Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
Elküldve: 2006. November 16. Csütörtök, 20:49 Hozzászólás témája: ..
Én éppenséggel megyek, de szilveszterre már vissza is jövök. Kíváncsi vagyok egy igazi Londoni szilveszterre... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
Elküldve: 2006. November 18. Szombat, 20:43 Hozzászólás témája: London
"London! Steaming metropolis of grot, grime, grit, gunk and gunge, mugging, Molotov coctails, rape, footnall hooligans, bombs and assasinations. Dr Johnson said, 'He who is tired of London is tired of of life' - fuck him. Faceless monstrous buildings thrust mindlessand screaming up to the sky, a style knownas Art Leggo. Buildings that, because of their sterility, denied the artisan work, the woodcarver, the marble and stone mason, the marquetry expert, the brass inlayer, the ironcraft master, the plaster moulder - all now lost in the four million unemployed. Architecture was dead, construction was in, slot square A into slot B continue upwards and voilá! An enclosed spacewith glass. Classic London squares systematically ruined - vistas of St Paul's blocked out. The cause of conservation in only just alive. How can there be any strength in depth when one day Michael Heseltine is Secretary for the Environment, his task to conserve, next he is Minister for War, whose job it is to destroy, next, he's not a minister at all! A big laugh. Even the heir apparent, who can't stand what they are doing and speaks out, he won't stop it. Even as he speaks the Seifert clan are designing a monstrous edifice that will destroy and dwarf the Limehouse area. The conscience of the nation is made up of money and money alone, it seems the whole city exists on a tightrope of finance, a dollar drop in the price of oil and the brokers swallow Valium and shit themselves. Jesus, is this the lot you died for? The young innocent and the confused take to drugs and end up in asylums. This is the city that will welcome Lalkakas. At this moment they werebeing awakened from their betel-nutted dreams."
Spike Milligan /1987!!!/ _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
Elküldve: 2006. November 20. Hétfő, 20:06 Hozzászólás témája: kite újra
A napokban sikerült végre megreptetnem a régebben emlegetett rogallo típusú irányítható kite-t. Itt egy kép az "ínyenceknek".
_________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
Elküldve: 2006. November 24. Péntek, 20:53 Hozzászólás témája: ..
Mondtam már, hogy "imádom"a magyar mentalitást?!
Amikor ezer éve halott topicokat hoznak fel reménytelenül, vagy kreálnak minden füttyszóra önállóan egyet, ami kb 3 hozzászólásután hónapokra elsüllyed, ahelyett, hogy inkább meglévő és látogatott topicokat használnának ésszerűen... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
Elküldve: 2006. November 25. Szombat, 15:48 Hozzászólás témája: Re: ..
plum1 írta:
Nem vesztem el,
Hááááát... Mindenesetre a Skypen nem szólongatlak, ígéretem szerint. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
Elküldve: 2006. November 25. Szombat, 23:44 Hozzászólás témája:
Petrik írta:
.
Jóbarát, Te már csak tudod a nagy igazságot, hiszen amióta tag vagy (szűk fél éve) rengeteg érdemi hozzászólással gyarapítottad már ezt a fórumot.
Na de hagyjuk, NEKEM nem kenyerem a személyeskedés... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
Csatlakozott: Oct 05, 2006 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. November 28. Kedd, 15:11 Hozzászólás témája: Re: ..
Tudod csak küzdés van 1000-rel a fentmaradásért,és nemsokára derűl majd ki hogy megérte-e a fél életemet rászentelni a munkámra!És ez lesz majd az utolsó csepp a pohárba.....
Elküldve: 2006. December 23. Szombat, 19:11 Hozzászólás témája: ..
Én is Kellemes Karácsonyt Kívánok mindenkinek.
Ennél egy jóval hosszabb hozzászólást akartam írni karácsony alkalmából, de most nem visz rá a lélek. Majd talán karácsony után... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban