Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

kérdések
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
scguy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 3. Kedd, 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Magam is kulfoldon elo magyar vagyok.Gyakran olvasom a forumot mert erdekel milyen az elet Londonban es kornyeken....Egy valamire meg nem talaltam valaszt, megpedig arra hogy amikor az oraberrol beszelunk legyen az pl 6 pound orankent vagy 16000 evi, brutto vagy netto osszegrol van szo?Es ha ebbol meg vonnak akkor az mennyi?Koszi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 4. Szerda, 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fizetést mindig bruttóban jelölnek meg. Levonásokért keresd meg az 'Adózás és ezzel kapcsolatos kérdések' topikot.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 4. Szerda, 19:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

scguy írta:
Sziasztok!
Magam is kulfoldon elo magyar vagyok.Gyakran olvasom a forumot mert erdekel milyen az elet Londonban es kornyeken....Egy valamire meg nem talaltam valaszt, megpedig arra hogy amikor az oraberrol beszelunk legyen az pl 6 pound orankent vagy 16000 evi, brutto vagy netto osszegrol van szo?Es ha ebbol meg vonnak akkor az mennyi?Koszi.

Evi 16000 kb havi 1000 font korul van netto...
Vissza az elejére
Initiale
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 21:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kerdesem a kovetkezo - ? 145.000 ert elado egy 1 szobas lakas del-kelet londonban. (a ? jel az a font szimbolum.)
szamolgatok es nem jon ki sehogy az osszeg Szomorú tud vki segiteni?
azert nem ertem mert 1font kb 398 namost 145*398=57710ft ez keves penz a lakasert
ha 145000*398=57710000ft ez brutal ar 1 szobaert
a harmadik variacio ha 1450*398=577100 ez meg megint olcsonak tunik.
szoval hogy kell ezeket az ingatlan arakat nezni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 21:21    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Initiale írta:

Kapaszkodj meg! Ez a helyes megoldás.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 22:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Initiale írta:
kerdesem a kovetkezo - ? 145.000 ert elado egy 1 szobas lakas del-kelet londonban. (a ? jel az a font szimbolum.)
szamolgatok es nem jon ki sehogy az osszeg Szomorú tud vki segiteni?
azert nem ertem mert 1font kb 398 namost 145*398=57710ft ez keves penz a lakasert
a harmadik variacio ha 1450*398=577100 ez meg megint olcsonak tunik.
szoval hogy kell ezeket az ingatlan arakat nezni?

Nem csak szoba, gondolom van benne wc, furdo, konyha is. Az mar nem csak 1 szoba. De ezek az ingatlan arak londoban, es van egy rossz hirem, meg csak dragabb lesz. Amugy a kelet, del kelet resz a 2012 olimpia helyszine lesz, igy ott meg dragabb szerintem.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 23:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

Igen, ennyi. Ez a szomoru teny, ilyenek a londoni lakasarak.

Az egy szobas lakas itt masfel szobasat tesz, vagyis egy haloszoba, plusz nappali.

Egyebkent elarulom, hogy 145K nagyon is olcso egy ilyen lakasert, valoszinuleg nem lehet valami felyes a kornyek, ahol ez van. Az egy szobas lakasok ott, ahol en lakom joval 200K folott kezdodnek..
Vissza az elejére
Paki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 14. Kedd, 10:55    Hozzászólás témája: Pontosítva ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sokat kalandozom, de egyszerüen nem jutok a végére. Ha valaki meg tudná mondani, hogy építészként gyakorlattal (tervező), milyen fizetést lehet kapni? Persze eleinte csak mint rajzoló. Addigra jó angollal.

Nézegettem az álláskereső oldalakat, de nem tudom, hogy pontosan mi fedi le a végzettségem. Fontos lenne a dontésem meghozatala végett!

Kérem segítsetek!!

Köszönettel: P.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. November 14. Kedd, 11:48    Hozzászólás témája: Re: Pontosítva ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Paki írta:
Sziasztok!

Sokat kalandozom, de egyszerüen nem jutok a végére. Ha valaki meg tudná mondani, hogy építészként gyakorlattal (tervező), milyen fizetést lehet kapni? Persze eleinte csak mint rajzoló. Addigra jó angollal.

Nézegettem az álláskereső oldalakat, de nem tudom, hogy pontosan mi fedi le a végzettségem. Fontos lenne a dontésem meghozatala végett!

Kérem segítsetek!!

Köszönettel: P.

huuu elfelejtttem neked irni:( bocsi
a kedvesem 1 eve dolgozik egy irodanal....alap fizuval vettek fel anno....mondvan ha bizonyit akkor emelik...azota emeltek tan 4szer, ha jol emlekszem....az alap fizu jott ki 1100-re havonta...levonasok utan...ennyit szerintem mindenhol megadnak...utanna csak rajtad all hogy mennyire emelik meg, es mit tudsz kialkudni:)
A riba oldalan utanna tudsz olvasni hogy a kepesitesed part mennyinek felel meg.....mivel nem ismered a helyi szabalyokat...lehet hogy azzal jarsz legjobban ha tervezoi munkakra jelentkezel leginkabb...kiviteli tervekhez mar kellenek a helyi szabalyok is...tudok kuldeni irdoak cimet akik ilyen munkakat kozvetitenek...de arra keszul fel, hogy eleg hosszu folyamat....anno mi is a szerencse folytan talaltunk egy honap alatt munkat:)....regiztraltunk csomo helyen....es voltak olyanok akik fel ev utan ajanlottak munkat....
na ha van kerdes...akkor csak nyugodtan...megprobalok segiteni:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Paki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 14. Kedd, 20:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia xtazi!

Akkor most egy kicsit belemennék jobban. A Kedvesed is epitesz, ha jol ertelmeztem. Miket csinal? Milyen programmal dolgozik? Mennyire toleransak? Szerinte, szerinted jok vagyunk kinn a vegzettsegukkel?
Ez lehet hogy most bandzsa, de mi az a RIBA oldal? A tobbi kerdest meg fogalmazom!

Te mit dolgozol?

Elore is, koszonon, udv: P.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HattoriHanzo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 16. Csütörtök, 13:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv,

Az lenne a kérdésem, hogy valaki állt-e már kapcsolatban egy bizonyos GEORGE CHALMERS-sel, illetve a hotel-jobs-scotland.com nevű céggel (Unit 4, Alloa Business Centre, Whins Road, Alloa, FK10 3SA, Scotland)?
Ha igen, akkor mennyire megbízhatóak, korrektek, segítőkészek? Vele vettem fel a kapcsolatot, telefonban normálisnak tűnik, de ha valakinek van kézzelfogható tapasztalat, azt szívesen elolvasnám.
Vissza az elejére
scguy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 12. Kedd, 17:18    Hozzászólás témája: Hello! Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt londoni honfitarsak!

Kerdes:Szerintetek mennyire telitett a munkaeropiac Londonban?
A 600 ezer bevandorlobol szerintetek mennyi maradt londonban?
Erdemes meg Londonnal probalkozni,vagy inkabb "videkkel"? Kérdés
Koszi!
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 12. Kedd, 22:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

scguy!

Mi a szakmád,vagy mi az,amit csinálnál? London mindenkinek egy rejtély,szóval, nem lehet előre megmondani,hogy mennyire jön be........(kivéve,ha fix melóra mész ki)így nézd, hogy mennyire vagy rugalmas,meddig bírnád cérnával és pénzzel?? Nevető
Vissza az elejére
scguy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 15. Péntek, 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
scguy!

Mi a szakmád,vagy mi az,amit csinálnál? London mindenkinek egy rejtély,szóval, nem lehet előre megmondani,hogy mennyire jön be........(kivéve,ha fix melóra mész ki)így nézd, hogy mennyire vagy rugalmas,meddig bírnád cérnával és pénzzel?? Nevető

Jelenleg mi az USA-ban vagyunk,de gondolkozunk rajta hogy atmenjunk e Londonba vagy kornyekere mert itt egyre nehezebb a papirok nelkuli elet.Nem vagyok megorulve az otletert- mert hat ki megy szivesen az ismeretlenbe-de lehet hogy muszaj lesz.
Ha valaki esetleg atment mar az USA-bol irjatok a tapasztalatokrol legyszi!
Koszi
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 16. Szombat, 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Jelenleg mi az USA-ban vagyunk,de gondolkozunk rajta hogy atmenjunk e Londonba vagy kornyekere mert itt egyre nehezebb a papirok nelkuli elet.Nem vagyok megorulve az otletert- mert hat ki megy szivesen az ismeretlenbe-de lehet hogy muszaj lesz.
Ha valaki esetleg atment mar az USA-bol irjatok a tapasztalatokrol legyszi!

Ha mar az USA-ban vagytok, akkor feltetelezem, hogy beszeltek angolul, ami elonyt jelent, mert nagyon sokan ugy gondoljak, hogy zero angoltudassal probalkoznak.
Ha mar egyszer kulfoldon probaltal meg ervenyesulni, akkor azt is feltetelezem, hogy elegge talpraesett vagy, megallsz a sajad labadon, es nem ijedsz meg a sajat arnyekodtol.
Ha az ember munkat akar, azert menni kell, keresni kell, ami erofeszitest jelent, de vegen majd talalsz valamit. Szerintem az USA-ban mar ezt megtanultatok es tudjatok. Ha mar eze a keszsegetek megvan, akkor nem lesz baj Londonban sem, majd talaltok valamit.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Következő
4 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban