| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
anitka Újonc

|
Elküldve: 2006. November 4. Szombat, 10:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Banbury?
Ha minden jól megy, oda megyünk november végén a barátommal! Igazából csak nekem van/lesz melóm a BMW gyárban, fontos lenne az infó, hogy szerintetek mennyire tud ott a barátom is elhelyezkedni? Nyelvtudása nem az igazi, cserébe szorgalmas... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
shapy Újonc

|
Elküldve: 2006. November 25. Szombat, 17:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello anitka. En is a BMW gyarban melozok. Most kezd beindulni az igazi gyartas. Egy jo alap angol is eleg. Hozz magaddal lazito kezkremet, mert arra szukseged lesz:) Egyebkent jo nem rossz melo. Viszonylag jol is fizet, foleg ha tudsz tulorazni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szmelinda Újonc

Csatlakozott: Nov 19, 2006 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. December 5. Kedd, 21:58 Hozzászólás témája: Egy kis infót szeretnék... |
|
|
Szia Shapy!
Tudnál néhány hasznos infóval szolgálni a BMW-ben való alkalmazásodról? Január végén mennénk a párommal, de ha csak lehet, nem szeretnénk ügynökségen keresztül.
Nekem középfokon - remélem - megy az angol, a párom csak minimálisan beszél, viszont autószerelő, ügyes és szorgalmas, és persze szeretne a szakmájában elhelyezkedni, ha van rá lehetőség.
Te itthoni munkaközvetítővel jutottál ehhez a munkahelyhez, esetleg ismerős segített?
Hogyan lehetne őket "ostromolni"? A honlapjukon nem találok megfelelő infókat erre vonatkozóan.
Kérlek írj néhány hasznos infót - amit jónak látsz az egésszel kapcsolatban!
Hálás köszönet!
M. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Messi Haladó

Csatlakozott: Feb 27, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok,tudna nekem valaki segíteni ,hogy Londonból hogyan lehet eljutni Milton Keynes-be? messze van? É-Londonban lenne a szállásom amit kinéztem,de nem tudom hogy mennyi az út oda... segítsen valaki
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 22:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| Messi írta: | sziasztok,tudna nekem valaki segíteni ,hogy Londonból hogyan lehet eljutni Milton Keynes-be? messze van? É-Londonban lenne a szállásom amit kinéztem,de nem tudom hogy mennyi az út oda... segítsen valaki
üdv |
Szia!
Nos ez így elég tág... Főleg ez az észak-london... Egyébként elég messze van. Még Lutonnál is messzebb, pedig oda több, mint egy óra az út busszal a Victoriáról.
Én két dolgot tudok ajánlani:
1. Multimap - ha kikeresed milton keynes-t, akkor a lap alján találsz hasznos infót (milyen vonat, milyen út megy oda) a nearest transport links részen. Ez esetben megnéztem és Fenny Stratford Railway Station-t írja, de még az is 2,5 km-re van.
2. Keresd fel ezt az oldalt: http://www.transportdirect.info/TransportDirect/en/
Én a helyedben egyébként közelebb költöznék, ha ott fogsz dolgozni vagy naponta oda fogsz járni, mert elég drága az utazás... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Messi Haladó

Csatlakozott: Feb 27, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 20:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| köszi,megpróbálom,de nekem 1 szállás van ajánlva ,amivel meg vagyok elégedve mert ismerem.Inkább munka kéne a belvárosban : ( valami gyerekcentrumban vagy étteremben,kávézóban,reptéren,szállodában... van ötleted,már sokat néztem de elég soknál interjúra kell menni,meg nem megbízható a közvetítő ügynökségek akik kínálják stb stb :S nem tudom,hogy van-e esélyem egyáltalán,megy el a kedvem sajnos,félek nem találok semmit.Nem kéne hosszútávra csak 1-2hónapra,júli-aug... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 21:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Messi írta: | | .. van ötleted,már sokat néztem de elég soknál interjúra kell menni,meg nem megbízható a közvetítő ügynökségek akik kínálják stb stb :S nem tudom,hogy van-e esélyem egyáltalán,megy el a kedvem sajnos,félek nem találok semmit.Nem kéne hosszútávra csak 1-2hónapra,júli-aug... |
Sajna ebben nem tudok segíteni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ferencis Újonc

Csatlakozott: Mar 09, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Stowe
|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 20:39 Hozzászólás témája: Re: Hello ferencis! |
|
|
| shapy írta: | Hello ferencis!
En Banbury-ben vagyok + meg egy jo par magyar. Vonattal kb. 20 percre Oxfordtol. Jo kis hely. |
En is Banbutyben vagyok minden hetvegen ,nekem is vannak magyar ismeroseim ottan:) ,majd fussunk ossze vhol ha van kedved. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cenicienta Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 9:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Oxfordba megyek, és azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalataitok alapján mennyiért lehet elektrotechnikai cikkeket venni.Elsősorban Laptop érdekelne... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 10:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Milyet? Mert az ugye nagyon nem mindegy...
Egyébként olyan 300-tól felfelé, a határ a csillagos ég.
Keress rá az interneten. Pl.: pcworld, de ha beírod, hogy cheap laptop uk akkor is ki fog adni egy csomó oldalt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cenicienta Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 21:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi.Nem tudom, milyet.Számítógépes analfabéta vagyok, csak azért kellene, mert úgy gondoljuk, hogy interneten kapcsolatot tartani olcsóbb lenne, mintha telefonálnék. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 21. Péntek, 13:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez azért relatív!
Mihez képest.
Ugyanis, ha netezni szeretnél, előbb utóbb kell valamilyen szolgáltatóval szerződnöd, ami kb 20 font.
Van olyan telefontársaság, amelyit 1-2p-s percdíjat ad külföldre, talán a BT.
A Skype, amit én használok, az ingyenes, ha a partnerednek is van internetje és Skype-ja, de ha vezetékesz számot hívsz, az is fizető, 1,27p pl. Magyarországra, mobilt pedig 12-ért hívhatsz róla, ami még mindig nem sok.
Persze a net sokminden máshoz is jó, én spec a bankot, és fizetnivalókat intézem róla, mert itt szinte mindent lehet már online.
üdv
gtl
ja, egy netképes laptopot megkapsz már 150-ért is használtan, csak csodákat ne várj tőle. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cenicienta Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 29. Szombat, 20:41 Hozzászólás témája: |
|
|
na, megjottem Oxfordba, nagyon szep, nagyon tetszik, de minden hihhetetlenul draga.( vagy csak nekem?)Munkat nem talalok 3 napja, azert ugye ne adjam fel:P?
ja, laptopos infokat nagyon koszi, megoldottam. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 349 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2007. Szeptember 29. Szombat, 21:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Ne add fel, menni fog az, kitartás kérdése, ez tapasztalat...
Ha másképp nem megy regisztrálj be ügynökségekre, azok nagyobb valószínűséggel találnak munkát, ami az első időkben megfelelő lesz.
Sok sikert!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sony20nyek Újonc

Csatlakozott: Jan 25, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: 2008. Január 25. Péntek, 9:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Udv János vagyok Győrbol es jovoheten megyek interjura Pestre Oxfordi meloval kapcsolatban a BMW gyarba, remelem sikerulni fog.
Dolgozik ott valaki jo lenne egy kis info hogy hogyan mukodnek arrafele a dolgok.
Egyedul fogok kimenni sajnos es jo lenne valaki aki mar tapasztalt es kint van.
A www.kginternational.hu-van mennek ki ha sikerul mi a velemenyetek mert sokat nem tudok a cegrol megbizhato?
Ja es nem utolso sorban auto elekronikai muszeresz vegzetsegem van a nyelvtudasom az alapot eleri szerintem azzal remelhetoleg nem lessz gond, de szeretnek majd ha kint leszek internetet pl a Vodafonnal az hogyan lehetseges ?
Ja es aki mar kint dolgozik a szallas az milyen? hanyan vagytok egy szobaba kerlek irjatok kis infot nagyon megkoszonnem mert igen egyedul fogom erezni magam .
Sony20nyek@gmail.com
amugy 24 eves vagyok mostmar egyedulallo sajnos.
Udv János |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|