| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
viko3 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 14. Kedd, 19:54 Hozzászólás témája: Budapestre busszal |
|
|
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki?Hogyan tudnék Londonból hazajönni busszal?Hol tudok ez után nézni?Mert az utazási irodáknál csak oda vissza utat találtam.Én viszontLondonból Budapestre szeretnék eljutni busszal.
Ha valaki tud segítsen!Előre is köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. November 14. Kedd, 20:11 Hozzászólás témája: Re: Budapestre busszal |
|
|
| viko3 írta: | Sziasztok!
Tudna segíteni valaki?Hogyan tudnék Londonból hazajönni busszal?Hol tudok ez után nézni?Mert az utazási irodáknál csak oda vissza utat találtam.Én viszontLondonból Budapestre szeretnék eljutni busszal.
Ha valaki tud segítsen!Előre is köszönöm |
Eurolines-szal haza tudsz menni konnyen. Kb 50 font korul van az ut, a Victoria coach stationrol indulnak a buszok napi rendszeresseggel. Elotte 1 oraval kell ott lenni es becsekkolni.
Kemeny 27-28 ora, vigyel fuldugot, hogy tudj alaudni, az a kis szemellenzo is segit, amit a repulokon adnak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ml855 Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 2. Vasárnap, 7:43 Hozzászólás témája: |
|
|
hello
csak a victoria nal lehet megvenni a eurolines jegyemet? (national express nel nem?) mert itt vagzok most bristol ba eshat a jegz miatt felmenni londonba necces. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 2. Vasárnap, 20:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| ml855 írta: | | csak a victoria nal lehet megvenni a eurolines jegyemet? |
Az interneten, vagy talán még telefonon is meg tudod venni, aztán az utazás napján felveszed a Victoria-n.
http://www.nationalexpress.com/eurolines/home/hp.cfm
Jó utat
Peter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ml855 Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 6. Csütörtök, 11:50 Hozzászólás témája: |
|
|
helo
nekem sikerult a nat expres nel megveni a nemztekozi menetjegyemet de asszem fizetnem kell mayd meg a be csekkolasnal+3fontot.
a csaj azt mondta minden ok en is ebben bizok bar a jegy tok mashogz nez ki mint amit MO.n adtak
jah es a busz nem 792es hanem 191es szted okes a dolog?
thx |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dettylope Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 22. Kedd, 18:54 Hozzászólás témája: hm |
|
|
Mertakkarvalakibusszalmeni vagyvonatalamikorsokkal dragabb es meglehet halni a buszon v vonaton annyi ora allat arepulo meg max 2 ora allatt othon van es nem kerul 50 fontba a jegycsak oda:) :)vices eserdekes |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|