| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
KissA Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 21:37 Hozzászólás témája: Szorolapozos munka |
|
|
Sziasztok!
Szorolapozasra keresunk megbizhato 1-4 fos csoportokat DelKelet Londonban: Abbey Wood SE2, Erith DA18, DA8, Thamesmead SE28 kornyeke.
A munka teljes vagy resz-munkaidoben, heti 5 vagy 6 napon at vegezheto.
Fizetes £30-35.00 / napi 1000 db, valamint visszajelzestol fuggoen bonus is kaphato.
Ha barkit komolyan erdekel, kerem keressen meg.
Koszonom,
Anette – 0777 252 1091
info@baleaflets.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolesz Újonc

|
Elküldve: 2006. November 4. Szombat, 14:13 Hozzászólás témája: TARGONCA?! |
|
|
Sziasztok!
Targoncás jogosítványom van (magyar), szeretném kicserélni angolra, ha valaki ezzel kapcsolatba valami hasznos tanácsot tud adni, HOL? MIT KELL CSINÁLNI? azt elore is megkoszonom! (KÖSZI! )
MÁS
Ha valaki már ebbe dolgozik mit jelent ez pontosan, hogy : COUNTER BALANCE AND REACH LICENCE mert ez szinte minden álláshoz oda van írva!
Ha valami munkát is tudtok Londonban az maga a ...
Köszönök minden segítséget előre is!!!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. November 4. Szombat, 23:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Más is kérdezte a targoncás jogsit, úgy tűnik, erre nem tudja senki a választ, kivéve, hogy a jogsidra elvileg rá van irva, hogy EU-ban érvényes-e vagy sem. De mivel ilyen jogsit még nem láttam, nem tudom, mit kell keresni.
Targoncákhoz megint csak nem értek, de a counterbalance azt jelenti, hogy a súly ki van egyensúlyozva, tehát feltételezem, hogy a targonca végén van valami súly, ami kiegyenliti az elején levő súlyt. Sok targoncavezetői állást láttam hirdetve a neten. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goalkeeper Haladó

|
Elküldve: 2006. November 5. Vasárnap, 9:09 Hozzászólás témája: Re: TARGONCA?! |
|
|
| Zsolesz írta: | Sziasztok!
Targoncás jogosítványom van (magyar), szeretném kicserélni angolra, ha valaki ezzel kapcsolatba valami hasznos tanácsot tud adni, HOL? MIT KELL CSINÁLNI? azt elore is megkoszonom! (KÖSZI! )
MÁS
Ha valaki már ebbe dolgozik mit jelent ez pontosan, hogy : COUNTER BALANCE AND REACH LICENCE mert ez szinte minden álláshoz oda van írva!
Hi Zsolesz !
Csak fordíttasd le angolra a jogsit,meg - ha lehet - szerezzél egy referencialevelet vagy az előző munkahelyedről,vagy ha van ismerősöd,
írass vele egyet.Azt is fordíttasd le angolra.Írasd bele,hogy te egy szuper
munkaerő vagy,aki ha kell túlórázik,megbízható és munkatársi kapcsolata kitűnő,mindíg segíti kollégáit,és élvezettel targoncázik,mert
szereti a változatos és színes munkáját.
Ezek után,ha tudsz alapfokon beszélni angolul,szerintem nem lehet majd
munkaproblémád kint.
Üdv:
goalkeeper
- Azt mondta az orvosom,hogy napjaim meg vannak számlálva !!!
- Olyan súlyos beteg vagy ???
- Nem,de a felesége a barátnőm ! [b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolesz Újonc

|
Elküldve: 2006. November 5. Vasárnap, 15:34 Hozzászólás témája: Re: TARGONCA?! |
|
|
| goalkeeper írta: | | Zsolesz írta: | Sziasztok!
MÁS
Hi Zsolesz !
Csak fordíttasd le angolra a jogsit,meg - ha lehet - szerezzél egy referencialevelet vagy az előző munkahelyedről,vagy ha van ismerősöd,
munkaerő vagy,aki ha kell túlórázik,megbízható és munkatársi kapcsolata kitűnő,mindíg segíti kollégáit,és élvezettel targoncázik,mert
munkaproblémád kint.
Üdv:
goalkeeper
Hi goalkeeper!
Köszönöm az okitásokat! DE Én segítséget szerettem volna kapni, ugyanis ha figyelmesebben elolvasod a levelemet akkor már le tudted volna szürni, hogy én már kint vagyok!!! - és tisztába vagyok mindennel amiket leírtál!!!
Ezért: Olvass figyelmesen - Gondold át - Értelmezd - és ha a kérdésre tudod a helyes választ csak akkor írj ha nem akkor inkább NE ÍRJ SEMMIT!!!
KÖSZÖNETTEL ZSOLESZ!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolesz Újonc

|
Elküldve: 2006. November 5. Vasárnap, 15:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | Más is kérdezte a targoncás jogsit, úgy tűnik, erre nem tudja senki a választ, kivéve, hogy a jogsidra elvileg rá van irva, hogy EU-ban érvényes-e vagy sem. De mivel ilyen jogsit még nem láttam, nem tudom, mit kell keresni.
Targoncákhoz megint csak nem értek, de a counterbalance azt jelenti, hogy a súly ki van egyensúlyozva, tehát feltételezem, hogy a targonca végén van valami súly, ami kiegyenliti az elején levő súlyt. Sok targoncavezetői állást láttam hirdetve a neten. |
Szia Heni!
Interneten én is keresek, te hol láttál targoncás melókat, melyik weboldalon?
Köszönöm előre is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goalkeeper Haladó

|
Elküldve: 2006. November 5. Vasárnap, 17:08 Hozzászólás témája: Re: TARGONCA?! |
|
|
| Zsolesz írta: | | goalkeeper írta: | | Zsolesz írta: | Sziasztok!
MÁS
Hi Zsolesz !
munkaproblémád kint.
Üdv:
goalkeeper
Hi goalkeeper!
Köszönöm az okitásokat! DE Én segítséget szerettem volna kapni, ugyanis ha figyelmesebben elolvasod a levelemet akkor már le tudted volna szürni, hogy én már kint vagyok!!! - és tisztába vagyok mindennel amiket leírtál!!!
Ezért: Olvass figyelmesen - Gondold át - Értelmezd - és ha a kérdésre tudod a helyes választ csak akkor írj ha nem akkor inkább NE ÍRJ SEMMIT!!!
KÖSZÖNETTEL ZSOLESZ!!! |
Hi Zsolesz !
Hát akkor ez a hajó már elment,már ami a fordítást és a referencialevelet illeti.Azt itthon kellett volna megoldani.A fórumon egyébként többször leírták már,hogy referencialevél az az egyik fontos dolog az angol munkavállalásnál.Nekem egyébként nem úgy tűnt,hogy már kint vagy.
De tévedni emberi dolog.Egyébként targoncás melókat találsz a gumtree.com,vagy a reed.co.uk weboldalon,de ha igényt tartanál esetleg több website-ra küldök egy párat.
Üdv:
goalkeeper |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goalkeeper Haladó

|
Elküldve: 2006. November 6. Hétfő, 7:53 Hozzászólás témája: Targonca |
|
|
HI Zsolesz !
Néhány példa:
workbidder.co.uk
myharingey.net
mywaltham.net
monster.co.uk
andersplus.com
jobsite.co.uk
workthing.co.uk
secsinthecity.co.uk
adecco.co.uk
jobserve.co.uk
justlondonjobs.co.uk
guardian.co.uk
jobpilot.co.uk
totaljobs.co.uk
jobs1.co.uk
hoteljobswop.com
hoteljobsresource.com
oops!/uk/jobzone/default.asp
jobs2click.com/index.php
mercurycommerce.org
target-jobs.com
moversnotshakers.co.uk
jobslave.com
freeuk.com
dartford.acmanager@yaho.co.uk /raktári munkák/
Persze ez felsorolás a teljesség igénye nélkül történt,és nem kizárólagosan targoncás munkákat jelent,de ez remélem a többi
munkakeresőnek is segítség.
Üdv: goalkeeper
- Szavald el az anyám tyúkja című verset !
- Anyám tyúkja...anyám tyúkja...tyúkja az anyámnak....
- Tanító néni,ha az apám tyúkját látná !!!!![b][/b]
Legutóbb goalkeeper szerkesztette (2006. November 6. Hétfő, 13:34), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolesz Újonc

|
Elküldve: 2006. November 6. Hétfő, 12:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm mindkettötöknek!
Legutóbb Zsolesz szerkesztette (2006. November 7. Kedd, 12:29), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolesz Újonc

|
Elküldve: 2006. November 6. Hétfő, 12:37 Hozzászólás témája: |
|
|

Legutóbb Zsolesz szerkesztette (2006. November 7. Kedd, 12:29), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. November 6. Hétfő, 23:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Zsolesz írta: | | 1 "d" kimaradt! Na de mind1!!! |
Lehet szerkeszteni a mondokadat utolag is. Ott van a jobb felso sarokban a szerkeszt gomb. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goalkeeper Haladó

|
Elküldve: 2006. November 7. Kedd, 18:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: | | Zsolesz írta: | | 1 "d" kimaradt! Na de mind1!!! |
Lehet szerkeszteni a mondokadat utolag is. Ott van a jobb felso sarokban a szerkeszt gomb. |
Hi Artin !
Végül is Zsolesznak igaza van,egy d kimaradt.Ezt lehet így is úgy is magyarázni,de minek.A hiba az hiba.Majd legközelebb jobban ügyelek.
Üdv:
goalkeeper
- Gyere Julcsi,ülj fel a szekérre !!!
- Nem ülök Pista bácsi,mert még elcsábít !!!
- Dehogy tennék ilyet Veled !!!
- Akkor meg minek üljek fel !!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
matthew Újonc

|
Elküldve: 2006. November 10. Péntek, 17:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Fiatal lanyok es fiuk!
Szorolapozos, ujsagkihordos munka azonnali kezdessel! (nov.13)
Angol nyelvtudas nem szukseges, megbizhatosag es jo attitud annal inkabb!
Fizetes hetente, keszpenzben!
Ha erdekel, jelentkezni az alabbi telefonszamon:
Matthew: 07858470526 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Emi72 Újonc

|
Elküldve: 2006. December 3. Vasárnap, 21:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mostanában sokat olvasom ezeket az oldalakat. Elég komolyan gondolkokom azon, hogy munkát keressek külföldön,főleg az angliai régióban. Most tanulom a nyelvet és tavasz körül gondoltam a komolyabb érdeklődést.
Van egy vállalkozásom de úgy néz ki bezárok, mert a multik eltaposnak. Itthon csak a 3 szak vár minimálbérért. Családom van, gimnazista gyerekkel úgyhogy van mire költeni!!! Szeretnék kimenni mert ez itt nem állapot.Szívesen vállalnlék gyermek megőrzést,háztartásvezetést. Ha kívánni is lehet, akkor egy kedves mo.-ról kitlepült családdal kezdeném. Egyébként papírboltom van, így a gyerekekkel napi kapcsolatban vagyok.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|