Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Global Manning Network- tapasztalatok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
steeveo84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 15. Péntek, 20:40    Hozzászólás témája: Global Manning Network- tapasztalatok Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali! Van egy Global Manning Network nevezetű munkaközvetítő cég Magyarországon. Szerintetek megbízható cég? Nincs véletlenül köztetek valaki, aki általuk ment ki és dolgozik a UK-ben? Teljesen korrektnek tűnik számomra a cég és a honlapja is. Telefonon elmondták, hogy ők semmilyen díjat nem kérnek a munka közvetítésért és teljes felvilágosítást adtak, mindenre tudtak válaszolni amit kérdeztem (munkaszeződés, adózás, szabadság). Azt mondták nekem hogy a szerződés határozatlan idejű, ami nem tudom mit jelent számomra. Az én értelmezésem szerint azt, hogy bármikor elbocsájthatnak. szerintetek? Előre is köszi a válaszokat, üdv.: István
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HattoriHanzo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 18. Hétfő, 10:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv István,
két családtagom is tőlük ment ki folyami hajóra dolgozni, az egyik három éve, a másik nyolc hónapja, ők is azt mondták, hogy teljesen korrekt volt az ügyintézés. Viszont a közvetítői díjról amit írtál...nos, ezen csodálkozom. Én is beszéltem velük pár napja, és azt mondták, hogy náluk úgy működik a rendszer, hogy résztveszel a tájékoztatójukon, ahol elmondják a részleteket a lehetséges munkákról - tehát ez egy általános tájékoztató. Ha szeretnél általuk kimenni, akkor részt kell venned egy angol/német/francia nyelvű meghallgatáson, attól függően, hogy hova mennél (folyami hajón német v. francia, tengerre angol, brit országok értelemszerűen szintén angol). Amennyiben hozod a kívánt szintet, akkor be kell fizetned 15.000Ft regisztrációs díjat, ekkortól kezdve várhatod az ajánlatokat. Ha kapsz egy lehetőséget, és azt elfogadod, akkor a szerződés aláírásakor 35.000Ft-ot kell csengetni, azaz összesen 50.000Ft-odba kerül a segítségük. Az, hogy a szerződés határozatlan idejű, vagy sem, szerintem a munkáltatón múlik, tehát nem a közvetítőn, hiszen a szerződést is a munkáltatóval kötöd.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban