Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zsooofi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 9. Szombat, 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En 2 hónapja jöttem ki, Petersfieldben dolgozom, de NAGYON szeretnek felköltözni, mert a nyelvtudasom eleg keveset fejlődött(es simarlmas a csalad akinel elek).Munkat keresgelnek(csak 1et talaltam ami magyarul volt írva), ha valaki tud segiteni, kerem tegye meg. Alt, apolonöi es sminkes vegzettsegem van. Nem nagyon vagyok jartas az itteni munkakeresesben, uh pl. azt se tudom, h egy apolonoi vagy egyeb allashoz milyen nyelvtudas szuksegeltetik...elore is millio koszonet
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 9. Szombat, 19:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Tudok egy apolonoi munkat. Idos emberek melle keresnek embereket itt Londonban. Bovebb infot kerhetsz: Szaszbernadett@t-online.hu
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 9. Szombat, 22:02    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsooofi írta:
Petersfieldben dolgozom

Hát akkor Te nagyon közel vagy hozzám. Mosoly Akár össze is futhatnánk valamikor egy dumcsira, ha ki tudsz mozdulni amunkádtól...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. December 10. Vasárnap, 17:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek,

Na látjátok ez a különbség a két ország között.
Ott kint "nem könnyű félre tenni" de mégis félre tud tenni az ember.
Magyarországon meg abszolút nem tudsz félretenni!
És ezt pont ma olvastam az újságban, hogy a magyarok 81%-nak nincs megtakarítása.

avnire írta:
Attis55 írta:
Sziasztok mesterek!

Angolul, németül jól beszélő, okleveles közgazdászként 2 éve multiknál dolgozó férfi vagyok! Nem vagyok elégedetlen, de úgy érzem itthon nem nagyon lehet kitörni a "25 évig törlessz egy lakást" programból, így mostanában az angol munkapiacra figyelek.

Segítsetek egy picit!

Ahogy néztem a szakmámnak megfelelő állásért leggyakrabban a 18K-25K éves fizetést hirdetik. Számoljunk 20K-val! Ebből adó+NI levonása után marad kb 15K, ez havi 1250 nettot jelent. Ebből lejön a lakbér, 90font/hét(s ez "csak" egy szoba!!!), marad netto 900 font=340K forintban! Ebből még lejön a nagyon drága helyi közlekedés, s étkezés, félévente-évente repjegy haza... Megéri ez? (Itthon havi 200K nettóm van... )

Hol hibázik a számításom???

Többször éltem külföldön, látom, hogy kb 20szor jobban élnek, mint mi... Hogyan jön ez akkor ki? Sokkolt

Pls help!

Thx

Szia,

Hat ez kb ennyire jon ki, igen. Nem olyan konnyu felretenni, mint azt ahogy sokan otthon gondolnak.

ui: Egyebkent itt is 25-30 evig torlesztik az emberek a lakasukat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 10. Vasárnap, 23:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Üdv mindenkinek,

És ezt pont ma olvastam az újságban, hogy a magyarok 81%-nak nincs megtakarítása.

Hat az angoloknak sincs megtakaritasa, az itteni sajtoban mindig arrol hallani, hogy hogy el vannak az angolok adosodva, egyik credit kartya hitelt a masikkal tomik be.
Vissza az elejére
Zsooofi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 11. Hétfő, 20:06    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Zsooofi írta:
Petersfieldben dolgozom

Hát akkor Te nagyon közel vagy hozzám. Mosoly Akár össze is futhatnánk valamikor egy dumcsira, ha ki tudsz mozdulni amunkádtól...

Hat attol ki:( A penteki nap lenne a legeslegjobb nekem , 1tol szabad vagyok.Ha az megsem akkor esetleg...szerda, 4 utan.Viszont tomegkozlekedek, azt se sokat, uh mint anya a hulye fianak, reszletes utbaigazitast kerekszepen Vicces
es ha esetleg idehelyezned a teloszamod...vagy ide:hekate--@freemail.hu
azert surgetem am ennyire mert lehet vasarnap csomagolnom kell...
kosziiiiiiiiiiiiiiiii

Cintya: millio koszonet!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Zsooofi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 11. Hétfő, 20:07    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Zsooofi írta:
Petersfieldben dolgozom

Hat attol ki:( A penteki nap lenne a legeslegjobb nekem , 1tol szabad vagyok.Ha az megsem akkor esetleg...szerda, 4 utan.Viszont tomegkozlekedek, azt se sokat, uh mint anya a hulye fianak, reszletes utbaigazitast kerekszepen Vicces
es ha esetleg idehelyezned a teloszamod...vagy ide:hekate--@freemail.hu
azert surgetem am ennyire mert lehet vasarnap csomagolnom kell...
kosziiiiiiiiiiiiiiiii

Cintya: millio koszonet!!!!!!!!!
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 11. Hétfő, 21:19    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

A telszámom már bent van valamelyik topicban, de azért ide is leírom: 07772716115, sőt, elküldöm mélben is.
Egyébként én is vasárnap(ra) csomagolok, de én csak a karácsony miatt (is) szaladok haza. Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. December 11. Hétfő, 22:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

Hat az angoloknak sincs megtakaritasa, az itteni sajtoban mindig arrol hallani, hogy hogy el vannak az angolok adosodva, egyik credit kartya hitelt a masikkal tomik be.

Ez igy van. Hitelkartya, autohitel, lakashitel, stb, stb. Sok millio font ami hitelkent mozog a bankok es allampolgarok kozott. De itt lakashitelre is adnak hitelt. Ha veszel egy last, 20 ev hitelre, de par ev mulva elakarod adni, mert kell egy nagyobb, es az tobbe kerul, akkor meg adhat a bank penzt, hogy megtud venni a dragabbat.
Vissza az elejére
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. December 14. Csütörtök, 14:10    Hozzászólás témája: Londonban szeretnek dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Londonb0y írta:
Üdv mindenkinek,

avnire írta:
Attis55 írta:
Sziasztok mesterek!

Angolul, németül jól beszélő, okleveles közgazdászként 2 éve multiknál dolgozó férfi vagyok! Nem vagyok elégedetlen, de úgy érzem itthon nem nagyon lehet kitörni a "25 évig törlessz egy lakást" programból, így mostanában az angol munkapiacra figyelek.

Segítsetek egy picit!

Ahogy néztem a szakmámnak megfelelő állásért leggyakrabban a 18K-25K éves fizetést hirdetik. Számoljunk 20K-val! Ebből adó+NI levonása után marad kb 15K, ez havi 1250 nettot jelent. Ebből lejön a lakbér, 90font/hét(s ez "csak" egy szoba!!!), marad netto 900 font=340K forintban! Ebből még lejön a nagyon drága helyi közlekedés, s étkezés, félévente-évente repjegy haza... Megéri ez? (Itthon havi 200K nettóm van... )

Hol hibázik a számításom???

Többször éltem külföldön, látom, hogy kb 20szor jobban élnek, mint mi... Hogyan jön ez akkor ki? Sokkolt

Pls help!

Thx

Szia,

Hat ez kb ennyire jon ki, igen. Nem olyan konnyu felretenni, mint azt ahogy sokan otthon gondolnak.

ui: Egyebkent itt is 25-30 evig torlesztik az emberek a lakasukat.

Hello Lanyok,hello Fiuk !!!

Hat megtortent,amire mar sokaig keszultem,nov.vege ota kint vagyok,es
mar a masodik het ota dolgozom.Igaz csak kitchen porter-kent,de a nyelvet meg gyakorolni kell a komolyabb allashoz.

Attis 55,aki otthon dolgozik,valamelyik nevesincs multinal,ahol mar oriasi osszeg a 200 netto. Itt en kb.ezzel az allassal 1000 pound-ot keresek,es
raadasul a gazszamlam nem emelkedik 80%-ot. jovore.A megtakaritasrol annyit,hogy amennyit koltesz,ugy elsz.En szemely szerint mar tudok kolteni,hogy elhessek.Hadd ne szamoljam at az ezer pound-ot,mert itt annak semmi ertelme.
1. Itt nem cseszeget senki,csak iranyitas folyik
2. A penzt akkor kapom,amikor megigertek.
3. Annyit kapok,amennyit megigertek
4. Az emberek nagyon udvariasak,uramnak szolitanak meg a munka-
helyemen is,nem hulye f....nak.
5. Kiabalas nincs,ha esetleg hibazol.
6. Ha nem ismered az apropenzt,udvariasan elkerik es nem vagnak at.
7. Az utjelzesek egytertelmuek,a katyu itt ismeretlen fogalom
8. Az agencyk celja,hogy megfelelo munkahoz juttassanak,ne csak
regisztralva legyel.
9. Allando akciok vannak az uzletekben,a valoban jo arut is meg lehet
kapni olcson,es nem csak az akcio kihirdetese utan ket percig
10. Januartol elindulnak az olimpiai beruhazasok,sok munkaero kell,de
aki nem akar kint dolgozni,nem eroszak a disznotor,majd tavasszal
el fog indulni a lavina M.orszagrol,amikor majd a ki tudja hanyadik
csomag kezdi ereztetni hatasat.

A teljesseg igenye nelkul csak ennyit szerettem volna hozzatenni a temahoz,meg egyebkent is mar regota nem irtam semmit.

Mindenkit udvozlok: goalkeeper

-Vallja be,hova rejtette a rablott kincset,mert ha em,agyonlovom,
tolmacs,mondja meg neki
- Tolmacs: agyonloves lesz,ha nem mondja el a rablott kincs helyet
- A temeto melletti harmadik oszlop alatt van elasva.
- Tolmacs: nem fel a halaltol
Vissza az elejére
Attis55
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 18. Hétfő, 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szevasztoook!!

Nagyon örülök a hozzászólásoknak, igazán érdekel a véleményetek!

Nyíl Goalkeeper: Sok mindenben igazad van, bár én olyan cégnél dolgozom, ahol azért nincsenek olyan balkáni helyzetek, amiket leírtál, de valóban jobb az életminőség Angliában, mint itthon. (utak, emberek, figyelmesség) annak ellenére, hogy én szeretek Magyarországon élni, s cask a magasabb megtakarítási lehetőség miatt mennék el. Az útjelzésekkel, s a szupermarketek akcióival mondjuk Magyarországon sincs semmi bajom.  De abban igazad van, hogy nem csak a fizetést kell nézni az angliai kinttartózkodás során. Amúgy én is eléggé el vagyok keseredve a magyar (gazdaság)politika miatt, többek között, ez is ösztönző erővel hat a döntésemre.

Felkiáltás DE! Számomra elhagyni Magyarországot egy csomó negatív hatással jár (család, barátok), amiket bevállalnék, ha mindezeket kompenzálná a fizu.

Goalkeeper írja:
Nyíl “Attis 55, aki otthon dolgozik,valamelyik nevesincs multinal,ahol mar oriasi osszeg a 200 netto.”

Hmm, most a nevesincs multi mondjuk pont nem igaz, de ez teljesen mindegy, a 200 nettónál viszont még többet sose kerestem, ez tény. Ez szerintem manapság egy jó fizu Magyarországon alkalmazottként, csak ugye az ember mindig többet szeretne.

Nyíl “A megtakaritasrol annyit,hogy amennyit koltesz,ugy elsz.”

Értem én, világos ez. Azonban a korábbi számolásom során az jött ki nekem, hogy a már a szobabérlés+alap élelmiszer kiadásai annyira leredukálják a kintlétet, hogy alig lennék magasabb havi megtakarításnál, mint jelenleg! Anélkül, hogy bármilyen extrát bevállalnék Londonban!

Kérdés Tudom, hogy nagy fáradtság, de le tudná esetleg írni valaki a havi átlagos költségeit? Hogy mennyit költ szállásra, kajára, szórakozásra, utazásra? Tudom, hogy ez havonta változó, ezért lenne jó egy átlagos költségterv. Lehet, hogy más számára is hasznos lenne a bevételek/költségek tervezésénél. Kérdés

Nagyon sokat segítettetek már eddig is! Tudom, hogy a legtöbben azt mondjátok, miért nem jössz ki, próbáld meg és kész, s ez rendben is van, de emiatt is jó ez a forum, hogy már előre fel tudok készülni egy-két londoni sajátosságra.
Ötlet Ha mondjuk már tudnám a havi körülbelüli költségeimet, az állásinterjúkon is magabiztosabb lehetnék a salaryvel kapcsolatban. Mert ahogy számoltam évi 20K az igencsak kevéske...

Előre is köszi!!!
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 18. Hétfő, 22:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Attis55 írta:
Szevasztoook!!

Nyíl Goalkeeper: Sok mindenben igazad van, bár én olyan cégnél dolgozom, ahol azért nincsenek olyan balkáni helyzetek, amiket leírtál, de valóban jobb az életminőség Angliában, mint itthon. (utak, emberek, figyelmesség) annak ellenére, hogy én szeretek Magyarországon élni, s cask a magasabb megtakarítási lehetőség miatt mennék el. Az útjelzésekkel, s a szupermarketek akcióival mondjuk Magyarországon sincs semmi bajom.  De abban igazad van, hogy nem csak a fizetést kell nézni az angliai kinttartózkodás során. Amúgy én is eléggé el vagyok keseredve a magyar (gazdaság)politika miatt, többek között, ez is ösztönző erővel hat a döntésemre.

Felkiáltás DE! Számomra elhagyni Magyarországot egy csomó negatív hatással jár (család, barátok), amiket bevállalnék, ha mindezeket kompenzálná a fizu.

Goalkeeper írja:
Nyíl “Attis 55, aki otthon dolgozik,valamelyik nevesincs multinal,ahol mar oriasi osszeg a 200 netto.”

Hmm, most a nevesincs multi mondjuk pont nem igaz, de ez teljesen mindegy, a 200 nettónál viszont még többet sose kerestem, ez tény. Ez szerintem manapság egy jó fizu Magyarországon alkalmazottként, csak ugye az ember mindig többet szeretne.

Értem én, világos ez. Azonban a korábbi számolásom során az jött ki nekem, hogy a már a szobabérlés+alap élelmiszer kiadásai annyira leredukálják a kintlétet, hogy alig lennék magasabb havi megtakarításnál, mint jelenleg! Anélkül, hogy bármilyen extrát bevállalnék Londonban!

Kérdés Tudom, hogy nagy fáradtság, de le tudná esetleg írni valaki a havi átlagos költségeit? Hogy mennyit költ szállásra, kajára, szórakozásra, utazásra? Tudom, hogy ez havonta változó, ezért lenne jó egy átlagos költségterv. Lehet, hogy más számára is hasznos lenne a bevételek/költségek tervezésénél. Kérdés

Nagyon sokat segítettetek már eddig is! Tudom, hogy a legtöbben azt mondjátok, miért nem jössz ki, próbáld meg és kész, s ez rendben is van, de emiatt is jó ez a forum, hogy már előre fel tudok készülni egy-két londoni sajátosságra.
Ötlet Ha mondjuk már tudnám a havi körülbelüli költségeimet, az állásinterjúkon is magabiztosabb lehetnék a salaryvel kapcsolatban. Mert ahogy számoltam évi 20K az igencsak kevéske...

Előre is köszi!!!

Szerintem legalabb ketfele munkavallalo van, van az, aki Magyarorszagon is sikeres, es jo uton halad a karrierje, es van az, aki Magyarorszagon kevesbe sikeres, es azert dolgozik, hogy megeljen.

Ez utobbi munkavallalonak Anglia kanaan, mivel itt bizonyos kepzettseg nelkuli munkakat eleg konnyu megszerezni, konnyu barban, pubban, etteremben dolgozni stb, es ebbol a kis penzbol meg lehet elni, es minimalisat felre is lehet tenni.

Az a kategoria, aki Magyarorszagon sikeres, es szakmajaban szeretne elhelyezkedni, es karrierjet szeretne fenyesebbre csiszolni, mar nehezett helyzetben van, mivel bazi nagy a konkurencia, es elobb az otthoni lehetosegekhez kepest vissza kell lepni egy jo nagyot, es kemeny munkaval kell felkuzdenie magat az embernek. Ez elegge nagy energiakat kivan, es kepzettsegednek megfeleo munkat sem konnyu talalni. Nem is valoszinu, hogy 20-24 K-nal tobbet keresnel evente, ami nem olyan rossz fizetes, egy kezdo diplomas ennyit keres.

Hogy mennyibol lehet megelni? Valtozo, attol fugg, hogy mekkorak az igenyeid.. en egyedul elek, nem vagyok bazi nagy evo, es nem nagyon fozok magamra, tul sok erofeszites lenne, a munkahelyemen eszem a tobbiekkel a kantinban. Ruhakra, kutyukre akkor koltok, ha valami kell, vagy valami tetszik, de nem vagyok "shopacholic", utazni szeretek, egy-kethavonta elugok valahova. Nekem kb a a lakberen felul 300 font koltsegem szokott lenni, nem tudom, hogy ez sok vagy keves, persze ez az osszeg nagyobb, ha elutazok valahova..
Vissza az elejére
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. December 19. Kedd, 15:06    Hozzászólás témája: Londonban szeretnek dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Attis55 írta:
Szevasztoook!!

Goalkeeper írja:

Előre is köszi!!!

Szerintem legalabb ketfele munkavallalo van, van az, aki Magyarorszagon is sikeres, es jo uton halad a karrierje, es van az, aki Magyarorszagon kevesbe sikeres, es azert dolgozik, hogy megeljen.

Ez utobbi munkavallalonak Anglia kanaan, mivel itt bizonyos kepzettseg nelkuli munkakat eleg konnyu megszerezni, konnyu barban, pubban, etteremben dolgozni stb, es ebbol a kis penzbol meg lehet elni, es minimalisat felre is lehet tenni.

Az a kategoria, aki Magyarorszagon sikeres, es szakmajaban szeretne elhelyezkedni, es karrierjet szeretne fenyesebbre csiszolni, mar nehezett helyzetben van, mivel bazi nagy a konkurencia, es elobb az otthoni lehetosegekhez kepest vissza kell lepni egy jo nagyot, es kemeny munkaval kell felkuzdenie magat az embernek. Ez elegge nagy energiakat kivan, es kepzettsegednek megfeleo munkat sem konnyu talalni. Nem is valoszinu, hogy 20-24 K-nal tobbet keresnel evente, ami nem olyan rossz fizetes, egy kezdo diplomas ennyit keres.

Hogy mennyibol lehet megelni? Valtozo, attol fugg, hogy mekkorak az igenyeid.. en egyedul elek, nem vagyok bazi nagy evo, es nem nagyon fozok magamra, tul sok erofeszites lenne, a munkahelyemen eszem a tobbiekkel a kantinban. Ruhakra, kutyukre akkor koltok, ha valami kell, vagy valami tetszik, de nem vagyok "shopacholic", utazni szeretek, egy-kethavonta elugok valahova. Nekem kb a a lakberen felul 300 font koltsegem szokott lenni, nem tudom, hogy ez sok vagy keves, persze ez az osszeg nagyobb, ha elutazok valahova..

Hi !

itt havi 1200 pound nagy osszeg.
Szallas: single 80 Poundnal kezdodik,pro het.
Kozlekedes: 26 pound hetente,korlatlan busz,1,2,3-as metro zona.
Telefon:nagyon jo percdijakkal,TRI 3-as halozat,kulfoldre is,19 pound havonta.
Ez osszesen: majd 450 pound a tobbi a megelhetes,sok a learazas pl.az egyik ismerosom egy 28 pound-os borcipot a belvarosban a Lilly White-ban 13 pound-ert vett meg.Ha tudsz egy kicsit fozni,akkor meg jobb a helyzet.
Egyebkent en franchise sales voltam M.o.-on.Beosztasnak nem rossz,fizetesnek nem jo.Ha elmulsz majd M.o.-on otven eves,rajossz,hogy a csaladodon kivul a kutyanak sem kellesz.A magyar tarsadalomban ( ez statisztikai adat ) az otven ev feletti korosztaly 25%-a
dolgozik.Nezz utana,ha nem hiszed.Ez akkora pocsekolas,amit meg Anglia
sem engedhetne meg maganak,pedig ez azert nem szegeny orszag.Itt kiprobalnak,es ha tudsz dolgozni,nem szamit a korod.Itt a Tesco-ban a legidosebb munkavallalo 69 eves,de 65 ev felett 1200 ember dolgozik a Tescoban.
Ha majd par ev mulva egy vizvezetekszerelore lesz szukseged,nem fogsz talalni,mert megszuntettek a szakmunkaskepzest,es megcsinalhatod magad,ha tudod (do it yourself).Csak az itt Angliaban mast jelent.

Udv: goalkeeper
Vissza az elejére
Enian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 15:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nos nemsokára végzek a főiskolán(ha minden jól megy) és szeretnék Angilában dolgozni.Csak az az igazság,hogy igazából a saját szakterületemen. Szerintetek mekkora esély van rá,hogy teljesen pályakezdőként állást kapjak? Ja azt el felejtettem írni,hogy mi is leszek ha végzek Mosoly szóval orvosdiagnosztikai laboratóriumi analítikus.Hogy ez mit is takar,hát azt,hogy kórházi laborokban vagy gyógyszer cégek laborjában dolgozhatnék elvileg.
Az esetleges válaszokat előre is köszönüm mindenkinek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enian írta:
Sziasztok!
Nos nemsokára végzek a főiskolán(ha minden jól megy) és szeretnék Angilában dolgozni.Csak az az igazság,hogy igazából a saját szakterületemen. Szerintetek mekkora esély van rá,hogy teljesen pályakezdőként állást kapjak? Ja azt el felejtettem írni,hogy mi is leszek ha végzek Mosoly szóval orvosdiagnosztikai laboratóriumi analítikus.Hogy ez mit is takar,hát azt,hogy kórházi laborokban vagy gyógyszer cégek laborjában dolgozhatnék elvileg.
Az esetleges válaszokat előre is köszönüm mindenkinek.

Iratkozz fel a NHS jobsearch letter-jere. Majd mindig kuldenek neked egy emailt, ha ezen a szakteruleten feljon egy allas. Fogalmam sincs, hogy mennyire gyakori, hogy "orvosdiagnosztikai laboratóriumi analítikus"-t keresnenek. Annak az eselye, hogy az ember itt kinn kap allast joval nagyobb, ha van egy itt kinn szerzett papirja, illetve kinti munkatapasztalata. A kezdetek es az elindulas, szerintem itt is nagyon nehez.

http://www.jobs.nhs.uk

Toltsd ki a profilod, es, ha egy allas feljon, csak ra kell kattintanod majd az Apply gombra.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Következő
31 / 39 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban