Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mennyi 30 ?
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Petrik
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 15:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeva Frenky

Küldtem egy privát üzenetet , megkaptad !?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 18. Szerda, 12:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megkaptam igen , válaszoltam is .

üdv
Vissza az elejére
Adrien
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 18:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Brékó , brékó , Frenky ! ? Forgó szemek
Vissza az elejére
mia122
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 3. Péntek, 1:01    Hozzászólás témája: heloootok Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!!

ha van itt valaki CRAWLEY-bol akkor legyszi irjon nekem a:
mia122@seznam.cz cimemre,
mert baratokat szeretneek onnan vagy a kozeli kornyekrol, mert talan odafogunk koltozni.
kosziiiiiiiiiiiiiii
sziaasztook
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 3. Péntek, 18:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Mia, mikor költöztök,ha költöztök?
Vissza az elejére
mia122
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 3. Péntek, 21:17    Hozzászólás témája: szia Evvi !! Hozzászólás az előzmény idézésével

mar kezdem keresni az alberleteket- a jovo hettol talan. ha van barmi joo tanacsod, hol erdemes utana nezni az alberleteknek, mijen iroda, vagy ujsag...akkor legyszives megirnad nekem?
ha tudsz emailben valaszolni - az jobb lenne: mia122@seznam.cz

es mijen Crawley? jo hely? miota vagy kint?

na koszi Evvi!!! szep estet!
sziasztok
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 4. Szombat, 22:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, nagyon jó hely, szerintem, én a Northgaten lakom. van egy emailcim, de elég, ha googlebe beirod: wanted flat in Crawley, azt keresgélhetsz. Látom, Te is honi vagy, sk. És állásod van-e már. Ha kéne akkor tudnék segiteni, vagy legalábbis tippet adni.
Vissza az elejére
mia122
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 5. Vasárnap, 16:33    Hozzászólás témája: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

szea Evvi,
ja szerencseere allasom az mar van, pont ezert koltozom Crawleyba, mert ott van. de koszi azert!
szoval jo hely? az szupi! vagytok ott magyarok tobben? miota vagy ott?
ja, lakast azt a jovo hettol kezdem keresni, meeg nemtudom hogy. milyenek itt a 'letting offices' -ok?
te is szlovakiabol vagy?
irj emailt!!!!! ide keveset jovok...
kosziiii
papaaaa
Vissza az elejére
Adrien
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 17. Péntek, 12:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Csak érdeklődés szintjén kérdeznék valamit .

Frenky hovaaaa tünnnnttt ????? Szomorú

Ha valaki tud róla valamit , kérnék némi füstjeleket !
Vissza az elejére
Redarrow
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 19:24    Hozzászólás témája: Ismerkedés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

31 vagyok, én azert kicsit többet irok mint hello itt vagyok.....

Nevető

Elsőre sok mindent írhatnék, milyen is vagyok életre való, társaságkedvelő, céltudatos ember. Kit keresek, ismerosöket, akikből talán barátok, sot esetleg akar egy társ lehet. Olyan társ aki mellett teljes az élet, néha huncut, és élvezi az élet apró örömeit is. Most már csak rajtad áll. Írj s ismerjük meg jobban egymást.

Sok minden érdekel, sok mindennel foglalkozom. Vannak terveim két lábbal a földön járok.

Egyebként:
van lakásom Magyarorszagon, bőrkabátom, 40 korsóm, pár érmem, verses füzetem, pár könyvem, sok tervem.

írtam verseket, raktam falat,rajzoltam képeket, mentettem kutyát, voltam katona, judo bajnok,BKV- ellenőr áldozata, s had ne soroljam...

udv, mindenkinek....
Vissza az elejére
vikosz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 23:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!!Én kereken 30 Mosoly
Vissza az elejére
sina04
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 1. Péntek, 16:11    Hozzászólás témája: Sziasztok londoni magyarok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is már lassacskán Londonban élek és én is a 30-hoz tartozom, habár a 40-hez közelebb vagyok (37)... (remélem, a 30-asok oldalára kerültem., teljesen új vagyok itt a Forumban).
Vissza az elejére
dolce
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 7. Szombat, 18:22    Hozzászólás témája: sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

szinten zenesz, annyi kulonbseggel, hogy nekem meg egy kis ido, amig indulni tudok Londonba, de mar most tartok az egyedullettol. Az osszetartasrol nagyon vegyes hirek keringenek a kulfoldon elo magyarokrol. Jelenleg Nemetorszagban elek, es igen, itt eszakon, a dan hatarnal ez igy is van, nem nagyon tartanak ossze a magyarok, pedig alig van belolunk itt..
Nagyon-nagyon bizom abban, hogy ez Londonban maskepp lesz..
Udv mindenkinek..
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 0:10    Hozzászólás témája: Re: sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

dolce írta:
szinten zenesz, annyi kulonbseggel, hogy nekem meg egy kis ido, amig indulni tudok Londonba, de mar most tartok az egyedullettol. Az osszetartasrol nagyon vegyes hirek keringenek a kulfoldon elo magyarokrol. Jelenleg Nemetorszagban elek, es igen, itt eszakon, a dan hatarnal ez igy is van, nem nagyon tartanak ossze a magyarok, pedig alig van belolunk itt..
Nagyon-nagyon bizom abban, hogy ez Londonban maskepp lesz..
Udv mindenkinek..

A legjobbakat kívánom neked, de azért egy kis egészséges bizalmatlanság nem árt. Engem egy itt élő magyar autószerelő próbált meg átvágni a héten - de ebből nem szabad általánosítani!
Vissza az elejére
dolce
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 19:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom Finsbury, es ok, nem altalanositok Mosoly.. erzem en, h fell kell kotni azt a bizonyost, foleg igy, hogy senkit nem ismerek Londonban. Az biztos,h az az autoszerelo engem nem fog tudni atvagni (nem lesz egy ideig autom Sokkolt ).. Jut eszembe, ezer topikot elolvastam mar, de nem emlekszem, hogy errol lattam volna infot: az autovasarlasnak van vmi spec feltetele Angliaban?
Szep napot...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Következő
12 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban