| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
babi77 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 13:57 Hozzászólás témája: megy valaki londonba jan 20-a körül? |
|
|
| először mennék és még egy kicsit rezeg a léc! hogy lehet szállást szerezni meg munkát? mennyi pénzt kell vinni az induláshoz kb? ha valaki tud valamit segítsen infoval, megköszönném!pincér a szakmám de egy konyhai kisegítői állás is megfelelne mert még szeretném az angolt csiszolni! üdv mindenkinek! babi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
27meli Újonc

Csatlakozott: Nov 09, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: nyíregyháza
|
Elküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 22:28 Hozzászólás témája: |
|
|
he figyi az oldaon szinte miden infó fent van, meg, én jan 16-17 én mennék, de még nem tom hogy, és hova... a baj hogy vannak dolgok, amik lehetsáégesek, de még smmi sem biztos! :O
szóval.. hm... e van! :O
olasgasd szerintmee zt az oldalt! sokat megtudsz róla, különösena fórumokat!
üdv meli! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frankxx04 Újonc

Csatlakozott: Sep 14, 2006 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 21:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello mindenkinek
Útitársa(ka)t keresek December 20 körül megyek magyarországra és január 10-15 körül jövök vissza Londonba még van 3 hely a kocsiban.
Szóval ha ebben az időben mennél haza vagy jönnél Londonba ne habozz
Minél többen megyünk annál olcsóbb. persze Így is kevesebb mint féláron juthatsz haza mint ha repülövel mennél
A számom
07899787019
Vagy e-mail
mail@franksgardenservices.com
franktakacshun@aol.com  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
harcos Újonc

Csatlakozott: Nov 20, 2006 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Horsham (UK)
|
Elküldve: 2006. December 4. Hétfő, 0:00 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok! nekem nincs szakmám, mert egyetemista vagyok, de fontolgatom h itthagyom és kimegyek külföldre. minden infórt baromi hálás vagyok
január végére tervezem az indulást. utitársat is keresek, akivel az első napokban segíthetjük is egymást. hány ft kell minimum szerintetek? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Norbert77 Újonc

|
Elküldve: 2006. December 15. Péntek, 8:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello mindenkinek én most gyurom a nyelvet egy suliba hogy még többet tudjak.Elméletileg ha minden jól megy akkor februárban lessz vége(fél éves)
ha valaki tud hogy merre vagy kivel induljak el azt megköszönném tudom sok info van az oldalon de ha valaki valakinek konrétan tud segíteni sztem az hiteleses igazából.Legkésőbb márciusban már más levegőt szeretnék szívni mert itthon megfulladok. És fogadom a további infokat (pm is persze)vagy ide padivo@freemail.hu. By all |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|