Elküldve: 2006. November 24. Péntek, 17:19 Hozzászólás témája: Mikulas
Ez tok aranyos!
"A Londoni Magyar Gyermekcsoport iden is megrendezi a Magyar Mikulas/Karacsony unnepseget December 10-en, Vasarnap (du 2-5ig). Zenes-meses fomusor, gyerekeloadasok es neptanc bemutato mellett Miklos bacsi termeszetesen ajandekot is hoz annak aki elore jelzi a jelenletet a kovetkezo e-mail/telefonon: teel@apu.hu, 020 8869 9648. Cim: 154 Hollan Park Avenue, London, W11 4UH
Belepo: £6/tagoknak, £7/nem tagoknak
Gyerekeknek rajz & versiro verseny van hirdetve ("Amikor meg Mikulas bacsi is gyerek volt" cimmel), illetve a szulok altal hozott bejgliket is elbiraljak!
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 792 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. November 25. Szombat, 9:32 Hozzászólás témája:
Enci írta:
Van valami link ezzel a Télapó műsorral kapcsolatban ahol megnézhetném bővebben?Lehet hogy elvinnám a kicsiket.
Köszike
Keresd meg Dora Trokan-Paul-t az iWiW-en, biztos tud segiteni, szerintem o az egyik szervezo, tegnapelott agitalt, hogy legyek Mikulas , merthogy engem tutin nem ismernek a gyerekek.
Mi jo par eve voltunk, akkor kellemes kis osszejovetel volt vagy 30 gyerekkel es majd 2x annyi felnottel.
-seci
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 792 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. November 25. Szombat, 10:27 Hozzászólás témája:
seci írta:
Enci írta:
Van valami link ezzel a Télapó műsorral kapcsolatban ahol megnézhetném bővebben?Lehet hogy elvinnám a kicsiket.
Köszike
Keresd meg Dora Trokan-Paul-t az iWiW-en, biztos tud segiteni, szerintem o az egyik szervezo, tegnapelott agitalt, hogy legyek Mikulas , merthogy engem tutin nem ismernek a gyerekek.
Mi jo par eve voltunk, akkor kellemes kis osszejovetel volt vagy 30 gyerekkel es majd 2x annyi felnottel.
-seci
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban