Mivel máshol nem kaptam választ, nyissunk egy új témát Szóval, aki Londonban hasonlót művel, azazhogy egyetemre jár (netán munka mellett), ne fosszon meg minket a hasznos infóktól. Egyelőre főleg a költségek érdekelnének, a jelentkezés feltételei/menete, meg úgy egyáltalán a felsőoktatás színvonala. és lőn világosság
ÜDV
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 23:58 Hozzászólás témája:
A fene a lusta seggetekbe! Senki nem akar tanulni, csak penzt keresni!? Ejnye! Azert tovabbra is varom az infokat!
Egyebkent: Enci, ezidotajt hany tagja van a forumnak ?
Elküldve: 2006. Február 7. Kedd, 20:04 Hozzászólás témája:
Figyelem az angliai munkakeresoknek!
Uj tipusu programokra kaptunk engedelyt, amelynek a kereteben AZONNALI segitseget tudunk nyujtani CV irasaban, es mindefele tancsadasba, forditasban...VALTOZATLANUL TELJESEN INGYENESen, EU altal finanszirozottan.
Aki eddig "sorban allt" most mar nem kell sorba allni.
Varok mindenkit.
Madison House, 3rd floor
24-28 London RoadWembely, Middlesex
HA9 7EX
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 8. Szerda, 20:51 Hozzászólás témája:
Krisz972 írta:
ignac írta:
Enci írta:
Hali Igi!
Asszem eleg jól haladunk Január 3.-i indulásunkhoz képest 1723.
Nocsak! Ha így megy tovább lesz magyar ngyed Londonban!
Egyetemisták sehol ?
IGI
De biztos vannak,csak ipp a regi,otthoni rutin szerint vagy hazibuliznak vagy kocsmaznak...
Amennyire a londoni árakat ismerem, inkább az első valószínű! Mindenesetre nem árt néha nyilvános helyen is megmutatni, hogy milyen az a magyar virtus !
Üdv,
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 8. Szerda, 22:29 Hozzászólás témája:
ignac írta:
Krisz972 írta:
ignac írta:
Enci írta:
Hali Igi!
Asszem eleg jól haladunk Január 3.-i indulásunkhoz képest 1723.
Nocsak! Ha így megy tovább lesz magyar ngyed Londonban!
Egyetemisták sehol ?
IGI
De biztos vannak,csak ipp a regi,otthoni rutin szerint vagy hazibuliznak vagy kocsmaznak...
Amennyire a londoni árakat ismerem, inkább az első valószínű! Mindenesetre nem árt néha nyilvános helyen is megmutatni, hogy milyen az a magyar virtus !
Üdv,
IGI
Jah,csak aztan jon valami badigard,aztan azzal kell virtuskjodni...
Mivel máshol nem kaptam választ, nyissunk egy új témát Szóval, aki Londonban hasonlót művel, azazhogy egyetemre jár (netán munka mellett), ne fosszon meg minket a hasznos infóktól. Egyelőre főleg a költségek érdekelnének, a jelentkezés feltételei/menete, meg úgy egyáltalán a felsőoktatás színvonala. és lőn világosság
ÜDV
IGI
Halihó!
Én lettem volna egyetemista Londonban, ha az ösztöndíjtól nem estem volna el, mint uniós állampolgár.Hirdeti a MÖB az international scholarship-et a zeneművészet terén, az angolok küldték a papírokat, de senkit nem zavart, hogy az első kikötés:NEM LEHETSZ EURÓPAI UNIÓS!!!
Így most Erasmus Németo-ba.wow
Itthonról nehéz kijutni...
ÜDV
IGI
Halihó!
Én lettem volna egyetemista Londonban, ha az ösztöndíjtól nem estem volna el, mint uniós állampolgár.Hirdeti a MÖB az international scholarship-et a zeneművészet terén, az angolok küldték a papírokat, de senkit nem zavart, hogy az első kikötés:NEM LEHETSZ EURÓPAI UNIÓS!!!
Sajnálom, hogy így jártál! Viszont biztos vannak olyanok is, akik nem ösztöndíjjal tanulnak, hanem mondjuk saját költségre...
csak éppen nem akarnak írni (talán tényleg a fentebb említett okok miatt)
Amúgy milyen hangszer ?
ÜDV
IGI
Halihó!
Sajnálom, hogy így jártál! Viszont biztos vannak olyanok is, akik nem ösztöndíjjal tanulnak, hanem mondjuk saját költségre...
csak éppen nem akarnak írni (talán tényleg a fentebb említett okok miatt)
Amúgy milyen hangszer ?
IGI
szia IGI!
Énekművész, tanár szakos vagyok, operaénekes leszek.
Nyáron szeretnék kimenni Londonba, remélem úgy alakulnak a dolgaim!
A feltett kérdéseidre, hogy milyen az oktatás, ár stb, tudok infókat, majd megírom.konkrétan zenei téren vagyok informált.
Tömören:drága és jó, de itthon is.
Jövőre vezetik be nálunk a Bolognai -rendszert, ami azért bolognai, mert ott írták alá az egyezményt.Kreditalapú 3+2-es képzések, alapdiploma/BA,BSC/ +Master2 év .Egész Európát ez a rendszer hálózza be.Külföldiek részére fizetős, ha nem ösztöndíjjas az illető.stb...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban