Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - 1ütt könnyebb?
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

1ütt könnyebb?
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Szandre
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 9. Csütörtök, 16:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni az utitárskeresőkhöz. Én jövő év elejére tervezem a kiutazást. Ha valaki szintén, kérem keressen meg. Addig olvasgatok, tájékozódom, ismerekedem Mosoly és gyűlytöm a bátorságom a nagy útra Nevető
Szívesen venném ha keresnétek és beszélgetnénk mindenféléről a kinti életről Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gwenamy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 13. Szerda, 19:03    Hozzászólás témája: dobos.brigitta@gmail.com Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én és a barátom kitaláltuk,hogy szeretnénk kimenni Londonba. Mégcsak 18 évesek vagyunk.de az infó már most is nagyon jól jönne.Bármi Angliával,Londonnal kapcsolatban,és persze barátkoznánk is Mosoly
Remélem írtok............. Nagyon boldog
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. December 13. Szerda, 19:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Infó gyüjtés céljábol böngészd át a fórumot.
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 13. Szerda, 19:10    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Barátkozásra meg már régen csináltam egy önálló topicot... Zavart
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 17. Vasárnap, 20:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gwenamy! ez azér telég húzós,ha tartós kinntlétre gondoltok! szerintem elsőre menjetek hétvégézni, vagy nyaralni, stb...aztán meglátjátok... (21 év alatt alacsonyabb minimálbér,etécé.... )anglia nem fog eltűnni, pár évig, ha úgy látjátok hogy pl.fősuliután lenne csak jó a lehetőség!!!sokanmár szakmával akarnak kimenni! Van mód tanulni, de van ismerősöm,aki 1 év ottlét és folyamatos munka után/mellett nem tudott pénzt, időd szánni rá!!!!!!!!! Forgó szemek Síró vagy nagyon szomorú
Vissza az elejére
Panka76
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 23. Szombat, 21:38    Hozzászólás témája: Január 12-i indulás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Január 12 körül megyek ki,most először fogok Londonban élni és dolgozni,Walthamstowban leszek.(észak-kelet)
Ha van valaki,aki szintén akörül jön,mégha nem is a környékre,de jó lenne megosztani az első nehézségeket,meg tartani a kapcsolatot,talizni időnként.
Au-pair leszek,egyelőre.

Részleteket email-ben,írjatok:okina76@hotmail.com
Vissza az elejére
Panka76
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 23. Szombat, 21:57    Hozzászólás témája: Walthamstow Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Walthamstow-i magyarokat keresek,január közepétől megyek,s nem
ismerek ott senkit!

Ha csak ismerősötök van,aki ott lakik,az is nagyon jó,priviben küldhetnétek elérhetőséget,stb.

Köszi a segítséget!!!!!!

Panka
Vissza az elejére
Zsan
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Márciusban tervezem hogy kimegyek Londonba tanulni és dolgozni.
Van valaki, aki szintén ebben az időben tervezi a kiutazást?
keresek utitársat, lakótársat, levelezőtársat....bárkit, aki szintén mostanában menne és infókat tudnánk cserélni, megosztani egymással...

Zsan
Vissza az elejére
ilike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 26. Péntek, 11:14    Hozzászólás témája: Barátokat keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Február 14-én indulnék londonba. Még nincs se állás, se szállás, de addigra legalább szállást intézek, munka meg majd csak akad. Még soha nem voltam ilyen nehéz helyzetben, de csak magamra számíthatok, meg a Jóisten segítségére. Rohadtul csóró vagyok, nincs pénzem ezeket a drága közvetítőket fizetni. Ha esetleg van, aki ugyanekkor akar kimenni és szintén hasonló cipőben jár, vagy netán tud valami jó ötletet, szívesen társulok. A repjegyet már kispóroltam, meg némi zsebpénzt. Tudom, hogy nagy merészség, mert alig tudok megszólalni is, de aki mer az nyer. Minden segítséget elfogadok és hálásan megköszönök.
Vissza az elejére
delta2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 26. Péntek, 21:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Szeptember 17-re foglaltam jegyet a WIZZAIR-nél Londonba. Van valaki, aki erre az időpontra tervezte a kiutazást? Talán könnyebb lenne, ha közösen bérelnénk szobát, s esetleg segíthetnénk egymást is. Én úgy tervezem , hogy következő tavasszal , 2008 május végén viszem a családot is. Ha valakit érdekel , akkor írjon a delta2@freemail.hu -ra.

Joe
Vissza az elejére
delta2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 2. Szerda, 20:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még mindig senki? Nem baj, én akkor is megyek.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 16:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hírdessd még, őszig sok az idő!!!
Vissza az elejére
yosh
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 21. Hétfő, 11:52    Hozzászólás témája: Chelmsford Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Jó sok idő és informálódás után Május 31-én indulok szerencsét próbálni Angliába, helyileg Chelmsford-Essex megyébe. Állásom egyelőre még nincs,és a szállás kereséssel is akadnak problémák,ugyanis előre szerettem volna foglalni egy szobát,azonban frissen érkezett állásnélküli külföldi ként,négyből mind a négyszer az volt a válasz hogy találkozni akarnak velem személyesen,annak ellenére hogy biztosíték ként ott van a másfél éve NHS-be nővérként dolgozó unokatestvérem.... Forgó szemek Egyelőre nézem a hirdetéseket újságban, interneten is,és próbálkozok. Arra gondoltam hogy ha van vagy volt valaki hasonló helyzetbe,esetleg tudnánk egymásnak segíteni.De szívesen megismerkednék már Chelmsford és környékén élő Magyarokkal is,beszélgetni,tapasztalatot cserélni,haverkodni Kacsintó

Üdv,yosh
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Benya
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 21. Hétfő, 23:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Én is igy vagyok ezzel egyedül nehéz minden. Mi is 3-4 szeretnénk bele vágni az angliai életbe. Mi júniusba szeretnénk indulni de sajnons még se melót se szállást nem találtunk ha valakinél esetleg lenne üresedés bátran szóljon mert már nagyon elhatároztuk magunkat és szeretnénk kijutni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban