Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Melo gyorsan

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
trinity
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 20. Péntek, 12:48    Hozzászólás témája: Melo gyorsan Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia.
tel:07957487201 Mosoly :

Legutóbb trinity szerkesztette (2007. Február 14. Szerda, 17:30), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 20. Péntek, 21:07    Hozzászólás témája: ?? Hozzászólás az előzmény idézésével

És biztos, hogy ezért nyitnod kellett egy új topicot? Zavart
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
trinity
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 21. Szombat, 16:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze ,hogy ujat kellett irni mivel valakinek gyorsan munkara lenne szuksege Vicces Vicces Nevető
Vissza az elejére
matthew
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 21. Szombat, 17:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Trinity, tudok munkat, akar most hetfotol, pls hivj fel es megbeszeljuk, a szamom: 07858470526
Ha tudsz, meg a hetvegen keress fel...

Matthew
Vissza az elejére
Zita1010
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 27. Péntek, 12:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Mi nekunk is szuksegunk lenne munkara (2 lany). Mar tobb Agency-nel bent voltunk de sehol sem kaptunk kedvezo valaszt eddig.
Most akar takaritoi, mosogatoi munka is szoba johet. Ha valaki tud szivesen vennenk.
Zita&Bea
Bea szama:07726454496
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 27. Péntek, 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zita1010 írta:
Sziasztok,

Mi nekunk is szuksegunk lenne munkara (2 lany). Mar tobb Agency-nel bent voltunk de sehol sem kaptunk kedvezo valaszt eddig.
Most akar takaritoi, mosogatoi munka is szoba johet. Ha valaki tud szivesen vennenk.
Zita&Bea
Bea szama:07726454496

Azert az ugynoksegkhez, ahol jartatok menjetek vissza. Hivjatok oket. 1 heten tobbszor is, mert igy fogjak latni, hogy tenyleg munkat akartok. Ha 1-2 x mentek vissza, akkor nem fognak komolyan venni es azt fogjak gondolni, nem is kell nektek annyira munka, szoval ne varjatok, amig ok hivnak, mert hiaba mondjak, nem fognak hivni.

Amugy udv a klubban. Miota rontjatok a levegot Londonban? Mosoly Mosoly
Vissza az elejére
trinity
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 6. Hétfő, 19:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

o785665566

Legutóbb trinity szerkesztette (2007. Február 14. Szerda, 17:31), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
anikos37
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 11. Szombat, 12:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Nekem szükségem lenne. Ill. a páromnak. 42 éves. Vízvezetékszerelő.
Tudsz valamit?
Anikó
Vissza az elejére
Nyufkooo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 6. Kedd, 12:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Április 8.-án megyek Londonba.Tudna valaki valami melót ajánlani?25 éves mindig mosolygós lány vagyok.Olyan munka érdekelne amiben az első időben nem kell annyira jól tudni a nyelvet!Az angolom elég kevés,bár sokat felejtettem,de remélhetőleg hamar visszatérnek a tanultak.Örülnék minden segítségnek.Az email címem:nyufkooo@freemail.hu

Köszi előre is!
További szép napot!
Üdv:Niki
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
trinity
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 11. Vasárnap, 19:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elnezest,hogy csak most tudtam irni de sajnos elfoglalt vagyok es elore is bocsanatot kerek azoktol akik irtam nekem.
De sajnos nem valaszoltam nekik. Trinity
Vissza az elejére
trinity
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 17:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sorry a szoralapos melo betelt.
Vissza az elejére
trinity
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 17:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szorolapos melo
Tel:07725609809
Angolul beszelj!!Nem baj ha kicsit tudsz csak
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban