Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Állásajánlat
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Állásajánlat
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 5. Kedd, 11:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En eszak-nyugat Londonban lakom, aupairkent dolgozom. Szeretnek hetvegekre, vagy estenkent vmi kisebb melot. Lehet ilyet itt talalni? Olvastam, hogy van ujsagkihordas, meg szorolapozas. Ezek egesznapos munkak? Van gyakorlatom pultoskent. Lehet csak hetvegi munkat talalni ilyen iranyban? Ha igen, hol keresgelhetek?
Koszi! Forgó szemek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. December 5. Kedd, 23:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cytina írta:
Sziasztok!

Van gyakorlatom pultoskent. Lehet csak hetvegi munkat talalni ilyen iranyban? Ha igen, hol keresgelhetek?
Koszi! Forgó szemek

Menj be a pubokba, es mond el mit tudsz, es mit keresel.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. December 6. Szerda, 7:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss hirdetés!

Inayat keres egy megbizhato embereket akik mini cab irodanal vallalnanak sofor allast.
Ugyanazon a telefonszamon kell erdeklodni, mind a ket allasra.
Wimbledontol 20 percre Stonecot Hill, Sutton SM3 9HH, keres egy Food Point nevezetu uzletbe telefonos rendelesfelvetelre meg egyeb aprobb munkara a manager egy angolul jol beszelo lanyt. Megegyezni vele kell es hivni is ot kell.
Szama : 07944556570, 07950955482
Uzlet szama : 0208 641 1020
A buszok amik megallnak elotte: 93, 413. Aszem.
Az uzlet 12-12-ig van nyitva, a munkaido viszont megegyezes szerint.

Ha barmi kerdes van 07955373735
7-3-ig ne hivj, mert nem tudom felvenni.
Vissza az elejére
p1ssz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 21. Csütörtök, 17:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok Mosoly

kitchen porter melo hampsteadben, 5,5/ora +shiftenkent kapsz a tippbol.
en abba hagyom januarban es a helyemre probalok keresni valakit.
a a csapat sztem nagyon jo, tapasztalat es nem kell tul jo angol se, csak tanulj gyorsan. kezdes akar ASAP Mosoly

ha valakit erdekel csorogjon meg es elmondok mindent.
ha nem lennek elerheto kuldj egy uzit es visszahivlak.

07983073595

Andris
Vissza az elejére
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 11:10    Hozzászólás témája: Allasajanlat Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi !

Keresek olyan helyet,ahol epitoipari vallalkozok keresnek munkaerot az epitoiparba.Allitolag Londonban van valahol,szaknyelven "emberpiacnak" hivjak.Kerlek benneteket,ha tudtok ilyen helyet,irjatok le.
Koszi.

goalkeeper
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 15:36    Hozzászólás témája: Re: Allasajanlat Hozzászólás az előzmény idézésével

goalkeeper írta:
Hi !

Keresek olyan helyet,ahol epitoipari vallalkozok keresnek munkaerot az epitoiparba.Allitolag Londonban van valahol,szaknyelven "emberpiacnak" hivjak.Kerlek benneteket,ha tudtok ilyen helyet,irjatok le.
Koszi.

goalkeeper

A londoni Moszkva teret keresd? En ilyenrol itt nem tudok..
Vissza az elejére
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én még Pesten vagyok, de nagyon szeretnék au-pairnek kimenni. Tudnátok magbízható ügynökséget ajánlani nekem, akiket már kipróbáltatok és működött vagy akikről jót hallottatok?

Köszi előre is! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

radika írta:
Sziasztok!

Én még Pesten vagyok, de nagyon szeretnék au-pairnek kimenni. Tudnátok magbízható ügynökséget ajánlani nekem, akiket már kipróbáltatok és működött vagy akikről jót hallottatok?

Eleg regota mukodik ahhoz, hogy jo legyen!
http://www.hungarianaupairagency.com

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Eleg regota mukodik ahhoz, hogy jo legyen!
http://www.hungarianaupairagency.com

-seci

Köszi seci!!!

Hmmm.... Sajna nem működik. Szomorú((( Pedig a cím jó, mert a keresőben is ellenőriztem. De úgy tűnik, ezt nem tudom megnézni. És nem, nem a beállításaimmal van a baj. Szomorú((
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:15    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha nem a beállításaiddal van a baj, akkor nem tudom mivel lehet. Mosoly
Próbából megnyitottam és tökéletesen fut.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:24    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Ha nem a beállításaiddal van a baj, akkor nem tudom mivel lehet. Mosoly
Próbából megnyitottam és tökéletesen fut.

Ez jó hír! Nekem nem jön be. Kiszolgáló nem található. Minden más működik. Lehet hogy jó MS módra egy újraindítás segítene? Mosoly
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:30    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehetséges. Vagy próbáld a címet kézzel beírni... Nem tudom milyen böngészőt használsz, de a standard IE nálam a jobb klikk -> megnyitás új ablakban parancsra simán, azonnal behozta.
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:41    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Lehetséges. Vagy próbáld a címet kézzel beírni... Nem tudom milyen böngészőt használsz, de a standard IE nálam a jobb klikk -> megnyitás új ablakban parancsra simán, azonnal behozta.

Köszike mégegyszer! Úgy tűnik, hogy a kapcsolatommal van valami. Szomorú Majd egy másik gépről fogom megpróbálni. Mindenesetre a tippet is és az IE segítséget is köszi!
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 22:16    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

radika írta:

Köszike mégegyszer! Úgy tűnik, hogy a kapcsolatommal van valami. Szomorú Majd egy másik gépről fogom megpróbálni. Mindenesetre a tippet is és az IE segítséget is köszi!

Tuzfalad van? Kapcsold ki, es ugy probald betolteni a honlapot.
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 23:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

radika írta:
Sziasztok!

www.cinderellaaupairs.co.uk

Van magyar tolmacsuk is.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Következő
11 / 14 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban