Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 37, 38, 39  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gybea
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 30. Hétfő, 11:52    Hozzászólás témája: ?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tervezem, hogy legkésőbb januárban kimegyek én is Londonba. Itthonról gondolom nem is nagyon érdemes kinti munkát nézni, majd csak ott.
Segítsen nekem vki, hol tudok utánanézni, hogy mit kell vinni, kint ha segítségre van szükségem kihez fordulhatok stb.

mire készüljek fel??

nagyon köszönöm!

Bea
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 30. Hétfő, 14:17    Hozzászólás témája: Re: ?? Hozzászólás az előzmény idézésével

gybea írta:
Sziasztok!

Tervezem, hogy legkésőbb januárban kimegyek én is Londonba. Itthonról gondolom nem is nagyon érdemes kinti munkát nézni, majd csak ott.
Segítsen nekem vki, hol tudok utánanézni, hogy mit kell vinni, kint ha segítségre van szükségem kihez fordulhatok stb.

mire készüljek fel??

nagyon köszönöm!

Bea

Eloszor is csinalj egy jo angol CV-t, es irsz egy jo angol motivacios levelet hozza. Szerezz referenciakat emberektol, es azt is forditsd le.
Aztan elkezdheted felregisztralni magad munkakereso oldalakon, mint reed.co.uk, vagy monster.com, vagy kedz el nezegetni a gumtree.com-ot..
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 30. Hétfő, 14:21    Hozzászólás témája: Re: ?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
kint ha segítségre van szükségem kihez fordulhatok stb.

Ha valaki elakad a munkakeresesben, vagy CV gyartasban, vagy esetleg tovabbtanulassal kapcsolatban vannak kerdesei, akkor en ajanlom a Connexions Centre-t..

Nekem nagyon jo tapasztalataim vannak veluk..
http://www.connexions-direct.com/
Vissza az elejére
psion
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 31. Kedd, 11:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
én most végeztem angol tanfolyamon és szeretnék kijutni dolgozni.Milyen lehetöségeim vannak szerintetek?Nagyon szeretnék kint dolgozni és több évig.De nem tudom,hogy kezdjek hozzá.tanácsot pls
Ja és mi az az angol CV?
Vissza az elejére
Zsani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 31. Kedd, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Barátommal szeretnénk kimenni Londonba dolgozni min. fél évre (januártól). Tudnátok segíteni, hogy milyen esélyeink vannak?
A barátom alapszinten beszél angolul és németül, B és C kat. jogosítvánnyal rendelkezik. Gipszkartonszerelő és háztartási kisgépszerelő végzettsége van (3 év munkatapasztalat).
Én középfokú szakmai angol nyelvvizsgával, B kat. jogosítvánnyal rendelkezem. Jelenleg főiskolán tanulok (turizmus). Bármilyen munka érdekelne minket. Szerintetek milyenek az esélyeink, ha kimegyünk és ott keresünk munkát? Vagy esetleg tudnátok ajánlani egy megbízható közvetítő céget?
Valaki szeretne még januárban utazni?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 7:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss Hirdetés:

30 magyar sikeresen kezdett Shire Parkban a Boots-ban, 21 Northfleetben Sainsbury-ben, 15 Dartfordban ASDA-ban, es 20-30 emberre lenne szukseg enfieldi Iceland-ben.Angol kozepfoku ismeret szukseges,szallas biztositott, kezdes heti 10es csoportokban Nov 10.-20. kozott induloan, lanyoknak nem aktualis. Email: dartford.acmanager@yahoo.co.uk, Tel.:00447793624152, 00447737678913 - Szilagyi Robert
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 14:13    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

"Végre" egy hely, ahol a nőket diszkriminálják. Kacsintó
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 17:39    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
"Végre" egy hely, ahol a nőket diszkriminálják. Kacsintó

Gondolom kitalaltak valami roppant fontos dolgot, ami mentesiti oket a Sex Discrimination Act alol..
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 19:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hadnagy, bocsi tudom haragszol rám. A többit Skypeba, ha szóbaállsz velem.
Vissza az elejére
Paki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 10. Péntek, 8:49    Hozzászólás témája: Hogyan, mennyiből, hová? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Érik az elhatározás. Nem rossz itthon, de szeretnénk kinn megpróbálni.

Mint kinn élőktöltől azt szeretném megtudni, hogy mint építész (31), közepes angollal (de finomítom) milyen lehetőségem lenne kinn munkát találni.
A feleségem pszichológus.

Milyen kereseti lehetőségem van?

A hirdetett fizu az már Nettó?

Mennyi az a pénz, amiből esetleg a családot is fenn tudom tartani ( 2+1 -7 hónapos)

Van ilyen hogy GYES?

London vagy Anglia más részei?

Előre is köszönöm a segítséget!

András
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 10. Péntek, 17:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Aki ki akar menni:ha nem tud telefonon pl. bevándorló indiaiakkal spellingelni,elég nehéz lesz a dolga! Több akár kamu életrajzot is lehet csinálni, a lényeg, hogy amit beirsz,ahhoz értsél is egy kicsit.... Zavart Amit lediktálnak,ellenőrizd térképen, nehogy nemlétező címre menjél ki nagy költségen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Síró vagy nagyon szomorú
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 10. Péntek, 22:34    Hozzászólás témája: Re: Hogyan, mennyiből, hová? Hozzászólás az előzmény idézésével

Paki írta:
Sziasztok!

Érik az elhatározás. Nem rossz itthon, de szeretnénk kinn megpróbálni.

Mint kinn élőktöltől azt szeretném megtudni, hogy mint építész (31), közepes angollal (de finomítom) milyen lehetőségem lenne kinn munkát találni.
A feleségem pszichológus.

Milyen kereseti lehetőségem van?

A hirdetett fizu az már Nettó?

Mennyi az a pénz, amiből esetleg a családot is fenn tudom tartani ( 2+1 -7 hónapos)

Van ilyen hogy GYES?

London vagy Anglia más részei?

Előre is köszönöm a segítséget!

András

Nem tudom a Te eselyeidet megitelni, de a pszichologus felesegednek nem lesz konnyu elhelyezkednie a szakmajaban, azt biztosan mondhatom.

Iszonyat nagy a tuljenetkezes minden egyes pszichologus allasra, most eppen egy allasrol tudok, ami assistant psychologist pozicio lett volna, 6 honap fix contract es tobb, mint 300-an jeletkeztek ra. Innentol kezdve, kisebb csoda, ha az ember lehetoseget kap egy interjun, es az interjuk sem konnyuek itt ( ugy egyaltalan nem konnyu az esetekrol beszelni angolul).

Ha a felseged akar kezdeni valamit a szakmaban, akkor le kell regisztralni a British Psychological Society-nal, itt el kell fogadtatni a diplomajat, mert BPS regisztracio nelkul nem megy semmire. A BPS regisztraciohoz le kell fordittatnia hivatalosan a diplomajat es az indexeben az osszes tantargyat (transcript). Plusz mellekelni kell egy csekket x osszegrol, ami ugy emlekszem havi 20 font palyakezdok eseten es 80 egyebkent. Az oldalukra, ha irtok, akor kuldenek egy kis csomagot, kis tajekoztato fuzettel,amiben reszletesen leirnak mindent. Ja, es ket angol pszichologus kell, hogy ajanljon.

A pszichologia itt is siker szak, es emiatt szinte lehetetlen allast talalni.
Vissza az elejére
Paki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 11. Szombat, 11:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm az információkat! Akkor még gyurjuk a dolgot tovább!

Paki!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 11. Szombat, 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Amit lediktálnak,ellenőrizd térképen, nehogy nemlétező címre menjél ki nagy költségen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Síró vagy nagyon szomorú

Miert Tédani veled megcsinaltak?
Vissza az elejére
harcos
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 20. Hétfő, 22:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
már kb 1 éve fontolgatom hogy kimegyek angliába nyelvet tanulni és dolgozni. van egy csomó közvetítő cég, de sokat levesznek. neten nem nagyon sikerült melót találni. van valakinek javaslata? alapfokon tudok angolul, és már majjdnem nekivágtam csak úgy a semmibe, csakhát jó lenne vmi fix mert a zseton korlátozott..:S
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 37, 38, 39  Következő
28 / 39 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban