Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 37, 38, 39  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 31. Kedd, 12:52    Hozzászólás témája: Szia Krisz! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnék tőled, egy infót kérni, ki ez A4ework cég?
Azért is kérdezem, mert láttam, hogy sok levelet küldtek a fórumra, még nekem is írtak, ezzel a címmel, hogy kedves Angliai munkakeresők!
kérlek, hogy tájékoztas, hogy kik ők?

Előre is köszi: Gabi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 31. Kedd, 13:02    Hozzászólás témája: Re: Szia Krisz! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
Szeretnék tőled, egy infót kérni, ki ez A4ework cég?
Azért is kérdezem, mert láttam, hogy sok levelet küldtek a fórumra, még nekem is írtak, ezzel a címmel, hogy kedves Angliai munkakeresők!
kérlek, hogy tájékoztas, hogy kik ők?

Előre is köszi: Gabi

Egy EU-s penzekbol finanszirozott iroda,aki nem csak a magyaroknak,de minden EU-s allampolgarnak segitseget nyujt,aki nem tud eligazodni az angol stilusu munka-,szallaskereses rejtelmeiben,nem beszel tul jol angolul,vagy egyeb problemai adodnak itt Angliaban.
Szal fordulj hozza bizalommal,de ha ilyesmikre vagy kivancsi,jobb,ha privat uzenetet irsz,mert benne meg joggal merul fel a kerdes,ha o jelen van,akkor miert engem kerdezel rola.

Ez olyan jo magyar mentalitasnak tunik...
Ugy nezem itt a forumon,nem is olyan ismeretlen a magyarok szamara a REFERENCIA kerdese.Ez itt ugyanaz,csak hatulrol mellbe.Az angolok legalabb bevallaljak,hogy mas,megbizhato szemelyek velemenyere is kivancsiak,mielott barmit ratok biznanak...Szal ne csodalkozzunk ezen,nah...
Vissza az elejére
kalen
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 1:37    Hozzászólás témája: london Hozzászólás az előzmény idézésével

en 20 eves fiu vagyok,
keresek utitarsat londonba most februarban. meg nincs idopont. cel az hogy egyutt mennyunk vegyunk ki alberletet kozosen, majd nezzunk munka utan akar kozvetiton keresztul..
ha nem tudsz angolul segitek ebben Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
jer85
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 19:11    Hozzászólás témája: Vigyázat, hosszú! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Azoktól szeretnék kérni egy kis segítséget, akik már dolgoztak (dolgoznak) Londonban, ugyanis én is hasonlón gondolkozom. Én már eltöltöttem ugyan egy évet Londonban, de akkor csak önkéntesként dolgoztam egy egyházi szervezetnél, ahol mindent elintéztek helyettünk, úgyhogy semmi tapasztalatom nincs az "igazi" munkavállalásról.
Idén csak nyári munkára szeretnék kimenni, tehát leghamarabb július legelején tudnék indulni, ha végeztem a szemeszterrel, viszont akár gyorséttermi munkát is szívesen csinálok. El is kezdem zúdítani kérdéseimet, amiért előre is elnézéseteket kérem: először is azt szeretném megkérdezni, hogy ha ilyenkor megyek ki, azért jó esélyeim vannak-e, hogy legalább egy ilyen jellegű munkát viszonylag hamar találjak? Tényleg csak végig kell járni a gyorséttermeket, pubokat, és érdeklődni kell, van-e szükségük munkaerőre? Lehet velük közölni, hogy csak a nyáron akarok dolgozni, ez nem jelent hátrányt? Általában kérnek önéletrajzot? Szokott olyan lenni, hogy azt mondják, majd visszahívnak? Mert hallottam olyat is, hogy célszerű beszerezni angol sim kártyát, amin majd visszahívnak. (Ha tényleg így van, esetleg van valami tanácsotok, milyen sim kártyát érdemes venni?)
Mi a helyzet a munka regisztrálásával? Be kell jelenteni a nyári munkavállalókat is? Ha igen, akkor ezt saját magunknak kell intézni, vagy segítenek benne az alkalmazók? Kell igényelni national insurance számot? Ha igen, akkor nagyon megköszönném, ha erről is mondanátok részleteket. Addig lehet egyáltalán dolgozni, amíg folyamatban vannak az ilyen-olyan ügyintézések? Lehet, hogy most nem jutott minden fontos eszembe, de ha bármilyen jótanácsotok van, akkor azt nagyon szépen megköszönném.

Mégegyszer bocsi a sok kérdésért, de nagyon sokat segítenétek, ha tudnátok érdemi választ adni! Előre is köszönöm!

Roland
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 22:17    Hozzászólás témája: Re: Vigyázat, hosszú! Hozzászólás az előzmény idézésével

jer85 írta:
Sziasztok!

Azoktól szeretnék kérni egy kis segítséget, akik már dolgoztak (dolgoznak) Londonban, ugyanis én is hasonlón gondolkozom. Én már eltöltöttem ugyan egy évet Londonban, de akkor csak önkéntesként dolgoztam egy egyházi szervezetnél, ahol mindent elintéztek helyettünk, úgyhogy semmi tapasztalatom nincs az "igazi" munkavállalásról.
Idén csak nyári munkára szeretnék kimenni, tehát leghamarabb július legelején tudnék indulni, ha végeztem a szemeszterrel, viszont akár gyorséttermi munkát is szívesen csinálok. El is kezdem zúdítani kérdéseimet, amiért előre is elnézéseteket kérem: először is azt szeretném megkérdezni, hogy ha ilyenkor megyek ki, azért jó esélyeim vannak-e, hogy legalább egy ilyen jellegű munkát viszonylag hamar találjak? Tényleg csak végig kell járni a gyorséttermeket, pubokat, és érdeklődni kell, van-e szükségük munkaerőre? Lehet velük közölni, hogy csak a nyáron akarok dolgozni, ez nem jelent hátrányt? Általában kérnek önéletrajzot? Szokott olyan lenni, hogy azt mondják, majd visszahívnak? Mert hallottam olyat is, hogy célszerű beszerezni angol sim kártyát, amin majd visszahívnak. (Ha tényleg így van, esetleg van valami tanácsotok, milyen sim kártyát érdemes venni?)
Mi a helyzet a munka regisztrálásával? Be kell jelenteni a nyári munkavállalókat is? Ha igen, akkor ezt saját magunknak kell intézni, vagy segítenek benne az alkalmazók? Kell igényelni national insurance számot? Ha igen, akkor nagyon megköszönném, ha erről is mondanátok részleteket. Addig lehet egyáltalán dolgozni, amíg folyamatban vannak az ilyen-olyan ügyintézések? Lehet, hogy most nem jutott minden fontos eszembe, de ha bármilyen jótanácsotok van, akkor azt nagyon szépen megköszönném.

Mégegyszer bocsi a sok kérdésért, de nagyon sokat segítenétek, ha tudnátok érdemi választ adni! Előre is köszönöm!

Roland

NEM
IGEN
IGEN
NEM
IGEN,MINDEGY
IGEN, a munkaado intezi altalaban,de ez miatt ne fajjon a fejed.

Az osszes kerdesedre meg van a valasz mar leirva,hasznald a forum keresojet legyszi.

Krisz
Vissza az elejére
petroccelli
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 23:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem szeretnék udvariatla lenni ,mert nagyobb tapasztalatod van már itt Krisz. Viszont a válaszok szerintem:

NEM
IGEN
IGEN NEM
NEM IGEN
VAGY DE? Nevető
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 2:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

petroccelli írta:
Sziasztok!

Nem szeretnék udvariatla lenni ,mert nagyobb tapasztalatod van már itt Krisz. Viszont a válaszok szerintem:

NEM
IGEN
IGEN NEM
NEM IGEN
VAGY DE? Nevető

Vagy papucs orran pamutbojt...Mittomen..Mosoly
Lenyeg az,hogy mar minden kerdes meg van valahol valaszolva,tessek kis energiat belefektetni...Nagyon boldog

Krisz
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 2:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

petroccelli írta:
Sziasztok!

NEM
IGEN
IGEN NEM
NEM IGEN
VAGY DE? Nevető

Ez olyan, mint annak idején a "négyigenes" népszavazás Nagyon boldog

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 2:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
petroccelli írta:
Sziasztok!

NEM
IGEN
IGEN NEM
NEM IGEN
VAGY DE? Nevető

Ez olyan, mint annak idején a "négyigenes" népszavazás Nagyon boldog

Laza IGI Laza

Hat en valasztason se voltanm vagy 12. eve,ugyhogy nekem aztan vegkepp tejjesen mindegy a nepszavazas is...Mosoly
Vissza az elejére
viki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 13:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok 25 éves vagyok szertnék dolgozni kint angliában nyelvi elökészítős közgazdasági irányú szakközépiskolát végeztem ahol középfoku angol nyelvizsgát szerztem majd debrecenben a közgazgazdasági egyetemen végeztem dolgoztam utazási irodába mint menedzser asszisztens . mennyi az esélyem hogy ilyen területen el tudjak helyezkedni mivel fiatal vagyok és akkora foku tapasztalatom még nincs ez nagy hátrány ha valaki ilyen területen dolgozik, vagytudna nekem általánosságban seíteni azt megköszönném :viki
Vissza az elejére
viki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 13:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok 25 éves vagyok szertnék dolgozni kint angliában nyelvi elökészítős közgazdasági irányú szakközépiskolát végeztem ahol középfoku angol nyelvizsgát szerztem majd debrecenben a közgazgazdasági egyetemen végeztem dolgoztam utazási irodába mint menedzser asszisztens . mennyi az esélyem hogy ilyen területen el tudjak helyezkedni mivel fiatal vagyok és akkora foku tapasztalatom még nincs ez nagy hátrány ha valaki ilyen területen dolgozik, vagytudna nekem általánosságban seíteni azt megköszönném :viki
Vissza az elejére
hpszi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 6. Hétfő, 0:42    Hozzászólás témája: már én is pakolok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nagyon készülök Angliába 1-2 évre dolgozni. Ezennel én is be szeretnék lépni az Angliába készülők és egymást segítők táborába.
(English people from UK are welkom in Hungary Mosoly

Az úgy kezdődött, hogy 9 év után megszünt a kényelmes informatika tanári állásom és munka után nézvén azt vettem észre, hogy nem érdekelnek a hazai témák, annál inkább a külföldi lehetőségek. Bevallom először Máltát néztem ki, de egy barátom ajánlott egy Cornwall-i helyet, ahol autistákkal kezdhettem volna.
Mindent ki is töltöttem, el is küldtem és vártam a csodát, aki először novemberre, majd februárra igérte magát egy állásinterjú formájában, de aztán a januári újbóli rákérdezésemre kiderült, hogy nincs annyi üresedés, hogy én kelljek (vagy már elegük van a magyarokból)
Ezután kezdtem ezerrel munkát keresni, először Bristol környékén, csak mert az elég délen van és van reptere, ja és mert számomra kezelhetőbb méretű, bonyolultságú, mint London.
Mivel eddig iskolákban hűtöttem a levet, gondoltam ilyen téren keresgélek. Beadtam egy állás pályázatot a Bristoli és a Bath-i egyetemre, de nem igazán hiszek benne, hogy én lennék az akivel szkenneltetni akarnának, vagy kartotékoztatni a könyvtárban - a tanári állásokat meg sem próbáltam - ezért Cambridge-be is pályáztam egy webmester-segédi állást.
Szóba jött még egy "vásározó" cégnél pavilon szállítás és állítás, egy botanikus kerben kertész, de a legjobban a bútorszállító-szerelő és motroversenyző állás tetszett (így egyben).
Tehát lényegében mindegy, hogy milyen állás, ha felizgat, fizetnek érte és a közlekedés is jó (H-UK).
Továbbra is lesem az álláslehetőségeket - elsősorban az oktatás területén (egyetemek/főiskolák) - és ahogy összejönni látszik valamielyik - pl. állásinterjúra hívnak - akkor már pakolok és megyek is.
Én alapvetően "magyános utazó" vagyok, de sokan mondták már, hogy többen könnyebb, jobb - amíg az egyik jobb állást keres, a másik eltartja mindkettőjüket.
Dolgoztam már Angliában (3 hónapig szedtem az almát és még mindig volt), mérnök tovább képzésre is jártam oda, így nem félek tőlük Mosoly, de csak "biztosra" szeretnék kimenni, amit lehet itthon akarom elintézni.
Hát szóljatok hozzá(m)! Akit érinetk írjon bátran nyilvánosan, priviben, vagy e-mailed, de azért jelezd itt is, üzentél!
üdv, HPszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hpszi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 6. Hétfő, 1:17    Hozzászólás témája: Bocs a terjengősségért. Hozzászólás az előzmény idézésével

igérem ezentúl rövidebb leszek Zavarban levő
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lexi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 6. Hétfő, 11:26    Hozzászólás témája: Re: már én is pakolok Hozzászólás az előzmény idézésével

hpszi írta:
Sziasztok!

Nagyon készülök Angliába 1-2 évre dolgozni. Ezennel én is be szeretnék lépni az Angliába készülők és egymást segítők táborába.
(English people from UK are welkom in Hungary Mosoly

Az úgy kezdődött, hogy 9 év után megszünt a kényelmes informatika tanári állásom és munka után nézvén azt vettem észre, hogy nem érdekelnek a hazai témák, annál inkább a külföldi lehetőségek. Bevallom először Máltát néztem ki, de egy barátom ajánlott egy Cornwall-i helyet, ahol autistákkal kezdhettem volna.
Mindent ki is töltöttem, el is küldtem és vártam a csodát, aki először novemberre, majd februárra igérte magát egy állásinterjú formájában, de aztán a januári újbóli rákérdezésemre kiderült, hogy nincs annyi üresedés, hogy én kelljek (vagy már elegük van a magyarokból)
Ezután kezdtem ezerrel munkát keresni, először Bristol környékén, csak mert az elég délen van és van reptere, ja és mert számomra kezelhetőbb méretű, bonyolultságú, mint London.
Mivel eddig iskolákban hűtöttem a levet, gondoltam ilyen téren keresgélek. Beadtam egy állás pályázatot a Bristoli és a Bath-i egyetemre, de nem igazán hiszek benne, hogy én lennék az akivel szkenneltetni akarnának, vagy kartotékoztatni a könyvtárban - a tanári állásokat meg sem próbáltam - ezért Cambridge-be is pályáztam egy webmester-segédi állást.
Szóba jött még egy "vásározó" cégnél pavilon szállítás és állítás, egy botanikus kerben kertész, de a legjobban a bútorszállító-szerelő és motroversenyző állás tetszett (így egyben).
Tehát lényegében mindegy, hogy milyen állás, ha felizgat, fizetnek érte és a közlekedés is jó (H-UK).
Továbbra is lesem az álláslehetőségeket - elsősorban az oktatás területén (egyetemek/főiskolák) - és ahogy összejönni látszik valamielyik - pl. állásinterjúra hívnak - akkor már pakolok és megyek is.
Én alapvetően "magyános utazó" vagyok, de sokan mondták már, hogy többen könnyebb, jobb - amíg az egyik jobb állást keres, a másik eltartja mindkettőjüket.
Dolgoztam már Angliában (3 hónapig szedtem az almát és még mindig volt), mérnök tovább képzésre is jártam oda, így nem félek tőlük Mosoly, de csak "biztosra" szeretnék kimenni, amit lehet itthon akarom elintézni.
Hát szóljatok hozzá(m)! Akit érinetk írjon bátran nyilvánosan, priviben, vagy e-mailed, de azért jelezd itt is, üzentél!
üdv, HPszi

Helló!

Én is informatika tanár vagyok (elvileg) de az a fizetés, amit itthon kapnék érte nem volt olyan csábító, h elmenjek tanítani. Angliában bevállalnám, csak ahhoz elég gyenge az angoltudásom. (talán középfokon áll) Már egy ideje én is foglalkozom a külföldi munka gondolatával és ha minden jól alakul akkor nyáron indulok. Kezdetben én is itthonról akartam mindent elintézni, és a "tuti melóra kimenni", de egyre több helyen hallom, h jobban járok ha ott keresek munkát. Feltétlenül itthonról akarod elintézni?
A meló nekem is mindegy, kezdetben lényeg, h legyen vmi, aztán ha belerázódom a dolgokba akkor továbblépek.
Mosoly

bútorszállító-szerelő és motroversenyző állás Nagyon boldog ez nagyon jó! Nagyon boldog Látom értékelik a sokoldalúságot!

Üdv, Lexi
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 6. Hétfő, 12:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindkettotoknek:

Nem lehetetlen Angliaban vagy akar Londonban kozepes angollal informatikai melot talalni.Csak nem egyszeru.De ahhoz tenyleg itt kell lenni.Sajnos ha nemetek lennetek,elhinnek a cegek,hogy jok vagytok es alkalmasak a feladat ellatasara,de mivel kelet-europiaknak szulettetek,ez sajnos nem megy.Vagy mert semmit nem tudnak rolunk,vagy mert mar tul sokat... Síró vagy nagyon szomorú

Szal fel a fejjel,megy az (egy ismerosom CISCO-mernokkent egy manchesteri bank egyik rendszergazdaja lett kozepes angollal),de o is itt keresgelt masfel honapig,mire felvettek.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 37, 38, 39  Következő
4 / 39 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban