Elküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 21:54 Hozzászólás témája:
[quote="Artin"]
kicsiEn írta:
Üdv!
Mondjuk egy kolbasz?
A Camden High Streeten van/volt egy hentes. A multkor lattam egy hentesboltot, de ott csupa sotetboru dolgozott. Valoszinuleg nem echte angolok voltak.
Kolbász jó lesz, köszönöm, majd fonok belőle kerítést!
Ha csupa sötét bőrű volt, akkor lehet, hogy halal boltot láttál, nem? Oda nem vennének fel, mert nem vagyok muszlim, olyan érdekelne mint ami nálunk egy sima húsbolt, az lenne fontos, hogy lássam mit és hogyan csinálnak a kollégák. Tudom, hogy másképp bontják a húst és máshogy pakolják a pultot, de ez nem akkora különbség, hogy ne tudnám megcsinálni. Tényleg magyar hentes nincs véletlenül arra? _________________ "...aztán tevére ülnek és maláriások lesznek, mert nekik látni kell hogy fekszenek mumiásan dobozolva a valódi egyiptomiak. (A sírnak használt, piramidon nevü hegyes tabletták a sivatagban találhatók ásatás révén. )"
Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
Elküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 21:59 Hozzászólás témája: ..
Én tudok párat Winchesterben és Farehamban... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
Elküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 22:03 Hozzászólás témája: Re: ..
hadnagy írta:
Én tudok párat Winchesterben és Farehamban...
magyar hentest? hú, az nagyon királyos lenne, rögtön elárasztanám Őket önéletrajzokkal. _________________ "...aztán tevére ülnek és maláriások lesznek, mert nekik látni kell hogy fekszenek mumiásan dobozolva a valódi egyiptomiak. (A sírnak használt, piramidon nevü hegyes tabletták a sivatagban találhatók ásatás révén. )"
Elküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 23:04 Hozzászólás témája: ..
Nem tudom, hogy magyar-e mert nem mentem be megkérdezni.
De stílusra nagyon hasonlóak, mint az otthoni boltok (ezzel együtt gondolom echte angolok). _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
Elküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 23:13 Hozzászólás témája: Re: ..
hadnagy írta:
Nem tudom, hogy magyar-e mert nem mentem be megkérdezni.
De stílusra nagyon hasonlóak, mint az otthoni boltok (ezzel együtt gondolom echte angolok).
No mindegy, nem baj. A nagyobbik gáz, hogy Uncle Gugli sem talált, bár USA és Új Zéland is teli van magyar hentessel.
Viszont mivel ugyis asszonnyal mennék és neki szinte biztos, hogy jobb állás akadna (gyógymasszőr) ezért valószínüleg egyszerübb nekem alkalmazkodni és ott keresni állást, ahol ő kap. Ilyenformán tök mindegy, hogy hová kerülünk a minimálbért talán megkapom. _________________ "...aztán tevére ülnek és maláriások lesznek, mert nekik látni kell hogy fekszenek mumiásan dobozolva a valódi egyiptomiak. (A sírnak használt, piramidon nevü hegyes tabletták a sivatagban találhatók ásatás révén. )"
Elküldve: 2006. November 24. Péntek, 0:11 Hozzászólás témája: ..
Nem akarlak lelombozni, de a gyógymasszőrségre se nagyon építsetek, mert nem sok ilyen irányú hirdetést láttam még itt eddig. Sőt, sajnos úgy figyeltem meg, hogy erős túlknálat van belőle, főleg a nagyobb városokban (márpedig csak ott van elegendő potenciális páciens). _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
Elküldve: 2006. November 24. Péntek, 0:30 Hozzászólás témája: Re: ..
[quote="hadnagy"]Nem akarlak lelombozni, de a gyógymasszőrségre se nagyon építsetek, mert nem sok ilyen irányú hirdetést láttam még itt eddig.
Nem tudom, ezt éppen most keresgélem és azt látom, hogy a szépségszalonok a minimálbért adják, ez nem jó. Viszont találtam olyat ami az egészségügyben van, az kicsivel jobban fizet. Nem sürgős az ügy talán tavasszal tudunk menni. Addig csipegetem az infókat, hátha lesz jobb. De ha ez bedől, akkor megyünk Dubaiba, az a másik nagy álom. Illetve csak az.... _________________ "...aztán tevére ülnek és maláriások lesznek, mert nekik látni kell hogy fekszenek mumiásan dobozolva a valódi egyiptomiak. (A sírnak használt, piramidon nevü hegyes tabletták a sivatagban találhatók ásatás révén. )"
Ez az a fórum amit arról ismersz meg hogy nem pörög ........ sőt !!!
Minnél jobban erőlteted annál jobban nem pörög
De ........ never mind ....... ettől még azért eldöcög a coach
üdv nektek
Ezt viszont en nem tudtam, marmint hogy Jozsefnek is hivtak. Mindenhol csak Biro Laszlokent lattam leirva, a Jozsefet soha. Most okosabb lettem. Koszi Frenky. Amugy hamar a neveknel tartunk, van egy fulop szigeteki ferfi aki itt dolgozik nalunk, ot is Frenkynek hivjak. Frenky nem ismered veletlenul??
Én meg csak Józsefként láttam halottam a nevét ... ezért irtam amit .
Nem nem ismerem .... de kérdezd meg tőle hogy esteleg ő ismer e engem .
Közbe meg azon "röhögök" hogy már régóta nem arról szól eza topik se , aminek készült ..........................kicsit szét lett offolva
A coach szó a magyarországi Kócs község nevéből származik, ahol az első kocsit készítették! coach=kocsi.
Csak ezért regisztráltam! No mindegy, most már akkor én is keresek valami melót Londonban:
Végigböngésztem a fórumot, nagyon jó ötleteket kaptam a munkavállalással kapcsolatban.
Köszi mindenkinek aki veszi a fáradtságot, hogy leírja a tapsztalatait.
Hi kicsiEn !
Szuper a hozzászólásod,valóban Kocs községről van szó /rövid o-val./
Csak a történeti hűség kedvéért,nem kötözködésből.Ez község Komárom megyében van,kb.10 km.-re Tata városától.A minap jártam arra,én
személy szerint megértem a kocsi polgárokat,mert a főutcájuk elég meredek,ezért aztán inkább feltalálták a kocsit,hogy ne kelljen feltolni a
nehéz terheket a honpolgároknak,mert az erőlködéstől térdig lógna a szemük.
Üdv:
goalkeeper
- János bácsi,mit adna egy jó dugásért ???
- Azért semmit Julcsi,de egy kemény farokért ezta kocsit a két lóval !!!!
Elküldve: 2006. November 24. Péntek, 19:48 Hozzászólás témája: Újoncok kifelé
[quote="kicsiEn"]
Artin írta:
kicsiEn írta:
Üdv!
Mondjuk egy kolbasz?
A Camden High Streeten van/volt egy hentes. A multkor lattam egy hentesboltot, de ott csupa sotetboru dolgozott. Valoszinuleg nem echte angolok voltak.
Kolbász jó lesz, köszönöm, majd fonok belőle kerítést!
Ha csupa sötét bőrű volt, akkor lehet, hogy halal boltot láttál, nem? Oda nem vennének fel, mert nem vagyok muszlim, olyan érdekelne mint ami nálunk egy sima húsbolt, az lenne fontos, hogy lássam mit és hogyan csinálnak a kollégák. Tudom, hogy másképp bontják a húst és máshogy pakolják a pultot, de ez nem akkora különbség, hogy ne tudnám megcsinálni. Tényleg magyar hentes nincs véletlenül arra?
Hi kicsiEn !
Ne csinálj ebből akkora problémát,a disznót mindenképpen bontani kell,
ahogy a vevő megrendeli - természetesen józanul,mert akkor úgy jársz mint az egyszeri hentes,aki addig bontotta a disznót,amíg nem maradt sonka,ezért aztán a TESCO-be kellett sonkát venni a disznóöléshez.
Egy másik hentes meg - szintén illuminált állapotban - leszúrta a disznót,
majd a dolgok folyamodványaként a szalmával pörzsölni kezdte.Úgy látszott azonban,hogy a disznó ezt rossz néven vette,és elkezdett rohangálni az udvaron az égő szalmaboglyával a hátán.
Ekkor találták fel a HOT DÖG-öt.
Üdv:
goalkeeper
- Hentes úr,van felsál ?
- Nincs.
- Hát lapocka ?
- Az sincs.
- Talán karaj ?
- Kifogyott !!!
Főnök:
- Józsikám !!! Ki az aki ennyire válogat ????
Elküldve: 2006. November 24. Péntek, 19:54 Hozzászólás témája:
Hali!
A hosszú Ó-val mellényúltam, nincs vita. Jár a pont. valami régi emlék volt és csak beugrott amikor a kérdést olvatam. Mivel intelligens és érdeklödő ember vagyok, gyorsan regisztráltam, hogy elmondhassam. _________________ "...aztán tevére ülnek és maláriások lesznek, mert nekik látni kell hogy fekszenek mumiásan dobozolva a valódi egyiptomiak. (A sírnak használt, piramidon nevü hegyes tabletták a sivatagban találhatók ásatás révén. )"
Ne csinálj ebből akkora problémát,a disznót mindenképpen bontani kell,
ahogy a vevő megrendeli - természetesen józanul,mert akkor úgy jársz mint az egyszeri hentes,aki addig bontotta a disznót,amíg nem maradt sonka,ezért aztán a TESCO-be kellett sonkát venni a disznóöléshez.
Egy másik hentes meg - szintén illuminált állapotban - leszúrta a disznót,
majd a dolgok folyamodványaként a szalmával pörzsölni kezdte.Úgy látszott azonban,hogy a disznó ezt rossz néven vette,és elkezdett rohangálni az udvaron az égő szalmaboglyával a hátán.
Ekkor találták fel a HOT DÖG-öt.
Üdv:
goalkeeper
Szia!
Így már én is jártam egyszer, kezdő koromban elhívtak egy disznóvágásra, hogy segítsek a csontozásban. megcsináltam úgy, ahogy tanultam, vagyis egy deka húst sem hagytam a csonton, hiszen az üzletben így kell. Viszont kiderült, hogy Ők húsoscsontra számítottak a levesbe. Kis híján megvertek a vidéki atyafiak!
Amúgy valójában sajna máshogy bontanak az angolok, néhány fényképen láttam, persze megtanulható ez is kb. két nap alatt. A kérdés, hogy így felvesz-e valaki? A halal bolt meg ugye más ügy, oda pláne nem kellek. _________________ "...aztán tevére ülnek és maláriások lesznek, mert nekik látni kell hogy fekszenek mumiásan dobozolva a valódi egyiptomiak. (A sírnak használt, piramidon nevü hegyes tabletták a sivatagban találhatók ásatás révén. )"
Csatlakozott: Feb 27, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 22:06 Hozzászólás témája:
tud valaki abban segíteni h brit telszámot,egy sima kártyás mobilra hol vehetnénk? kb mennyi? itthon szerintetek nincs vagy kinn nem lehet engem a t-mobiloson elérni?
elv a hosszabb távúnál kell h legyen amin felhívhatnak a munkaadók,de én ,,csak,, 1,5 hónapra mennék ki nyárimunkára.Van valakinek ötlete?
kösszi
Csatlakozott: Aug 11, 2006 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 23:51 Hozzászólás témája:
Messi írta:
tud valaki abban segíteni h brit telszámot,egy sima kártyás mobilra hol vehetnénk? kb mennyi? itthon szerintetek nincs vagy kinn nem lehet engem a t-mobiloson elérni?
elv a hosszabb távúnál kell h legyen amin felhívhatnak a munkaadók,de én ,,csak,, 1,5 hónapra mennék ki nyárimunkára.Van valakinek ötlete?
kösszi
Szia!
Brit telefonkartyat magyar telefonba csak ugy tudsz beletenni, ha fuggetlenitve van, vagy pedig veszel itt egy feltoltos telefont kartyaval egyutt, kb 50 font, ami asszem le is beszelheto. Ha van fuggetlen telefonod, akkor 10 fontert mar tudsz feltoltokartyat venni (Mobile World, jelenleg ezzel a legolcsobb a hazatelefonalas, vonalasra, viszont a terereje eleg ingadozo) de ez is valtozo, attol fugg hova szeretnel olcsobban telozni.
T-mobilis telefonon is el tudnak erni, csak azert kemeny penzeket kell fizetni. Be kell kapcsoltatni a telefonon a roaming szolgaltatast, lennie kell minimum 1125 Ft-nak a kartyadon, ha hivast fogadsz 102 Ft/perc amit neked kell fizetni, valamint hivasinditas 240 ft/perc, sms 78 ft!De mindezt megnezheted a t-mobile honlapjan!
Ugyhogy szerintem erdemesebb egy fuggetlen telefonnal jonni es venni egy feltoltos kartyat barmelyik Carphone Warehouse-ba (itt az osszes szolgaltato egy helyen megtalalhato es ki tudod valasztani a neked megfelelot)
Elküldve: 2007. Július 7. Szombat, 22:14 Hozzászólás témája:
Sziasztok,
sajnalattal latom, hogy a topic elfogyott. Ez egy nagyszeru topic, akar "off-os" akar nem, orom volt olvasni. Lehet, hogy nyitni kellene egy "Rendkivul erdekes" cimu topicot ..
na, megyek is kiserletezni, fel akarok talalni valamit.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban