Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 28, 29, 30  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Dali
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 10:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

December elejen szeretnek kimenni Londonba allast keresni. Olcsó szállásra lenne szükségem, szívesen csatlakoznék masokhoz, 2-3 ágyas szoba is megfelel. Ha valaki tud segíteni légyszi írjon.
címem: alvozsak@yahoo.com
előre is köszi,
Dalma
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Petrik
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 25. Szombat, 19:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mennyi időre jönnél ?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. November 27. Hétfő, 13:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiadó 3 ágyas szobában két hely december 12.-től / 55Ł/hét / és egy kétágyasban december 3.-tól 70/hét.
Az árban a rezsi és a kaucio benne van.
07921190650
00447921190650
Vissza az elejére
Syrus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 3. Vasárnap, 0:05    Hozzászólás témája: olcsó szállást keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Én egy 30 éves férfi vagyok és abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy 2007 február végén de inkább márciusban szándékomban áll kiutazni Angliába legalább 6 hónapra de még hosszabb távon gondolkodom ha összejönnének a dolgok. Tehát olcsó szállást keresnék márciustól magamnak vagy barátomnak ha esetleg ő is jönne. Nincsenek nagy igények az átlagos dolgok egy ágy, fürdési lehetőség, ágynemű, főzési lehetőség, internet a szobában ha lehet vagy nem tudom ott hogy működik ez a lényeg hogy tudjak nettezni tartani a kapcsolatot az itteniekkel ennyi. Katona ember lévén semmi extrát nem várok ha a barátom is jön akkor egy 2 ágyas szobában képzeltem el ha nem jön akkor is ha lehet akkor 2 ágyasban de ha kezdetnek esetleg nem lesz csak 3 ágyasban hely akkor az van a lényeg hogy a szobákban az emberek közötti harmóniára az élni és élni hagyni elv érvényesüljön.

Kiutazásom célja elsődlegesen a nyelvtanulás lenne mert nem nagyon beszélem az angolt így ha a szállás esetlegesen egy jó és ha még olcsó kis nyelviskola közelében lenne az se lenne egy utolsó szempont:-))).

Olvastam a fórumot így tudom hogy valamennyi töke nélkül öngyilkosság elindulni így én ezt figyelembe vettem és az itt leírtak alapján 1000 fontot kb: 2 hónapra elegendő pénzel tudnák indulni ki. Remélem ez elég?? de ugye ez is elfogy egyszer így érdekelne hogy milyen alkalmi munkát tudnák dolgozni nyelvtudás nélkül az iskola mellett már az elejétől kezdve hogy a későbbiekre is meglegyen a szállásra és a megélhetésemre addig még a nyelv nem megy úgy hogy utána esetlegesen normális jobban fizető munkát is eltudok vállalni.

Köszönöm előre is mindenki segítségét és várom a leveleket a special.agent@vipmail.hu címre vagy itt.

Norbi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Peter25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 14. Csütörtök, 13:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi, h ide irok, de dec 21-től lenne egy szabad ágy a turnpike lane megállóhoz közel 1 fő számára dec 30-ig.
Internet van.
peterke1980@citromail.hu
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. December 15. Péntek, 12:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiadó szobál dél-Londonban / Victoria és London Bridge 15 perc /
A házak teljesen felszereltek, magyarok lakják.55-70 font/hét.
Árban a rezsi és az internet benne van.
00447921190650
Vissza az elejére
koyoz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 17. Vasárnap, 18:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.Szállást keresek a barátnőmmel január 11-től Észak-Nyugat London területén(Watford,Harrow,Brent,Camden...)Ł60-110/hét kettőnknek.Aki tud valami jót,vagy itt lakótársakat keres írjon már nekünk a whitetruck9@hotmail.com-ra vagy küldjön egy sms-t a 06705275901-re és visszahívom.Előre is köszönöm
Vissza az elejére
boggi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 20. Szerda, 17:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci kérlek informálj!

jan 17-én (+/-3 nap) körül érkezem Londonba!
elsősorban single szobát szeretnék de minden más opció érdekel, a lényeg hogy a London Bridge könnyen megközelíthető legyen illetve az internethozzáférés.
kérlek értesíts amit üresedés van!
nagyon köszönöm!
bogi

tbogusz@freemail.hu
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 16:56    Hozzászólás témája: Azonnal beköltözhető Hozzászólás az előzmény idézésével

Dél-Londonban, Thornton Heath-en /London Bridge, Victoria 15 perc / azonnal beköltözhető 3 ágyas szobában 2 hely kiadó. 55font/hét.
Teljesen felszerelt magyar ház.Az árban a rezsi és az internet benne van.
Állomás , tesco ( 3 perc ) .
00447921190650
Vissza az elejére
Tefas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 10. Szerda, 17:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Luton közelében keresek szállást minél hamarabb ott kaptam munkát.Csak a szállást kell megoldanom gyorsan!
Köszi.

Sziasztok Stefan
Vissza az elejére
somaaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 10. Szerda, 22:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Jan 22-én megyek dolgozni Londonba, és érdeklődni szeretnék, hogy van-e még kiadó szoba Croydonban. Egyedül vagyok, de nem probléma, ha többágyas szobába kerülök.
Mennyi időre kell minimálisan kivenni a lakást? Ez rendes albérletként működik, szal kaphatok erre a címre NI numbert? Milyen környéken van, könnyen lehet munkát találni?
Légyszi gyorsan válaszoljatok, már szorít az idő Mosoly
Előre is köszi!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 9:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Február 7.-től kiadó szoba, teljesen felszerelt házban, Dél-Londonban.
Jó közlekedés, a házban csak magyarok.Victoria station, London Bridge, 15 perc.
Érdeklődni: 07921190650 ( Magyarországról: 00447921190650 ) vagy itt privát üzenetben.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 21:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

somaaa írta:
Sziasztok!
Jan 22-én megyek dolgozni Londonba, és érdeklődni szeretnék, hogy van-e még kiadó szoba Croydonban. Egyedül vagyok, de nem probléma, ha többágyas szobába kerülök.
Mennyi időre kell minimálisan kivenni a lakást? Ez rendes albérletként működik, szal kaphatok erre a címre NI numbert? Milyen környéken van, könnyen lehet munkát találni?
Légyszi gyorsan válaszoljatok, már szorít az idő Mosoly
Előre is köszi!

Van helyem, keress priviben.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 22:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szombattol van pár helyem, dupla és tripla szobában.
Ha érdekel írj privit.
Vissza az elejére
Izsoizsi
Újonc
Újonc

Tartózkodási hely: Budapest 1135 Reitter Ferenc utca 10/b 1. emelet 1. ajtó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 17:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sürgősen keresek két személyre
aachilleus@freemail.hu
nagy.petertamas@chello.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 28, 29, 30  Következő
11 / 30 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban