Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Administration Assistant Required

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 19:57    Hozzászólás témája: Administration Assistant Required Hozzászólás az előzmény idézésével

Administration Assistant Required
Energetic, enthusiastic, articulate, punctual, well presented individual with excellent communication skills required for this busy Estate Agent in Camberwell.

YOU NEED:
• Good organisational skills
• Polite telephone manner
• Good money handling skills
• Superb time management skills
• Experience desirable but not essential

WE OFFER:
• Basic salary
• Full training and support
• Friendly work environment
• 6 month probationary period
• 09:30 – 18:00 Mon to Fri
• 10:00 – 16:00 Sat

If you have the required skills and are available for an immediate start, apply now within or by sending your CV to dave@1stchoiceestates.co.uk or give a call on 07956883174
Post Cvs to 94 Coldharbour Lane, Camberwell, SE5 9PU indicate Administration Assistant Vacancy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 19:58    Hozzászólás témája: Heathrow Airport - Host/Hostess Required! Hozzászólás az előzmény idézésével

Heathrow Airport - Host/Hostess Required!
5 host/hostess kellene full time munkara a Heathrow airportra.

Munkakor:
Segiteni elmagyarazni az utasoknak merre van a Gate ahonnan utaznak
Hol lehet kajalni es bevasarolni
Egyeb special offer-ekrol tajekoztatast adni

Penz:
£15.500 + 5% BONUS, 4 het holiday
Pension scheme, Uniform, Parkolojegyet vagy vonatjegyet teritik

Kell:
Passport - work permit, Kozepszintu angol nyelvtudas, NI Number, Barattol referencia 3 evre vissza, ceg referencia 3 evre visszamenoleg.
Kozel legyel Heathrow-hoz!

Ha erdekel hivj a 078-43666886

Charlie
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 20:00    Hozzászólás témája: Bank Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak 1-2 otlet azoknak, akik itt elnek egy ideje, jol beszelnek Angolul:
Halifax recruitment line:0846072222
Barclays:08456026234
Natwest:08706064433
Royal Bank Of Scotland:08706007710
Bankoknal mindig van munka es orszagosan elerheto.
3-4 lepcsos felveteli van, kemeny telefon interjuk .Kezdo fizetes nem hatalmas de van karrier lehetoseg es mellette lehet pluszban pincerkedni.
Soha ne mondd el hogy a konkurenciahoz is jelentkeztel!!!

Legutóbb Enci szerkesztette (2006. Szeptember 27. Szerda, 7:01), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 17. Vasárnap, 13:41    Hozzászólás témája: Re: Bank Hozzászólás az előzmény idézésével

Szep-t 15-en lett feladva..

Tikarnofele kerestetik!
Sziasztok!
Egy ismerosom keres egy belevalo csajt,aki legalabb kozepfokon beszel angolul,ert a szamitogephez,Szereti a sportot (nyitott az uj dolgokra) baratsagos,jo a megoldokepessege..Ha ilyen vagy es melot keresel,hivd surgosen Katona Jozsit,mert akkor Teged keres!
Bovebb informacio Tole ezen a szamon: 078 942 00 544
Good luck!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 6:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss hirdetés!

Sales Administrator (Permanent) - URGENT!!!
We are currently looking for an experienced administrator to join our company. Experience in sales would be an advantage, but full training will be provided. Duties will include answering telephone calls, processing orders and other basic admin duties. Must have both excellent verbal and written English. Very competitive basic salary. If you are interested please e-mail me your CV to info@saxbylighting.com
Vissza az elejére
vjudy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 13:16    Hozzászólás témája: Re: Bank Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Csak 1-2 otlet azoknak, akik itt elnek egy ideje, jol beszelnek Angolul:
Halifax recruitment line:0846072222
Barclays:08456026234
Natwest:08706064433
Royal Bank Of Scotland:08706007710
Bankoknal mindig van munka es orszagosan elerheto.
3-4 lepcsos felveteli van, kemeny telefon interjuk de nekem sikerult, ket bank kozul is valaszthattam.
Kezdo fizetes nem hatalmas de van karrier lehetoseg es mellette lehet pluszban pincerkedni.
Soha ne mondd el hogy a konkurenciahoz is jelentkeztel!!!

Szia Enci,

Erdekelne, hogy mit ertesz nem nagy kezdo fizetes alatt, es hogy ezek milyen szintu/tipusu allasokat jelent? (Rengeteg munkakor van egy bankon belul is) Milyen vegzettseget kernek hozza? Konkret allashirdetes nelkul is felhivnad oket, v. csak meghirdetett allasra jelentkeznel?

Koszi,

Judit
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 23:29    Hozzászólás témája: Re: Bank Hozzászólás az előzmény idézésével

vjudy írta:

Szia Enci,

Erdekelne, hogy mit ertesz nem nagy kezdo fizetes alatt, es hogy ezek milyen szintu/tipusu allasokat jelent? (Rengeteg munkakor van egy bankon belul is) Milyen vegzettseget kernek hozza? Konkret allashirdetes nelkul is felhivnad oket, v. csak meghirdetett allasra jelentkeznel?

Koszi,

Judit

Ezt attol kerdezd, aki a hirdetest feladta, vagyis arra az emailre irjal. Enci csak bemasolja a hirdeteseket, amikre rakeres neten. Neki konkretan nincs koze ezekhez a munkakhoz.
Vissza az elejére
vjudy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 7:49    Hozzászólás témája: Re: Bank Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
vjudy írta:

Szia Enci,

Koszi,

Judit

Ezt attol kerdezd, aki a hirdetest feladta, vagyis arra az emailre irjal. Enci csak bemasolja a hirdeteseket, amikre rakeres neten. Neki konkretan nincs koze ezekhez a munkakhoz.

Ebben az esetben speciel ugy tunt, hogy ez az o szemelyes tanacsa es tapasztalata, ezert cimeztem a kerdest neki.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 7:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi! Én rontottam el! Nem az enyém.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 19:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Érdekes, nekem egyértlemű volt, hogy ezt nem Enci hirdeti... de talán azért, mert én már több százezer hirdetést láttam...
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Érdekes, nekem egyértlemű volt, hogy ezt nem Enci hirdeti... de talán azért, mert én már több százezer hirdetést láttam...

De harapos kedvedben vagy ma, Heni Mosoly
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 22:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En is azert gondoltam, hogy nem Enci ugye, mert mar eleg regota rontom itt a levegot, es nagyjabol tudom, hogy ki mivel foglalkozik, ki kivel van.
Vissza az elejére
acsavas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 11. Szombat, 14:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Andi vagyok. Nov. 3-an erkeztem Londonba nem nagy angol nyelvtudassal (Elementary). Magyarorszagon foleg irodai munkat vegeztem, de nem ilyedek meg a munkatol. Eddig nem sok sikerrel jartam a munkakereses teren. Elkellne egy kis segiteg.
Ha tudsz, elore is megkoszonom.

Email cimem: acsavas@citromail.hu

Udv.: Andi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban