem jar bulizni es nem vesz sok buss passt, amugy nemhiszem...
Amugy en is Finchleyben lakok...te Finchleyben merre mennel aupairnek?
tenyleg jo kornyek, szeretni fogod.
ha ugydontesz h jossz...
Vissza az elejére
Sylvia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amugy ha nem azert jossz h meggazdagodj 70 fontbol boven kijossz...
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 5. Kedd, 11:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En Greenfordban lakom! Van vki errol a reszrol? Keresnek emberkeket a szabadido eltoltesere. Milyen bulilehetoseget tudtok ajanlani erre?

Kacsintó
Vissza az elejére
TotyaBarca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 15. Péntek, 23:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Én is csatlakoznék az északiak csapatához ! Nagyon boldog Én Harringay- ben élek.

Üdv mindenkinek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Következő
10 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban