Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Motoros futár

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 6:51    Hozzászólás témája: Motoros futár Hozzászólás az előzmény idézésével

Most találtam:

chabss@aol.com
Dominos Pizza shopba keresek motoros futarokat azonnali kezdessel.Nyelvtudas nem szukseges,tudj koszonni meg ismerd a szamokat.a hely belmont eszak nyugat london.szukseges vagy magyar nagymotoros jogsi vagy mar itteni provisonal.Surgos!!!Hivhatsz a 07782262478 Csaba.Koszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 19:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ismerősöm Dominóban dolgozott futárként néhány hónapig, több magyarral együtt. Az alatt a néhány hónap alatt kétszer mentek neki autóval, és egyszer 3 néger srác kirabolta, majdnem megkéselte. Rögtön kilépett.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 6:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretsz motorozni?
2 motoros pizzafutárnak lenne helye észak- Londonban (Barnet).
Pénz 5.05, motort, ruhát, bukót adnak.
Ha van kérdés, szólj!
Email: ata@ninja.hu
mobil: 078 372 09 154
Vissza az elejére
Polli
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 10. Kedd, 15:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!

Ha valaki tud kerlek segitsetek, munkat keresek mert munkanelkuli lettem. Barmilyen munka erdekel pl: konyhai munka futarkodas stb.. szoval valamilyen ketkezi munkara gondoltam mert jarok suliba de az angolom meg nem tokeletes:) szoval ha valaki tud esetleg akkor kerlek szoljatok. Koszi
Krisztian
Email:pancser123@yahoo.co.uk
tel:07758761014

Egyebkent East-Londonban vagyok Walthamstow-ba, de a bejaras termeszetesen nem akadaly
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 14. Szombat, 14:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Finsbury Parknal elhaladtam emellett a hirdetes mellett, gondoltam felirom, hatha jo lesz majd valakinek.

" Delivery man wanted (full time/part time).
Phone Mr Rahman 07861653491 (10am-12pm) or 02072817220 (5pm-11pm). "

Az etterem neve: Mela Contemporary Indian Cuisine, a Stroud Green Road-on van (N4), nem messze a Stroud Green Road- Upper Tollington Park (N4) keresztezodestol -itt a sarkon van egy Nando's
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 14:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Okt 18-an raktak fel, hivd az illetot a lenti szamon:

A Tufnell parki metromegallo kozeleben Pizza Hut-nal Driver allas.
Angol jogsi szukseges.

Altalaban este 5-6 ora korul van kezdes.Es tizig tizeneggyig kell dolgozni.
A fizetes 5.35 a minimalber plussz a borraalo.
Egy part time jobot kereso embert keresunk.
A fonokkel jo viszonyban vagyok.
Ha valakit komolyan erdekel hivjon fel, vagy hagyjon uzenetet
A szamom
07758747971

Zoli
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 15. Szerda, 21:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Camdeni Pizza Hut-nal van Driver allas.
Olyanok jelentkezeset varjak, akik tudnanak dolgozni csutortoktol -vasarnapig, tudnanak dolgozni karacsonykor is.
menjetek be es erdeklodjetek!

http://www.allinlondon.co.uk/restaurants/restaurant-1500.php
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban