Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
Elküldve: 2006. December 5. Kedd, 11:03 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
En eszak-nyugat Londonban lakom, aupairkent dolgozom. Szeretnek hetvegekre, vagy estenkent vmi kisebb melot. Lehet ilyet itt talalni? Olvastam, hogy van ujsagkihordas, meg szorolapozas. Ezek egesznapos munkak? Van gyakorlatom pultoskent. Lehet csak hetvegi munkat talalni ilyen iranyban? Ha igen, hol keresgelhetek?
Koszi!
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. December 5. Kedd, 23:41 Hozzászólás témája:
cytina írta:
Sziasztok!
Van gyakorlatom pultoskent. Lehet csak hetvegi munkat talalni ilyen iranyban? Ha igen, hol keresgelhetek?
Koszi!
Menj be a pubokba, es mond el mit tudsz, es mit keresel. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2006. December 6. Szerda, 7:14 Hozzászólás témája:
Friss hirdetés!
Inayat keres egy megbizhato embereket akik mini cab irodanal vallalnanak sofor allast.
Ugyanazon a telefonszamon kell erdeklodni, mind a ket allasra.
Wimbledontol 20 percre Stonecot Hill, Sutton SM3 9HH, keres egy Food Point nevezetu uzletbe telefonos rendelesfelvetelre meg egyeb aprobb munkara a manager egy angolul jol beszelo lanyt. Megegyezni vele kell es hivni is ot kell.
Szama : 07944556570, 07950955482
Uzlet szama : 0208 641 1020
A buszok amik megallnak elotte: 93, 413. Aszem.
Az uzlet 12-12-ig van nyitva, a munkaido viszont megegyezes szerint.
Ha barmi kerdes van 07955373735
7-3-ig ne hivj, mert nem tudom felvenni.
Elküldve: 2006. December 21. Csütörtök, 17:11 Hozzászólás témája:
sziasztok
kitchen porter melo hampsteadben, 5,5/ora +shiftenkent kapsz a tippbol.
en abba hagyom januarban es a helyemre probalok keresni valakit.
a a csapat sztem nagyon jo, tapasztalat es nem kell tul jo angol se, csak tanulj gyorsan. kezdes akar ASAP
ha valakit erdekel csorogjon meg es elmondok mindent.
ha nem lennek elerheto kuldj egy uzit es visszahivlak.
Elküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 11:10 Hozzászólás témája: Allasajanlat
Hi !
Keresek olyan helyet,ahol epitoipari vallalkozok keresnek munkaerot az epitoiparba.Allitolag Londonban van valahol,szaknyelven "emberpiacnak" hivjak.Kerlek benneteket,ha tudtok ilyen helyet,irjatok le.
Koszi.
Elküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 15:36 Hozzászólás témája: Re: Allasajanlat
goalkeeper írta:
Hi !
Keresek olyan helyet,ahol epitoipari vallalkozok keresnek munkaerot az epitoiparba.Allitolag Londonban van valahol,szaknyelven "emberpiacnak" hivjak.Kerlek benneteket,ha tudtok ilyen helyet,irjatok le.
Koszi.
goalkeeper
A londoni Moszkva teret keresd? En ilyenrol itt nem tudok..
Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 15:22 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Én még Pesten vagyok, de nagyon szeretnék au-pairnek kimenni. Tudnátok magbízható ügynökséget ajánlani nekem, akiket már kipróbáltatok és működött vagy akikről jót hallottatok?
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 829 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:00 Hozzászólás témája:
radika írta:
Sziasztok!
Én még Pesten vagyok, de nagyon szeretnék au-pairnek kimenni. Tudnátok magbízható ügynökséget ajánlani nekem, akiket már kipróbáltatok és működött vagy akikről jót hallottatok?
Hmmm.... Sajna nem működik. ((( Pedig a cím jó, mert a keresőben is ellenőriztem. De úgy tűnik, ezt nem tudom megnézni. És nem, nem a beállításaimmal van a baj. ((
Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
Elküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:15 Hozzászólás témája: ..
Ha nem a beállításaiddal van a baj, akkor nem tudom mivel lehet.
Próbából megnyitottam és tökéletesen fut. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
Elküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:30 Hozzászólás témája: ..
Lehetséges. Vagy próbáld a címet kézzel beírni... Nem tudom milyen böngészőt használsz, de a standard IE nálam a jobb klikk -> megnyitás új ablakban parancsra simán, azonnal behozta. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 17:41 Hozzászólás témája: Re: ..
hadnagy írta:
Lehetséges. Vagy próbáld a címet kézzel beírni... Nem tudom milyen böngészőt használsz, de a standard IE nálam a jobb klikk -> megnyitás új ablakban parancsra simán, azonnal behozta.
Köszike mégegyszer! Úgy tűnik, hogy a kapcsolatommal van valami. Majd egy másik gépről fogom megpróbálni. Mindenesetre a tippet is és az IE segítséget is köszi!
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 22:16 Hozzászólás témája: Re: ..
radika írta:
Köszike mégegyszer! Úgy tűnik, hogy a kapcsolatommal van valami. Majd egy másik gépről fogom megpróbálni. Mindenesetre a tippet is és az IE segítséget is köszi!
Tuzfalad van? Kapcsold ki, es ugy probald betolteni a honlapot. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
Elküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 23:49 Hozzászólás témája:
radika írta:
Sziasztok!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban