| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Neduddki Újonc

|
Elküldve: 2006. November 7. Kedd, 15:07 Hozzászólás témája: Magyarországi helyzet |
|
|
Sziasztok,
Mod: Remélem nem gond a politikai jellegű témáért...
Egy hónapja talán volt egy tüntetés-féleség a londoni nagykövetség előtt a Gyurcsány-kormány ellen. Nem tudom, hogy itt kint kit mennyire érdekel az otthoni helyzet, de eléggé gáz van otthon (rendőri brutalitás stb, nézd meg a fidesz.hu lapon vagy a jobbik.com oldalon).
Benne lenne valaki, hogy egy demonstráció féleséget összehozzunk, hogy felhívjuk ezekre a figyelmet? Ha igen, akkor légyszi direktbe email a fulmer@hotmail.co.uk címre, és megbeszéljük  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. November 7. Kedd, 20:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Hajrá! Én ugyan visszajöttem Maora, de végre egy ember, aki nem közömbös az itteni dolgok iránt!!! gyurcsányék még a posztjukon vannak,de meddig?? kuruc.info és sok más netes lap ontja a sok infót a garázda ,,rendőrökről" akik kik tudják kik,hiszen nem lehet azonositani őket.... Tüntetők! Készüljetek pár hivatlan láthatatlan fotósra is!!! ( |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szekeressz Újonc

|
Elküldve: 2006. November 8. Szerda, 21:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Azért nem ilyen egyszerű a helyzet. A Gyurcsány kormány tönkreteszi az itthoni családok életét. Többek között ez is közrejátszik, hogy a párommal jövőre indulunk ki Angliába. Itthon nem lehet megélni. Sajnálom, azokat, akik nem tudják kifizetni a gyermekük étkezését pl. az iskolákban.
Én nagyon elkötelezett híve vagyok az itthoni helyzeteknek, és szívemen viselem a dolgokat. A tüntetések nem hiába vannak, én elhiszem, hogy vannak vandalisták, de van aki tudja, hogy miért küzd az utcákon. Máshogy nem jut el a kétségbeesettek hangja a miniszterelnökhöz.
Csak egy hozzászólás: Szilvi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. November 9. Csütörtök, 16:34 Hozzászólás témája: |
|
|
I presents a brandnew Hungarien nacional flag !
[url] http://kepfeltoltes.wrz.hu/upload/0/0/0/385c1c4f7a.jpg [/url]
Ne röhögjé nagyon ez van micsinájjunk
üdv mindenkinek
Ui : Saját tervezés , úgyhogy azon gondolkodom , levédetem ( jómagyarszokás szerint , egy amerikai jogvédő hivatalnál )aztán eladom mindkét pártnak , hogy majd legyen mit visszavásárolnunk 30 év múlva  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. November 9. Csütörtök, 19:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Szekeressz! Csak óvatosan, változik a helyzet, azt pl. tudod-e mennyi a minimálnyugdíj Angliában? 85 pound/week, nem véletlen,hogy egy nyögdíjas szervezet tüntetett vagy 2 hete blair ellen,mert kiszámolták, a tervezett emelésig 3 millió nyugdíjas fog meghalni... : - ( a nagy jólét miatt...(telegraf angol netes lapján megkeresheted a cikket)
Egyébként vidéken és a parlament mellett is (pár tucat ember) folyik minden tovább, csak a sajtó nem mutatja... vajjon miért?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. November 10. Péntek, 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a rövid ámde velős véleményem a két idióta pártról !  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szekeressz Újonc

|
Elküldve: 2006. November 13. Hétfő, 10:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Senki nem mondta, hogy kint minden fenékig tejfel, de bizonyára 1000 szer jobb, mint itthon. Ha ez nem így lenne, nem lenne olyan vonzó ország, minden kint munkát vállaló embernek.
Ez meg az én véleményem. Itthon nem lehet megélni, kint több rá az esély.
Szilvi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. November 14. Kedd, 13:54 Hozzászólás témája: |
|
|
szekeressz!
a bizonyára, a ha nem így lenne kifejezések azért elgondolkodtatnak...beszéltél, helyesebben próbáltál már valaha telefonon india származásúval munkaügyben beszélni?(mert nemcsakangol-angolok adják a melót, sőt) Ettél már 12 pís kenyérnek látszó valamit? Azért sok minden ,,árnyalja" a képet, és ne feleddel,hogy ausztrál, újzélandi etécé más EU-s tagokal kellene megkűzdened...
Ha nincs bejáratott szakmád, ami nem közgazdász,vagy jogász,akkor esetleg majd el tudsz benne helyezkedni....1-2 év helyireferenciaszerzés után...
Azért,hogy mások ne koppanjanak,majd mégbeirkálok ,olyasmiket, amit mindenki elfelejt megemlíteni, és akkor már késő...bármennyit is készültél előtte..... : ( |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. November 14. Kedd, 14:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja és a lényeg: az egyik illetékes úr azt hozta fel fő érvnek,hogy miértérte meg nekik a sok bevándorlóazújtagok közül:mert egy liverpoolnyi méretű fogyasztást generáltak(eszik,lakik,utazik, telefonál,etc..) és ezért 1 % pontnyival kisebb az infláció.
Azon is el lehet gondolkodni,miért rekordméretű az angolok kivándorlása...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. November 14. Kedd, 16:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: |
Azon is el lehet gondolkodni,miért rekordméretű az angolok kivándorlása...  |
Mert sok a bevandorlo, foleg az aljanep, a bunozo. A masik meg, Spanyolorszagban jobb a klima mint Angliaban _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. November 14. Kedd, 18:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Artinnak igaza van, bár idén rekordsokan mennek az ősellenség Németországba dolgozni...
Kicsit homályosan ara akarok/tam utalni, hogy tökjó,hogy előre elképzeli az ember, mi lesz vele,aztán pl.mint én, a klimától, rossz szállástól (fütés nem automatice megy!!!)nem embernek való kajától lebetegszik és annyi,vagy csak nem jön be neki, ami ott van.(éső se jön be a munkaadóknak!)
szóval csak óvatosan a nagy szavakkal!
hazai dolgokról is:tovább folynak a tüntetések, bár nem ad róla a média,csak a nemzeti oldal ún. független szerverei,pl. az említett www.kuruc.info és az ott belinkelt oldalak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. November 17. Péntek, 9:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Hallottatok a hireket?
Meghalt Puskas Ocsi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. November 17. Péntek, 23:07 Hozzászólás témája: .. |
|
|
| avnire írta: |
Meghalt Puskas Ocsi! |
Arra az egyre azért kíváncsi lennék, hogy Moldova "Gyuri" bácsi kimegy-e majd a temetésre... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. November 18. Szombat, 16:32 Hozzászólás témája: |
|
|
biztos sokan kimennek a temetésre, akikutólag rájönnek, hogy Öcsi bácsi barátai voltak... ez olyan, mint amikor Garibaldi ezer partraszálló vörösingesének jubileumán 3000 ember tolongott.(az elesettek is feltámadtak??)
Moldova gyuri bácsi a Kádár-t dicsérő könyvével turnézik.Ha olyanjó volt aza rendszer, miért lett vége?És pl.Puskásnak miért kellettt diszidálnia????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. November 18. Szombat, 17:33 Hozzászólás témája: -- |
|
|
Puskásnak éppenséggel Moldova szerint nem KELLETT diszidálnia (és szerintem sem).  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|