Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Barátkozás GATWICK környékén

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
pedrohg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 4. Szombat, 16:23    Hozzászólás témája: Barátkozás GATWICK környékén Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha van még valaki Gatwick környékén, az irjon vagy hivjon. Nincs kivel megünnepelni a szülinapomat, ami jövő héten esedékes és csak jó lenne kimozdulni kicsit, nemcsak mindig ez a meló Kacsintó
Pedro
07737144153
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 4. Szombat, 21:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello! Végre, Te vagy a második, aki közelemben lakik.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
pedrohg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 9. Csütörtök, 1:08    Hozzászólás témája: Eljott a ,nagynap, Hozzászólás az előzmény idézésével

Síró vagy nagyon szomorú megiscsak egyedul kell meginnom ezt a finom francia bort ???? Szomorú
Evvi, en is orulok hogy Te is Crawley-ban laksz, akar ossze is futhatnank,
Ha adsz egy szamot is, folhivlak
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 9. Csütörtök, 22:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mikor lessz a szülinapod?
Vissza az elejére
pedrohg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 11. Szombat, 1:41    Hozzászólás témája: mar megvolt :-( Hozzászólás az előzmény idézésével

Evvi írta:
Mikor lessz a szülinapod?

9-en volt, tegnap
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 11. Szombat, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor gratula, de azért remélem találsz valakit, akivel iszol az egészségedre.
Vissza az elejére
mia122
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 18:16    Hozzászólás témája: helotok Hozzászólás az előzmény idézésével

szeasztok- enis Gatewick mellett dolgozom. ismertek arrafelee joo helyeket, pubokat?
Evvi, veled mar ezen az oldalon beszeltem, iga? hogy s mint vagy Crawleyban?
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 19:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia mia, sajnos emailt nem irtam, mert nem jutottam a géphez nagyon, viszont valamikor talizhatnánk. Addigis szia.
Vissza az elejére
mia122
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 20:11    Hozzászólás témája: okkej Hozzászólás az előzmény idézésével

sziaa
huuu az szupi lenne...mikor ernel ra?
en ojan 6ig dolgozom- Crawleyban- ugyhogy ha utana valamejik nap van idod, akkor beulhetunk egy sorre...hm? majd szolj,
papaaa
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 21:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én 5 felé végzek, ráérek ha nem vagyok fáradt. Mond te meg, hogy mikor.
Vissza az elejére
attila2005
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Április 10. Kedd, 21:43    Hozzászólás témája: Sziaszto Gatwick kornyekiek Hozzászólás az előzmény idézésével

Kozben londonbol lekoltoztem ide Reigate re azaz Gatwicktol nem messze ugyhogy ha valakinek van kedve a magyar tarsasagot o0sszerantjuk barmiben is baratsag, segitseg bulik, italozas... jok legyetek melozzatok sokat hogy utana bulizni tudjunk nagyokat.... Segitsegetekre barmikor szivesen allok attila
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 27. Péntek, 1:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, ujra itt vagyok! Egy idore eltuntem, sajnos...Ja...egyszer osszejohetnenk...
Vissza az elejére
mia122
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 7. Vasárnap, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok! vannak itt magyarok Gatwick kornyeken, akik szivesen talalkoznanak jokat dumcsizni egy sor mellett, vagy setalni, sportolni, kirandulni, szoval akarmit:-)

ha igen, irjatok nekem emailt: mia122@seznam.cz

koszii

Sziasztok

Mia
Vissza az elejére
killergirl
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 4. Vasárnap, 20:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Judit vagyok!! Southampton nagyon messze van?? en meg csak egy hete vagyok kinn, de mar nagyon hianyzik a magyar beszed,,,mivel angolul se tudok jol...kerlek irj!!
Vissza az elejére
raverhougather
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 30. Péntek, 22:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok en is gatwick kornyeken crawleyban tartozkodom attila 25 eves
, talalkozhatnank bulizhatnank is semmi gond,,
jelentkezzetek be hozzam raverhougather@yahoo.com
sziasztok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban